padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
zbynda napsal:
Nemáš náhodou zapnute stíny v nastavení hry ? A parametr mem:512 jsi zapsal ?

Díval jsem se na to, a parametr jsem zapsaný neměl, asi jsem na to po předchozí už několikáté přeinstalaci zapomněl. Stíny mám vypnuté, stejně jako trolejové vedení. Nastaveno to mám tak jak je v návodu, ještě jsem snížil viditelnost. Bohužel, hra se chová stejně jako předtím, nepoznal jsem změnu s tím nastaveným parametrem. Pořád je to tak, že časem jízdy se to víc a víc seká až je to nehratelné, nebo to samo spadne. Zkoušel jsem začínat v Č. Třebové a před Zábřehem už to nešlo, z Bohumína a od Svinova už to strašně sekalo, z Těšína to začne sekat v Havířově, z Opavy na Svinově atd. ,někdy to je různé a seká to už od začátku ale většinou to je tak. Asi se budu muset vrátit k MHD Olomouc, které fungovalo výborně a to jsem nemusel skoro s ničím manipulovat. Tady už asi těžko hledat, co dál ještě udělat, aby trať 321 nesekala.

Dobrý den, potřeboval bych poradit proč mi při hraní trati BP a stisknutí klávesy F11 spadne celý simulátor. Přeinstaloval jsem msts patch a stejně mi to nepomohlo. Mohl by mi prosím Vás někdo poradit. Předem děkuji.

Hezký podvečer. Narazil jsem na takový problém. Když se mi MSTS načte a já se octnu v prvním menu a kliknu na "Trate a vlaky" MSTS spadne. Vím, že je to normálně způsobeno absencí aktivity, ale aktivitu v tuto chvíli nainstalovanou mám. Setkali už jste se s tím?

Ahoj,
mě toto dělávalo u jedné aktivity s nějakou loko hráče. Už nevím přesně s jakou.
Stále to padalo, i když v CB byla a ve složkách byla správně nainstalována.
Potom jsem ji změnil za jinou a vše bylo v pořádku. Možná to bude taky tvůj problém :)

Lukáš

Nemáš zač. Hlavně že ti to už funguje. Ale stejně by mě zajímalo, čím je to způsobeno, že s jednou loko ti to nefunguje a s druhou ano.

Lukáš

JardaKomár napsal:
Prosím, co způsobuje pády rozehraných activit?

Chybné soubory tratě, chybné zvuky, stíny, chybné směřování, špatně nainstalovaný model atd. Je toho hodně, ale bez nějaké hlášky, co ti to píše, ti nikdo více neporadí.

Lukáš

dvacka: hodí mi to tuhla hlášku:
AppName: train.exe AppVer: 1.16.5.912 ModName: train.exe
ModVer: 1.16.5.912 Offset: 001db5ff

Tak to podle mě bude nějaká chyba tratě. Zřejmě možná špatně stažená nebo daná aktualizace. S touto chybou jsem se ještě nesetkal.
A ostatní tratě, co máš v MSTS ti fungují správně???
A máš nainstalován MSTS Bin???

Ostatní tratě mi fungují, padající usek trati je ve volné jízdě normálně sjízdný(je to zimní aktivita) R 1403 r.2010 , mam msts bin 1.8, uniglobal, 300consistů, 3 savy, stíny vypnuty...tak nevim :-(

Tak pokud to padá ve stejném úseku, tak podle mě to zřejmě bude nějaká stažená nebo špatně vložená aktualizace. Když tak zkus trať odinstalovat a vložit do MSTS, projeď úsek, který padá a pokud to bude vše OK, tak zkus dávat postupně další aktualizace.
Jiná varianta mě nenapadá. Možná se už s touto chybou někdy jiný setkal a poradí ti :)

Ale ve volné jízdě ten úsek normálně projedu, i když nastavím zimní prostředí jako v dané aktivitě... tak nevím:-(

Tak pokud to ve volné jízdě projedeš, tak to tedy chyba tratě nebude.
A ve volné jízdě to jedeš se stejnou soupravou hráče, jaká je v aktivitě???
Možná to bude dělat nějaká souprava nebo consist. Není tam nějaký Loose Consist??

neni, všechny consisty k dané aktivitě jsem prošel v conbuilderu , a než jsem začal aktivitu hrát upravoval jsem consisty v aktivity converteru tak aby to pasovalo...

Back
Nahoře