padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Jěště mě napadá jedna věc, je to trať310 ta aktivita je určitě starší než poslední aktualizace této trati, nemůže to mít nějaký vliv? Ale je fakt že je to před stanicí Lipová lázně kde se v nových aktualizacích nestavělo, a ten padající úsek je pořád stejný jako ve verzi kdy byla aktivita vytvořena.

Mohlo by to být tím, ale když spustíš aktivitu v Aktivity Editoru tak to funguje??
Možná tam bude někde stát mimo koleje nějaký vlak a bude to dělat bordel.

Ale teď když jsem se díval na tu chybu, co ti to napsalo, tak to asi bude spíše problém ve spuštění s MSTS. Protože to train.exe je spuštění MSTS.
Už fakt nevím, jak ti pomoci.

Žádný odstavený vlak mimo koleje tam není. Aktivita je skoro u konce a padá to v čas kdy se má zobrazit poslední servis, proklepnul jsem si jeho consists v con builderu a vše v pořádku. Tak nevím, asi se na to vykašlu díky za pomoc :-)

Změna pohledu - pád MSTS

Ahojky všem,
mám následující problém.Ještě před cca 2 dny jsem normálně hrál MSTS a dnes si chci opět zajezdit a když změním pohled na vlak tak mi hra spadne, ale pohled z kabiny a ovládání lokomotivy funguje.Nic jsem neměnil ve hře a hraji trať 321 s nejnovějším BINem a českými vlaky.Nevíte, čím by to mohlo být pač mě to mrzí že to nefunguje.Předem děkuji za odpověď.

RE: Změna pohledu - pád MSTS

Pokud se do ničeho nezasahovalo, tak bych viděl problém v save hry. Pokud jich je moc, tak MSTS začne být nestabilní. Nutné promazávat. Jinak žádný nejnovější BIN neexistuje, protože jeho vývoj byl zastaven před sedmi lety. Poslední verze byly jen testovací, kdy se něco vylepšilo na úkor toho, že co fungovalo se rozhodilo. V žádném případě neplatí, čím vyšší verze, tím lépe MSTS jede. Tenkrát se testovalo a zvolil se kompromis, co komu vyhovuje.

eMeSTéSák napsal:
Ahojky všem,
mám následující problém.Ještě před cca 2 dny jsem normálně hrál MSTS a dnes si chci opět zajezdit a když změním pohled na vlak tak mi hra spadne, ale pohled z kabiny a ovládání lokomotivy funguje.Nic jsem neměnil ve hře a hraji trať 321 s nejnovějším BINem a českými vlaky.Nevíte, čím by to mohlo být pač mě to mrzí že to nefunguje.Předem děkuji za odpověď.
Máš vypnuté stíny??
Mirek

to Miky945: velice díky, zapoměl jsem zkontrolovat nastavení a byly to skutečně ty stíny

Ahoj,
to zřejmě bude někde chyba u nějakého trafiku a proto ti toto vyhodilo, i když ty jsi jel správně.

Lukáš

dvacka napsal:
Ahoj,
to zřejmě bude někde chyba u nějakého trafiku a proto ti toto vyhodilo, i když ty jsi jel správně.

Lukáš

Díky za odpověď ale co s tím, dá se to nějak odstranit, nebo se to vždy stane tady na tom místě trati? Nebo to byla náhoda?

To není chyba tratě, to je chyba nějakého vozu nebo něco takového, kde to má špatně udělané spřáhlo a nějak se urvalo.
Chtělo by to zjistit, jaké v tu dobu nabíhají nebo se rozjíždí trafic a podle toho když tak přeměňovat vozy.
Možná máš někde jiné spřáhlo, než mají ostatní vozy v soupravě a proto k tomu dochází.

Aha, no to co vidíte na obrázku je model 471 který jsem si stáhl z http://dejv.msts.cz/ a tam se píše v readme že to má spřáhla 80 cm.
Pak jsem to vložil do staré aktivity Opava - Čadca, ve které jsem si jen upravil jízdní řád aby to nestavělo všude, ale jinak tam žádný jiný provoz není, tak by dva vlaky neměly nikde startovat.

Dej to do původní aktivity a jeď, pokud tě to zase vyhodí je to problém aktivity, pokud ne je to problém tvůj!

Mám problém, po spuštění MSTS se mi objevuje tato hláška. (Failed to setup loading screen) Nevím proč se to objevuje, včera jsem MSTS normálně ukončil a vypnul počítač. Dnes jsem PC zapnul, pustil MSTS a najednou tahle hláška. Nevíte co s tím mám dělat? screen: http://uloz.to/xJHHrX51/chyba-jpg

loading screeny by mali byť umiestnené v adresári X:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\GUI. Skontroluj, či v zložke GUI máš všetky adresáre a súbory (6 adresárov a 10 dat súborov), hlavne v adresári Screens či je všetko (23 súborov). Chybu by som hľadal tam, ale možno sa mýlim.

Počet složek a souborů souhlasí. Mělo by být všechno vpořádku, ale nejde to spustit, pořád ta tabulka

Back
Nahoře