padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Teď jsem si ještě všimnul že jsem zakázal restart ale nepodbarví se mi "použít"

Ano Widle nech botnout WIN CD a vyber opravit systém ono to bude chvíli pracovat. Zpomalit PC můžeš program Kapr nebo něco podobnýho. Vybereš pro ktrerou aplikaci to chceš zpomalit. Ale myslim že chyba bude asi v MSTS. Nejspíš vyvolávaj tuto reakci.

jacobs napsal:
Myslíš že by pomohla jiná verze MSTS, nebo origo hra?
Pokud jsi pouze od někoho zkopíroval celý adresář se simulátorem a neprovedl import klíčů registrů, tak to rozchodíš jen pomocí instalace. Bez korektních zápisů v registrech to nikdy nebude fungovat správně !

bob57_cz napsal:
jacobs napsal:
Myslíš že by pomohla jiná verze MSTS, nebo origo hra?
Pokud jsi pouze od někoho zkopíroval celý adresář se simulátorem a neprovedl import klíčů registrů, tak to rozchodíš jen pomocí instalace. Bez korektních zápisů v registrech to nikdy nebude fungovat správně !

No tak tohle mě vůbec nenapadlo. :( CENSORED ... ZIADNY WAREZ TUNA ... JOHNZ :wink:

Ahoj všem chytrým lidem. Obracím se s prosbou o radu.
Mám dvě DVD BP, jedno ver.60, druhé 75. To 75 mi bohužel nejde, jelikož mi pomaličku odchází mechanika a odmítá přečíst některé soubory. Jelikož jsem se chtěl zase projet, tak jsem tedy nainstaloval ver.60 a postupně tahal aktualizace z webu :( MSTS fungoval až do té doby, než byla v aktualizaci nějaká ta změna s MSTS BIN. Od té doby se simulátor spustí (trvá to neskutečně dlouho, i když mám všechny aktivity smazaná a v ROUTES je jen BP), ale v úvodní obrazovce při kliknutí na záložku Tratě a vlaky cvakne monitor, objeví se jakoby obrys okna, chvíli to šrotí a nakonec mrtvá hláška. Zkoušel jsem nejnovější BIN i ten starší, ale údajně spolehlivý, nic. Nevíte někdo, co s tím udělat? Samozřejmě všechny ty stažené aktual. jsem po nainstalování smazal, takže budu-li muset reinstalovat MSTS, tak jsem zase v pasti. Tenhle program, to je Billova pomsta :((

Ještě to upřesním - při zvolení nahrát uloženou pozici to jde, a to až do okmažiku, kdy skutečně dám nahrát, chvíli to jede, "Nastavuji simulátor", pak to zařve, že se změnila databáze apod. Takže tohle jde. ale dostat se na obrazovku, kde bych mohl vybírat tratě a k nim vlaky nebo aktivitu, tak to se prostě vůbec nedá :((

Zazálohuj a pak smaž (nebo přesuň) u BP v adresářích tratě všechny soubory. Jde o tyto adresáře:
1 - ACTIVITIES - aktivity
2 - PATHS - projížděné trasy
3 - SERVICES - vazby traffic vlaků
4 - TRAFFIC - seznam traffic vlaků

Potom si spusť editor úkolů a vytvoř si zcela jednoduchý úkol kde třeba jen v jedné stanici popojedeš se samotnou loko několik metrů. Pak si tento úkol ulož.

Jestliže toto provedeš tak pak zkus spuštění MSTS a uvidíš jak se to bude chovat. Vypadá to totiž na problém buďto v úkolech anebo v trainsetu ve vazbě na verzi MSTSbin.

Děkuji ti moc, pomohlo to, takže super rada + jsem ještě využil tvůj návod na ty aktivity, bo jsem to nidky nedělal :))
Teď už mám jen jeden dotaz :twisted: Jak si udělat počáteční body (odkud, kam), jelikož mi všechny zmizely (asi následek toho vymazání:). Mám tam jenom dva, ty, co jsem teď zadal při té aktivitě..

Ajemgud napsal:
Děkuji ti moc, pomohlo to, takže super rada + jsem ještě využil tvůj návod na ty aktivity, bo jsem to nidky nedělal :))
Teď už mám jen jeden dotaz :twisted: Jak si udělat počáteční body (odkud, kam), jelikož mi všechny zmizely (asi následek toho vymazání:). Mám tam jenom dva, ty, co jsem teď zadal při té aktivitě..

Ony se ti tam budou doplňovat jak budeš instalovat aktivity. Tyhle vstupní body jsou vlastně začátky tras definované v souborech *.pat v adr PATHS. Nebo si je tam můžeš udělat úplně stejným postupem jako ty první.

Mě padá Msts teďka nově v každé aktivitě.Při instalaci aktivit Hurvínek a den blbec mi to psalo chybné konsisty a po nějaké době ježdění(není to moc dlouho)hra se zasekne a musí se to restartovat

David Kodet napsal:
Mě padá Msts teďka nově v každé aktivitě.Při instalaci aktivit Hurvínek a den blbec mi to psalo chybné konsisty a po nějaké době ježdění(není to moc dlouho)hra se zasekne a musí se to restartovat
Jestli ono to nebude těma consistama. Mně se to také stává a hlavně v případě, že se má nějaký traffic objevit. Většinou když dám pohled 6 (pohled shora), tak se to úplně zasekne a pak ten případ, kdy se má ten traffic objevit.
Mohou být dvě možnosti: consisty nebo poslední verze MSTS Binu 1.6.1223
Dělalo ti to i při předchozí verzi MSTS Binu?

Mám problém s MSTS. Počítač jsem měl v opravě a MSTS jsem nově nainstaloval. Trať 321 jsem si nahrál z CD, a pak jsem nahrál aktualizace. Od pana Šemory mám verzy BP63 a poté jsem nahrál všechny aktualizace po BP 76.1.
U tratě 321 mi buď aktivita spadne těsně před dokončením nahrávání, nebo se nahraje a po vteřině spadne. Jedou mi jen prohlížecí jízdy. A to v pohodě. Žádné sekání.
U tratě pana Šemory mi nejdou ani prohlížecí jízdy. Odkliknu hlášky nelze najít sms soubor clear_in.sms a clear_ex.sms a msts mi spadne. Přitom před opravou PC mi MSTS solidně fungoval a po odliknutí těchto hlášek mi aktivity fungovaly. Zkoušel jsem aktivity jak pro Bin 1.6. tak pro 1.7. Bin jsem vždy odinstaloval a znovu nainstaloval. Trainset už by měl být také v pořádku. Nehlásí mi to, že by mi něco chybělo.

Prosím o radu,jak je možné,že u některých lokomotiv mi při zmáčknutí tlačítka F4-tratový monitor, spadne MSTS do windowsu.Mám nahraný poslední BIN 1.7.022420.Díky

martin novy napsal:
Prosím o radu,jak je možné,že u některých lokomotiv mi při zmáčknutí tlačítka F4-tratový monitor, spadne MSTS do windowsu.Mám nahraný poslední BIN 1.7.022420.Díky
Mi zase pro změnu pod touto verzí nejedou žádné monitory. Stačí se vrátit k některé dřívější stabilní.

martin novy napsal:
O které loko jde? Mi na této verzi jedou všechny monitory.

Jediný rozdíl od klasické instalace MSTS Bin je ten, že si neinstaluji transparentní pozadí monitorů a používám jiný podklad pro tyto monitory.

Back
Nahoře