padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
JOHNZ

Takze mam trainset :
ČSD 350-011+4xBeer+3xAmee+Wrrm+Amee+2xB

Naposledy som prepisal položku Brake na vsetkych voznoch ale vypadovalo to aj predtym takze to nebude asi tym...

Je to Northeast Corridor,nieco som si tam dorobil,ďalšie stanice + objekty domov... Vypadáva mi to asi na 9.míle od Philadelphie smer Washington

Je to aktivita,idem rýchlosťou 110+- Idem do zaťáčky a vtedy mi to sekne
Inak keď som hral iný vlak tak niekedy som prešiel ten úsek bez problémov

V Traffic mam asi 6 oprotiiducich vlakov...ako 1.ide nakladák 131+30xEas

Bohužial neviem pracovat s TrainStore

Maj sa

Naposled editoval moderátor:
(OT) To čo je prepánakráľa za súprava?

Najprv z tej súpravy vyhoď Beery, potom Amee a napokon aj Béčka. Ak to nezabere vezmi inú loko (najlepšie tú, pri ktorej ti to beží) a pripriahni za ňu celú tú sexi súpravičku. Tak preveríme, či nám sedia vagóny. Ak hej tak:

Potom postupne vyhádž celý traffic. A začni tým 30 Easovým nákladom. Ak to nepomôže tak:

Nabehni do Route Editora a vyhádž celý ten kus trate +- 1000m a ulož. Zavri RE a znovu ho zapni. Potom tam ten kus trate vráť.

Ak to nezabere tak si trať odzálohuj a daj obnovu databáze.

Ak nepomôže ani to, tak sa tu ozvi ... možno poradí niekto druhý ...

P.S.: S TrainStore toto nemá nič spoločné ...

Už toho mám dost! Já si asi opravdu nezajedu. Aktivity mi padají jak na běžícím páse(místo aktivity pád do windows), a trainstore mi napíše toto Varování - číslo položky: 1
Definice lokomotivy ve vlaku se liší od specifikace Eng parametru v souboru lokomotivy
(Měly by být identické)
Toto způsobí, že se vlak neobjeví v seznamu v MSTS módu Prozkoumat
Vlak: "Soubor: 'itt_162007_n19.con'
stroj "Soubor: 'zssk_162\Zssk_162007.ENG'

Varování - číslo položky: 2
Definice lokomotivy ve vlaku se liší od specifikace Eng parametru v souboru lokomotivy
(Měly by být identické)
Toto způsobí, že se vlak neobjeví v seznamu v MSTS módu Prozkoumat
Vlak: "Soubor: 'itt_163_os5.con'
stroj "Soubor: 'cd_163\163064.ENG'

Chyba - číslo položky. 3
Následující soubor obsahuje 'Wagon' parametr, který je odlišný od názvu souboru
(Měly by být identické)
Toto způsobí v MSTS chybu při spuštění Aktivity nebo módu Prozkoumat
Složka: 'TRAINS\TRAINSET'
Soubor: 'cd_163\163064.ENG'
Popis: 'CD 163 029-2'

cd_163\163064.ENG

Vlak::
itt_163_os5.con (TRAINS\CONSISTS\itt_163_os5.con)

Služby::
itt_nex_Kolin (Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_kolin.srv) (z: itt_163_os5.con)
itt_nex_Liben (Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_liben.srv) (z: itt_163_os5.con)
itt_nex_Poric2 (Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_poric2.srv) (z: itt_163_os5.con)
itt_nex_zamr2 (Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_zamr2.srv) (z: itt_163_os5.con)

Aktivity:
NEx_Bubenec-CT (Routes\Breclav - Praha\ACTIVITIES\nex_bubenec-ct.act) (z: Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_kolin.srv)
NEx_Bubenec-CT (Routes\Breclav - Praha\ACTIVITIES\nex_bubenec-ct.act) (z: Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_liben.srv)
NEx_Bubenec-CT (Routes\Breclav - Praha\ACTIVITIES\nex_bubenec-ct.act) (z: Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_poric2.srv)
NEx_Bubenec-CT (Routes\Breclav - Praha\ACTIVITIES\nex_bubenec-ct.act) (z: Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_zamr2.srv)

zssk_162\Zssk_162007.ENG

Vlak::
itt_162007_n19.con (TRAINS\CONSISTS\itt_162007_n19.con)

itt_nex_recany4 (Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_recany4.srv) (z: itt_162007_n19.con)

Aktivity:
NEx_Bubenec-CT (Routes\Breclav - Praha\ACTIVITIES\nex_bubenec-ct.act) (z: Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_recany4.srv)

itt_162007_n19.con

itt_nex_recany4 (Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_recany4.srv)

Aktivity:
NEx_Bubenec-CT (Routes\Breclav - Praha\ACTIVITIES\nex_bubenec-ct.act) (z: Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_recany4.srv)

itt_163_os5.con

itt_nex_Kolin (Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_kolin.srv)
itt_nex_Liben (Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_liben.srv)
itt_nex_Poric2 (Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_poric2.srv)
itt_nex_zamr2 (Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_zamr2.srv)

Aktivity:
NEx_Bubenec-CT (Routes\Breclav - Praha\ACTIVITIES\nex_bubenec-ct.act) (z: Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_kolin.srv)
NEx_Bubenec-CT (Routes\Breclav - Praha\ACTIVITIES\nex_bubenec-ct.act) (z: Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_liben.srv)
NEx_Bubenec-CT (Routes\Breclav - Praha\ACTIVITIES\nex_bubenec-ct.act) (z: Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_poric2.srv)
NEx_Bubenec-CT (Routes\Breclav - Praha\ACTIVITIES\nex_bubenec-ct.act) (z: Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_zamr2.srv)

Nevíte někdo kde je zakopaný pes? Tohle je u aktivity NEx CT.

