Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
erikmir napsal:Na facebooku som videl, že by sa MSTS pod Win 8 malo spúšťať v okne ...
dvacka napsal:Ahoj,
máš správně nastaven parametr mem:512??? http://www.semora.cz/
A stáhni si Upravené staniční hlášení pro tuto trať http://www.trat321.cz/ostatni.php
Mělo by to pomoci.
Lukáš
Francek napsal:Hezký den!
Nedávno jsem si pořídil také trat' 321 a dějí se mě tam věci, které z jiných neznám. Alespoň zatím jsem je tam nezaregistroval. Například na trase z Ústí nad Labem ku Praze se mě stává na zhlavích stanic, že je projíždím několikrát. Vypadá to podobně jako Replay. Možná pro velký úspěch. Prostě projedu zhlaví, a najednou hra poskočí zpět a jedu přes toto zhlaví zase znovu. Takto třeba třikrát a pak najednou poskočím do prostřed stanice a pak už to zase probíhá normálně. Nezkoumal jsem zatím pravidelnost tohoto úkazu a zase mi to nějak nevadí. Závažnější problém je to osazení čtverců objekty. Můj počítač zase není žádný chudáček, ale pokud přijedu do Libně, je tam pouze holá základní krajina s kolejemi. A to i po instalaci "zjednodušené Prahy". Dělalo to před tím více čtverců, ted' jen ten čtverec s Libní. Způsobuje to 2500 objektů ve čtverci a je to daň za krásné provedení okolní krajiny. Proto je mnohdy lepší mít trat' osazenou okolní zástavbou jen bezprostředně okolo kolejí a to tak, že tvoří neproniknutelnou kulisu (hradbu) pohledům do okolí a vytváří iluzi husté zástavby. Stavitelé tratí to ví. A pokud podlehnou výzvám k lepšímu a preciznějšímu provedení zástavby, zvýší neúměrně počet objektů ve čtvercích, zhorší se načítání těchto čtverců a tak pokud projíždím čtverce se zástavbou kolem 1000 objektů a najednou vletím do zóny, kde se začne načítat 2500 objektů nebo ještě více, zákonitě se zástavba nenačte, nebo ne celá a u slabších PC dojde zákonitě k pádu do Windows bez předchozího varování.
Vynašel jsem pro sebe na ty "škubance", tj. načítání dalšího čtverce, mastičku. Protože ovládám lokomotivu klávesnicí, nedělá mi problém držet během jízdy stisknutou klávesu Enter (na běžné klávesnici mezi Backspace a Shift, na numerické to nefunguje). Nevadí to stiskávání jiných kláves, dokáže to daleko rychleji načítat dopředu hru a z Bad Schandau do Olomouce ani jediný pád hry. Ostravsko jsem zatím nejezdil, až dál z Púchova do Košic, no myslím, že to bude fungovat i tam dál. Dokáže to totiž samozřejmě odstranit i případné vyskakování tabulek o chybějících objektech Shapes, pokud nemáte někde stažené potřebné kolejivo nebo příslušné objekty k dané trati. To jsem se zase vyučil na mad'arských, rumunských a francouzkých tratích. Jen se pak nesmíte divit, že končí koleje a jedete po trávě. F.
zbynda napsal:Jde o to, že trať 321 je velmi náročná. Hlavně nejnovější úseky, jako je Praha, trať 090 atd. jsou náročné i pro velmi dobré počítače. Je tam totiž mnoho objektů. Autor už sice dělá nějaké opratření, které má přispět k menší náročnosti tratě na PC, ale než ho vydá veřejně tak doporučují v nastavení msts zmenšit počet objektů. A s hrami typu Fifa nebo NHL bych to ani nesrovnával. Mě taky jela Fifa 12 bez problému ale msts už se lagovalo jak sviň.
talik napsal:Zdravim. Zapnu si hru vyberu aktivitu a spustim ji. Problike mi černě obrazovka a hra se vypne. Dříve tam skočilo alespoň načítání, ale teď už se rovnou vypne. Proč se mi nomálně nenačte aktivita?