padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Aha. Pokud odeberu všechny aktivity, mám pocit, že jen trasy nestačí, pokud jak někdo psal nemám v Routes Tutorial Route. Já někomu kdysi zprovozňoval 321, kde nebyla žádná aktivita, jen vstupní body a také to nejelo. Tak jsem udělal jednu dlouhou aktivitu, kde se jen s mašinkou popojelo z jednoho konce peronu na druhý, práce asi na 30 sekund a ejhle, už trať fungovala :D

Páni díki moc všetkým :), bolo treba vytvoriť nejakú aktivitu, hold je smutné že som na to neprišiel sám :(

Zdravím,
Dneska ráno se mi objevil takovejto problém. Při spuštění editoru mi vyskočila chyba "chyba při nahravani databaze tratě". Měl jsem sice v MSTS trať MHD Olomouc, kterou jsem však včera odstranil a včera jsem tam dal zpět Trat321. Včera vše fungovalo tak jak má, ale dneská ráno už mi to bohužel nefunguje?
Může mi někdo poradit. Díky moc.

Jo, to mě trklo jako první, natahnul jsem ho jaz z uložene pozice v notasu, tak i potom z DVD. Mě spíše nejde do hlavy proč mi to včera šlapalo jak hodinky a dneska to už nerozjedu.

Zdravím,
Velmi se omlouvám, že otravuju i při Vánočních svátcích, ale nějak mi odporuje MSTS. Jde o to, že jsem v pohodě všechno naistaloval, tratě trainset atd. ale ted mi to bohužel shazuje celou hru. Najede mi menu vyberu trasu, vozidlo a dam start. Naběhne "Plnění vyrovnávací paměti počítačem terénu" (nebo tak nějak). Nenajede ani jedna čárka, prostě 2 minuty to tam píše a pak to beze hlášky spadne do windows.
Nevíte prosimvás včem je problém. Jinak Global jsem už zkoušel přeinstalovat, a už nevím včem by to mohlo být.
Děkuji mnohokrát za rady a přeju všem hezké svátky .

Z této stránky http://www.blackwolf-msts.ic.cz/Pocasi.htm jsem si stáhl update počasí. Zkusil jsem použít pro trať Luhačovice a BP... Bohužel ani jedna mi nejde spustit. Nainstaloval jsem balík textur, ale při načítání hry vždy nějaká chyby a MSTS spadne. Poraďte prosím, co s tím.

David Kodet napsal:
Z této stránky http://www.blackwolf-msts.ic.cz/Pocasi.htm jsem si stáhl update počasí. Zkusil jsem použít pro trať Luhačovice a BP... Bohužel ani jedna mi nejde spustit. Nainstaloval jsem balík textur, ale při načítání hry vždy nějaká chyby a MSTS spadne. Poraďte prosím, co s tím.
Doufám,že jsi ty textury dal do složky ENVFILES a přepsal jsi .trk?
Mirek

to David Kodet: Které textury chybí? Stáhl a nainstaloval jsi si také příslušné ENV soubory k jednotlivým tratím?
A jenom doplním Mikyho945, balík textur rozbalit do složky ENVFILES/TEXTURES a soubory env do složky ENVFILES. U tratí, které popisuješ se soubory .trk přepisovat nemusí.

Zdravím, trápí mě problém. Udělal jsem jednoduchou aktivitku, jet z bodu A do B, bez traficu, nic, jen tohle. Zapnu hru, aktivitu, ta se načte, zobrazí se cab mašiny a hra okamžitě padá.
Vůbec nevím, co s tím. Spouštím jako správce, BIN 1.8.0521, a W7 32b. Byl bych moc vděčná za radu. Díky.

3x hurá Pavlíkovi. Chyba byla ve skoro 800 conistech. Stačilo odebrat a šlape to jak hodinky :). Díky.

Takže i 800 je moc? Svého času psal Pikku, že MSTS snese max 800.
Ale pokud se consistů nechcete vzdát, stačí spouštět přes Trainstore, protože pak v MSTS bude jen tolik consists, kolik má aktivita.

Snížil jsem počet consistů z cca 800 na cca 550, a problém rázem mávnutí kouzelného proutku zmizel. V průběhu testování se ještě vyskytla hláška: Parent TrackMonitor does not exist.

Edie napsal:
Snížil jsem počet consistů z cca 800 na cca 550, a problém rázem mávnutí kouzelného proutku zmizel. V průběhu testování se ještě vyskytla hláška: Parent TrackMonitor does not exist.
K té hlášce, kolik máš saves? mě se tuta hláška občas zobrazí když mám hodně save pozic...
Stačí promáznout a je to ok ;)

manazer502503 napsal:
Edie napsal:
K té hlášce, kolik máš saves? mě se tuta hláška občas zobrazí když mám hodně save pozic...
Stačí promáznout a je to ok ;)

Tato hláška se vztahuje právě k těm consists.

Padání msts v aktivitách

Čau, nedávno jsem si stáhnul aktivitu Ex 143. Vše se rozběhne v pohodě, ale když naskočí první hláška, kde se píše o tom, že vlaková cesta je volná, tak po odkliknutí hlášky msts hned spadne. Když zkusím aktivitu spustit znovu někdy se stane, že msts nepadne a můžu jet dál, ale většinou to pak zase spadne u jiné hlášky. Podobný problém jsem měl i v aktivitě R 1582 od vlada. Nevím v čem to je, v jiných aktivitách jsem s tím celkem problém nemíval. MSTS mám nastavené podle desatera na strákách p. Šemory, spouštím ho přes Trainstore s parametrem mem:1024.
Na pc mám :
RAM : 3 gb
Grafika : ATI X1600 256 MB RAM
Procesor : 2 ghz

Back
Nahoře