Máš aktuální trainset? Zkus si tyto lokotivy stáhnou ze stránek p. Šemory a mělo by to jít. Pokud máš trainset aktuální, tak nevím.

VáclavS napsal:
Už toho mám dost! Já si asi opravdu nezajedu. Aktivity mi padají jak na běžícím páse(místo aktivity pád do windows), a trainstore mi napíše toto Varování - číslo položky: 1

Aktivity:

itt_162007_n19.con

itt_nex_recany4 (Routes\Breclav - Praha\SERVICES\itt_nex_recany4.srv)

......

Praha\SERVICES\itt_nex_poric2.srv)

Nevíte někdo kde je zakopaný pes? Tohle je u aktivity NEx CT.
Pokud to používáš přes TrainStore, tak si v adresáři Train Store\TSDATA najdi soubory s příponou TSC (konkrétně CACHECON.TSC).

Struktura je taková, že tam je x identických částí (přesně tolik, kolik máš consists...jedna taková část vypadá následovně :

[210_714+5x010.con]
PType=20992
Description=210_714+5x010
EngineName=CD 714.208-6
FileDate=849953325
LotNumber=

Mi postačilo upravit hodnotu v položce EngineName a pak se mi ty consisty už taky objevovaly.

Global mám BP a mám s BP i další 2 tratě (120 a ještě jednu) a ty problém nehlásí a fungují jak mají.

Čau všichni, mám zvláštní problém. Po zakoupení nového PC, nainstalování všeho, všechno funguje až na jednu věc. Nemůžu dělat žádnou activitu, jelikož Route editor mi to nechce dovolit. Načtu si prostě novou aktivitu, ale pokud si nechám zobrazené semafory a jakkoliv pohnu s tratí (posun, nebo zvětšení-zmenšení), tak mě to pošle k Billovi. V případě, že si nechám zobrazené pouze nástupiště, názvy stanic a trasy, tak je to v pohodě. Zkusil jsem přeinstalaci MSTS, ale problém je dál a děsně mě to štve. Poradí prosím někdo ? :(

ještě jsem zkusil teďka přepnout do 16-ti bitovýho zobrazení. Zatíííím to pomohlo, ale každopádně uvítám jakoukoliv radu. Díky

AlesB: Neviem akú máš grafickú kartu, ale podľa mňa to robí nevhodný grafický driver. Skús nainštalovať inú verziu (aj staršiu). Ja som mal niečo podobné a po nainštalovaní správneho driveru je všetko v poriadku. (metóda pokus-omyl) Skús sa pozrieť aj na zahraničné fóra MSTS či nenájdeš k tvojej grafickej karte doporučený driver.

no je fakt, že po tom přepnutí to zatím funguje bez problému, tak že doufám, že to tak i zůstane. Díky za rady :P

Je možné, aby mi stávkoval Activity editor při příliž složitém nádraží? Route editor bez problémů.

Neustále se snažím rozchodit trať 180, mám ji i se složkou Global a sound od známého, kterému to fungovalo. Editor úkolu v pohodě spustím, lze vytvořit misi, paths prostě všechno, ale když spustím samotný simulátor kousne se v okamžiku volby "vlaky a tratě". Nevíte někdo v čem by mohl býti problém? Upravený train.exe by to neměl blokovat, ne? Žádnou jinou trať ve složce routes nemám...

Něco podobného jsem už řešil právě v souvislosti se 180.Ta trať je v něčem odlišná od ostatních tratí.Tedy pokud nemáme nadefinovaný nějaký Path,tak tu trať nelze spustit.Je zapotřebí mít nějakou aktivitu od někud někam,stačí loko solo.Dá se snadno vytvořit v Route Editoru,postup tady byl už několikrát posán.Aktivitu potom vložit do Aktivit 180 a trať se dá spustit.Proč tomu tak je,to by se mohli vyjádřit stavitelé tratí.

na to aby si vytvořil Paths, nemusí dělat activitu. V activity editoru jich může vytvořit spoustu samostatně. Samozřejmě pokud v daném adresáři tratě není žádná Paths nadefinovaná, tak tu trať nespustíš.

Nielen trať 180, ale akákoľvek iná trať potrebuje na svoju funkčnosť mať nadefinovaný aspoň jeden .srv súbor, na základe ktorého môže MsTS vyrobiť prieskumnú jazdu. Inak sa to chová tak, že tá trať nie je v zozname tratí a potom ak je tam jediná, tak je buď príslušná voľba zašednutá (trať nepoužíva Xtracks) alebo je povolená a po kliknutí to zostane visieť + send/dontsend hláška (trať je s Xtracks).

Děkuji za radu, už to běhá, nutno uznat, že samotného by mě to nenapadlo, hledal jsem chyby ouplně někde jinde... :D

Zdravíčko pánové, mám problém s motory 810. Když si je v Train Store vyberu a simulátor se načte na úvodní menu, navolim start souprau a dam start. Ovšem když přejde nan ,,nastavuji simulátor,, ( kousek za polovinou) tak mě to spasdne, nevíte kde by mohla bejt chyba když sem se v tom nevrtal, a před 2 dny bylo všechno v poho.........

Back
Nahoře