padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Připojovat vozy a loko musíš jako v reálu,pomalým najetím na soupravu a ne třísknutím,že by vagon vyletěl z kolejí.Jak už psal zsbeer,použij při dojezdu klávesu 6 a poslední metry nepřekračuj rychlost 2km/hod,pak se souprava spojí bez problémů.Při spojení je jasně slyšet zařinčení nárazníků a pokud máš správně nastavená spřáhla,mělo by po dotyku nárazníků dojít se spojení bez jakéhokoliv problému.A od Johnze správná připomínka,pokud nemáš vyladěné *wag a *eng soubory,budeš mít problémy pořád.

Chlapi,vobec ste nepochopili co chcem...
Tie spriahadla sa mi pokazia pri jazde vlaku a NIE pri posunovani a tak.
Ja chcem mat bezstarostnu jazdu a nie jazdit s obavami ze skoncim so znicenymi spriahadlami...Zatial sa majte

Tak ty chces bezstarostnu jazdu? Tak to sa pekne zober, zapni vyhladavanie a najdi si tu riesenie svojho problemu ... garantujem ti ze tu je ... Zatial sa maj aj ty ...

Pokiaľ trhá spriahadla počas jazdy tak je nastavená nízka upínacia sila v spriahadle. Je to položka Break ( ... ), ktorá sa nachádza v odstavci Coupling a to jak pre predné, tak aj pre zadné spriahadlo.

Fender napsal:
Chlapi,vobec ste nepochopili co chcem...
Tie spriahadla sa mi pokazia pri jazde vlaku a NIE pri posunovani a tak.
Ja chcem mat bezstarostnu jazdu a nie jazdit s obavami ze skoncim so znicenymi spriahadlami...Zatial sa majte

A s čím to preboha jazdíš ??? Mne sa to už nestalo pekne dávno, ostatne vozne a loko už majú tieto problémy vyriešené.Ale ako povedal Johny, zalistuj si vo fóre, určite to tu je ... :wink:

Chyba pri spustení MSTS:

Chcem spustit MSTS a zobrazí mi nasledovnú správu:

16-bitový podsystém MS-DOS

...\train.exe
Procesor NTVDM obsahuje neplatnú inštrukciu.
CS:0f4e IP:....... Príkazom Zatvoriť ukončíte aplikáciu.

Zobrazí túto správu a koniec - MSTS nejde spustit.
Nie som si vedomý že by som niečo menil v MSTS.
Netušíte niekto aký problém to hlási? A ako to odstániť?

Mne sa MSTS 2x zosypal, zakaždým to bolo bez nejakých hlásení. Po nahratí MSTS a kliknutí na "Trate a vlaky", mi to bez slova padlo do okien. Prvý krát sa mi to stalo po inštalácii aktivity a druhý krát, keď som spustil MSTS a prepol som sa do WIN, aby som odpojil internet.

padani MSTS editoru

Mohl byste mi nekdo poradit co v pripade ze ConBuilder mi nehlasi zadne chyby v Trainsetu, pouzil sem i AE fixer s Johnzovych stranek a za ziviho boha se nemuzu dostat do editoru aktivit......
Poradte prosim.... :?:

Re: padani MSTS editoru

fíííííra napsal:
Mohl byste mi nekdo poradit co v pripade ze ConBuilder mi nehlasi zadne chyby v Trainsetu, pouzil sem i AE fixer s Johnzovych stranek a za ziviho boha se nemuzu dostat do editoru aktivit......
Poradte prosim.... :?:
A dělal jsi něco s Trainsetem? Přejmenovával jsi nějaké eng nebo wag soubory?

ja sem si otevrel reporty co CConbuilder vytvotril a podle toho sem opravoval a nic, kompletne sem to projel, vozy masiny, consisty sou taky v poradku.
Nemuze na to mit vliv treba nekde spatny zvuky nebo neco takovyho

fíííííra napsal:
ja sem si otevrel reporty co CConbuilder vytvotril a podle toho sem opravoval a nic, kompletne sem to projel, vozy masiny, consisty sou taky v poradku.
Nemuze na to mit vliv treba nekde spatny zvuky nebo neco takovyho
To nee, ale mohlo by to být tím, že si třeba přejmenoval wag nebo eng, ale už jsi zapoměl změnit vnitřek souboru položky Wagon a Engine...pokud to není v souladu s názvem eng nebo wag souboru, tak se Ti odmítne otevřít v AE consist editor....možná to s tím souvisí......

vzdyt con builder na tadyty polozky taky upozornuje mne treba upozornil na loko 242217, ktera mela u Wagon 242207, takze to by melo bejt taky v poho
no ja skusim jeste neco vymyslet, a doufam ze to vynde

fíííííra napsal:
vzdyt con builder na tadyty polozky taky upozornuje mne treba upozornil na loko 242217, ktera mela u Wagon 242207, takze to by melo bejt taky v poho
no ja skusim jeste neco vymyslet, a doufam ze to vynde
A co to zkusit otevřít u jiné štreky nebo s jinou aktivitou? Založení nové aktivity? Taky to padá?

Ahojte
Na niektorých úsekoch trate ktoru jazdim mi to vypadava.
Nie je to ani nacitanie objektu alebo tak,proste mi to sekne,nacitava sa a zachvilku mi to vyhodi...
Niekde som tu,cital ze to muze byt zlym tsection.dat alebo tak
Da sa to tam nejako opravit aby to prestalo vypadavat?
Preco mi to pada zrovna na tych urcitych usekoch?

Diky.Majte sa

Naposled editoval moderátor:
Fender napsal:
Ahojte
Na niektorých úsekoch trate ktoru jazdim mi to vypadava.
Nie je to ani nacitanie objektu alebo tak,proste mi to sekne,nacitava sa a zachvilku mi to vyhodi...
Niekde som tu,cital ze to muze byt zlym tsection.dat alebo tak
Da sa to tam nejako opravit aby to prestalo vypadavat?
Preco mi to pada zrovna na tych urcitych usekoch?

Diky.Majte sa

A na tohle chceš, aby ti někdo poradil????? Takovéhle dotazy jsou jaksi na "figu borovů"............

Naposled editoval moderátor:
Miran: "figu borovú" ... ale nič si z toho nerob ... to len pre budúce

Fender:

Trať?
Použitý trainset?
Úpravy v trainsete áno/nie?
Použitie trainstore?
Miesto?
Aktivita/voľná jazda?

Ak aktivita:
Vozidlá?
Traffic?