padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Zbyňek ja mám 8GB ram a otestoval som to. Hra sa začala viacej sekať. NA 512 mi to ide omnoho plynulejšie.

U mna zapisanie parametru na 3072 rapidne obmedzilo sekanie pri nacitavani velkych stvorcov. Nacitanie mam teraz tretinove. FPS to nezmenilo. Celkovo stabilita zvysena z mojho pohladu. Mam W7 64bit, amd phenom ii x4 955 black edition 3.2GHZ,Ram 8GB/2000MHz, GK Nvidia 560Ti.

No mám ten istý Win.7 64bit. Len zostava je trochu iná. Ale od tvojej o dosť výkonnejšia.

1) na jakem globalu to provozuješ? Ztracena je na XT tak na UNI nikdy ne na BP, ale to zajisté výš
2) doufám ze si nesloučil víc globalu dohromady,
3) vypadá to jako že některým kolejím chybí Acleantruck2, ale můžu se mýlit

mmouka napsal:
....vypadá to jako že některým kolejím chybí Acleantruck2, ...

No kdyby mu chyběl acleantrack 2 tak by ty koleje nejspíš řvaly nelze nalést. A minimálně padáček. Něco podobného resp to samé dělává DK převedená z dyntraxu s nizkou viditelností 1. LODU, ale né noumání Axtxmstrt. Ale je otázka odkud má Global/Shapes. A co dělal než se to samo pokazilo. Popř. přejet sehnat stáhnout opravit z netu a nebo se kouknout na nastavení. Ale tam by neměl být problém. Já sám mám postahováno vše, ale stím jsem se nesetkal.

Ale pánové, nedělejte ze mne takového začátečníka. Když se věnuju stavbě tratí, tak snad umím pracovat s acleantrack2. :D Jak říkám, vše je ok, jen v tomto místě mi to dělá. Xtracks jezdím pod 321 a tram Olomouc. Pod nimi také stavím. Kolejemi to není. Snad ani Globalem. Zkusím ještě nějaký snímek z modelu. Něco mi tam blbne. Ale jedná se o cca 50 - 100m úsek, navíc při určitém úhlu pohledu. Jen mne zajímá, co to asi je a co to způsobuje.

Zkontroluj ještě nastavení grafiky. Konkrétně zobrazení textur a kvalitu modelů. Já bych viděl problém tam..

Jestli to dělá jen v tom čtverci, tak zkus v editoru přeskládat koleje, pokud to lze označit. Jinak je to pěkná zrušená trať. :D Ale jestli po ní jezdíš s vlaky, tak mi to připomíná mé časté noční sny. Pokaždé když řídím ve snu nějaký vlak, vždy se občas sjede z kolejí a pak se na koleje o nějaký kilometr dál najede. A když jsem se na to ptal, měli mě za blbce, přece se tak jezdí úplně normálně. A opravdu to fungovalo. :D

Pozor pozor, s tím acleantrack2 jsem bojoval taky a dělo se mi toto: Při průjezdu do stanice mi jako kdyby odskakovaly vozy, maeina díra vůz, vůz díra vůz atd., až projela celá souprava. Dělalo mi to už nevím kde, ale vyvedl mne z omylu Jiřík TK, určité s. soubory nesedí s taxturama v trati či jak to bylo, takže být tebou, tak zkontaktuji Jiříka TK a poprosím ho o zaslání textury, já ji tehdy nakopíroval z 321 a dělalo to bordel a pak mi Jiřík poslal opravu. Ale je to tak dávno, že nevím, zda to bylo v této stanici a přesně tato textura, ale zdá se mi že ano.
Dan

Dívej: na Starou Vodu mi to ve středu stanice pod určitým úhlem maže koleje, jak je vidět na screenech. Ve směru na Skalku mi to před první vexl ničí interiér vozu plus některé části modelu. Pamatuji např. M131.1. Podotýkám, že se jedná o screeny z verze pro testery. Čili 1.0. Pod 4.0 jsem to netestoval. Zítra se na to musím podívat. Jestli je to starší verzi trati, tak to nebudu řešit. Já jen ze zvědavosti, co to způsobuje.

Zdravím nainštaloval som si aktualizaciu trate BP a ked chcem zapnut trat MSTS spadne, čim to je ?

Naposled editoval moderátor:
Čím to je? Asi nějaká předchozí aktivita přes Uhříněves a Hostivař. Ale pokud se šlo do nastavení MSTS, tak je přece nutné reinstalovat MSTS BIN, viz mé instruktážní video, kde jsem na to také zapomněl a MSTS mi padlo v přímém přenosu. :D

ale aktivity traffici a servisi som vymazal, ked dam v menu trate a vlaky tak hned MSTS padne, mysliš ze ked odinstalujem a nainstalujem BIN tak to pomoze ? ( a nerozhadze 321 ) ?

Máš tam alespoň jednu funkční trasu, když píšeš, že jsi aktivity vymazal?

Back
Nahoře