padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
[/quote]
Pavlík
Oprava velkých čísel na displejích v ......[/quote]

Jo ja vim ale přeinstalovaval jsem cely Msts. Komplet cely a prepkopíroval jem jen trať, trainset a stare Gui. jinač je vše nove nainstalovano včetně binu, soundcfg ..... dle desatera a nepomohlo.

dik za rady ale toto mam už podchycene.

Bojím se jestli není někde rana ve win 7, ale mám od května vyměněněný disk (záruční oprava)
-------------------------------------------
Problém je pravde podobne v HDD. Neinštaluje tak ako má. Či už WIN7 alebo MSTS... Doporučujem reklamovať HDD,nakoľko predpokladám,že je v záruke...Mal som niečo podobné s tým,že sa tváril,že inštaluje a pritom neinštaloval ....

Prajem všetkým Veselého Silvestra a všetko najlepšie v 2013.......

mirsam napsal:
.... Doporučujem reklamovať HDD,nakoľko predpokladám,že je v záruke.....
Zbytečná námaha. Nejrychlejší je vzít celý počítač a vyhodit oknem. Nejlépe zavřeným a alespoň z 20. patra, ať to má uklidňující efekt. :D
Přeji všem veselého Silvestra.

No hdd uvidime, ale myslim ze by to zlobilo i jinak. Hodlam to resit konstruktivne nez je uvedeno v poslednim prispevku.
Jinac dik a mejte se fajn a pa v pristim roce.:-)

Pavlík napsal:
HDD ti hrabe hodně? Načítá víc než předtím? Jak v MSTS tak i celkově v systému.

Neřekl bych že by hdd makal nějak víc. Nez se disk odporoucel před tím půl rokem, tak mi nějaké věci nešli spustit a msts jsem mel spoustu chyb. Problemy mam tak 2 mesice dozadu. takže tento disk makal dobře. Přemyslim spíš jestli se noťas neprehriva.

Spouštíš MSTS přes launcher.exe nebo train.exe?

Kolik máš consistů ve hře (složka consists)?

Toto sa tu už riešilo, nie ani tak consisty, skôr by som sa pozrel do GLOBAL/SHAPES, či tam je súbor lightmat.pal

Tohle může být vysledek práce různých "optimalizátorů" nebo jiných utilit pro "správu a vyčištění disku".....

Zdravím. Nainstaloval jsem si trať BP, zaktualizoval, ale MSTS mi začal házet chybu o selhání čtení vozidla řádek XXX. Pohledal jsem zde na fóru a přeinstaloval jsem si BIN. Záhy jsem vyměnil GLOBAL a ROUTES ze zálohy s tratí 321 a složku TRACK-B jsem si zároveň přesunul do zálohy. Po zapnutí mi MSTS spadlo, ale to jsem vyřešil instalací upraveného souncfg od jacka. Teď už jsem sice dostal do hlavního menu, ale MSTS mi spadlo při nahrávání tratě při "Nahrávání uživatelského rozhraní". Pro kontrolu jsem si ještě prohodil GLOBAL a ROUTES s tratí 310, ale bez výsledku. Nevíte v čem jsem teoreticky mohl udělat chybu?
P.S. MSTS spouštím přes train.exe s mem:512, mám 905 conů.

Ak si si inštaloval aj trainset priložený ku trati tak ámen tma. AJ 321 ka ma svoj trainset a asi si mal inštalovaný aj ten......Inými slovami máš toľko vozidiel, že MSTS povedal stačilo. SKus si presunuť polovicu trainsetu a preložiť všetky con niekam bokom. Potom si vytvor nejaký consist s vozidiel čo ti tam ostali a povedz či ti to náhodou nepojde. (bežná vec , že MSTS padá pri abnormálnom množstve vozidiel)

dem napsal:
Ak si si inštaloval aj trainset priložený ku trati tak ámen tma. AJ 321 ka ma svoj trainset a asi si mal inštalovaný aj ten......Inými slovami máš toľko vozidiel, že MSTS povedal stačilo. SKus si presunuť polovicu trainsetu a preložiť všetky con niekam bokom. Potom si vytvor nejaký consist s vozidiel čo ti tam ostali a povedz či ti to náhodou nepojde. (bežná vec , že MSTS padá pri abnormálnom množstve vozidiel)

Je tomu tak! Teď jen přidávat a přidávat a zkoušet kolik toho MSTS vydrží. Nicméně, díky deme!

Back
Nahoře