padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Ahojtee. Nevie niekdo preco mi to stale padne o 20hodine48min a 59 sekunde?
Trat ZSR150 od Zarnovice smer na ZH.

Spravi to ci som v stanici v Zarnovica alebo dalej proste presne na tu sekundu tu padne :-(

Hrajem cez Trainstore v3.2 na win7

VDAKA za rady.
http://www.imghosting.cz/images/68zsr150.jpg
Aktivita R835 len troska s casom tam meskam je to tym?

Naposled editoval moderátor:
Zdravím potřeboval bych pomoc, Spustím si aktivitu v MSTS a když vycházim ze stanice (Žilina) tak MSTS spadne :( nainstaloval jsem proto TRAINSTORE ale pořád je to to samí dokola už jsem z toho:eek:

Naposled editoval moderátor:
Je to vobec mozneeeeeeeeeeeee???????????? Preco mi to neustale pada editor ukolu ked priblizim aby som pridal napr vozidlo na trat, trat ZSR150, otras hadam aj 10x za minutu a neviem si stym rady. Mam win7 ale toto sa neda vobec ani aktivita vytvorit ako to je mozne ? PLS poradte lebo ma stoho ..bne :-/

Mám problém s jakým jsem se u žádné jiné aktivity zatím nesetkal. Hraju aktivitu s 843 od Šeby - trať 310. Vždy přesně v 15:27 hra zamrzne ať stojím na jakémkoliv místě. Zatím mne nenapadlo žádné řešení, conbuilder ani trainstore žádnou chybu nehlásí. Ale aktivita by měla být taky v pořádku, jelikož se nikdo se stejným problémem nehlásí, tak nevím.

Tipnu si.
V 15:27 asi vstupuje nějaký traffic, který hru shodí.
Pak jsou tyto možnosti:
1. nemám v zástupci pro spuštění zapsán parametr, aby si MSTS vzal víc paměti ze systému.
2. traffic obsahuje vysocepolygonové vozidlo a hráč nemá v nastavení vypnuté stíny.

Děkuji, Zbyňku. Na 99% je to tím trafficem, svědčí o tom i ta pravidelnost pádu. Oba další body mám v pořádku. :)

Asi to tu již bylo a jen jsem to přehlédl. Potřeboval bych radu. Když najíždí počítačem řízená loko na soupravu řízenou hráčem, okamžitě mi MSTS spadne. Stejný problém je když mám najet na loose consist. Bin jsem přeinstaloval, ale je to pořád stejné.

komarek napsal:
Asi to tu již bylo a jen jsem to přehlédl. Potřeboval bych radu. Když najíždí počítačem řízená loko na soupravu řízenou hráčem, okamžitě mi MSTS spadne. Stejný problém je když mám najet na loose consist. Bin jsem přeinstaloval, ale je to pořád stejné.

Včera jsem toto přesně řešil na 321 v Břeclavi. Nákladní koleje v osobním nádraží a nemožné, aby se spojili.
Dostal jsem radu, ať to zkusím v přednádraží. A ejhle, dílo se podařilo.
Někdy je prostě potřeba změnit místo a vykoumat to jinak.:)

[/quote]

Včera jsem toto přesně řešil na 321 v Břeclavi. Nákladní koleje v osobním nádraží a nemožné, aby se spojili.
Dostal jsem radu, ať to zkusím v přednádraží. A ejhle, dílo se podařilo.
Někdy je prostě potřeba změnit místo a vykoumat to jinak.:)

[/quote]

Jenomže mě to dělá R861. Když na mě najíždí 742 abych odtáhl jídelňák. Čili tam nic nového vymýšlet nemohu.

Já nemyslel vymýšlet nějakou jinou zápletku, ale jinou kolej, nebo vyměň mašinu.
Ale já něco podobného mám ve své 861 a tam to šlo v pohodě, ale to bylo ve Svitavách.

Upřímně řečeno, najetí počítačem řízené lokomotivy na vlak hráče je natolik nestandardní činnost v MSTS, že to bych do aktivity vůbec nezařazoval.

Pokud jde o spojení s loose consist, je problém, když je jedno diesel a druhé elektrika. Řešili jsme to i na slezině. U některých loko (nedělají to všechny) po pokusu o spojení na jednom počítači MSTS systematicky padalo, na druhém ne. Nepodařilo se nám najít nic, co by to mohlo způsobovat.

Viem že niekedy sa dalo nabehnúť hráčom na traffic vlak, ale bola to dosť lotéria.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli měl někdo podobný problém se startem MSTS jako já. Nevím proč, najednou se mi začal sekat simulátor při samostatné jízdě hráčovy soupravy v nové aktivitě. Mám trať BP 86.02 a Bin 1.7.00819 (z DVD s BP 84). Při přidání dalších souprav do aktivity, hra při třetí přidané soupravě padala. Zkoušel jsem různé nastavení MSTS i reinstal binu, ale marně. Nakonec jsem MSTS odinstaloval a znovu nainstaloval podle pokynů na stránkách pana Šemory. Ale při načítání MSTS zmrzne u Albatrosů a dole ve stavu načítání se neobjeví ani jediný žlutý čtvereček. Zkoušel jsem ve vlastnostech spuštění s kontabilitou XP Sp3 (mám Windows 7) i bez ní, ale marně. To samé s variantou „Spustit jako správce“ i bez ní. Nepomáhá ani parametr mem512. Byl bych rád, kdyby mi někdo dovedl poradit. Předem děkuji.

Jakub Fialka napsal:
Ale při načítání MSTS zmrzne u Albatrosů a dole ve stavu načítání se neobjeví ani jediný žlutý čtvereček.

To je normální. Pokud nespouštíš MSTS přes TrainStore, může načítání trvat i třeba 10 minut, v závislosti na délce aktivity.

Dobrý den. Mám problém s editorem aktivit. Otevře se v pořádku, ale jakmile vyberu aktivitu, kterou chci načíst, tak to spadne(program přestal pracovat). Mám W7 a nastavení 16bit barev nepomohlo

Proto je dobré nechat v MSTS jen jednu aktivitu, jinak se to může načítat 10 minut i více, podle počtu aktivit. Ke správě aktivitových adresářů právě slouží Activity Mover.

Dobry den. Mozem sa opytat ake mate skusenosti s verziami binu po 1.7.051922? Momentalne som si nainstaloval najnovsi bin no 321 mi zacala prvykrat padat z nicoho nic. Zaujimalo by ma ci je napriklad verzia 1.7.092915 relativne stabilna? Ide mi hlavne o predlzenie casoveho intervalu kamery 4, preto som aj menil bin. Dakujem

Dobrý den,po načtení jakékoliv aktivity mi vyskočí hláška "button load error object notebooktabgroup does not exist" a konec.Aktivita-save-vypnutí pc-zapnutí pc-load aktivity(jakékoliv)-pád msts.Už jsem to hledal a našel na foru,ale bez odpovědi,s ničím jsem v editoru nehýbal.Dělá to u všech tratí,bin je 1.7.0519,děkuji za odpovědi,NM

Back
Nahoře