J
jacobs
Host
Teď jsem si ještě všimnul že jsem zakázal restart ale nepodbarví se mi "použít"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud jsi pouze od někoho zkopíroval celý adresář se simulátorem a neprovedl import klíčů registrů, tak to rozchodíš jen pomocí instalace. Bez korektních zápisů v registrech to nikdy nebude fungovat správně !jacobs napsal:Myslíš že by pomohla jiná verze MSTS, nebo origo hra?
bob57_cz napsal:Pokud jsi pouze od někoho zkopíroval celý adresář se simulátorem a neprovedl import klíčů registrů, tak to rozchodíš jen pomocí instalace. Bez korektních zápisů v registrech to nikdy nebude fungovat správně !jacobs napsal:Myslíš že by pomohla jiná verze MSTS, nebo origo hra?
Ajemgud napsal:Děkuji ti moc, pomohlo to, takže super rada + jsem ještě využil tvůj návod na ty aktivity, bo jsem to nidky nedělal)
Teď už mám jen jeden dotazJak si udělat počáteční body (odkud, kam), jelikož mi všechny zmizely (asi následek toho vymazání
. Mám tam jenom dva, ty, co jsem teď zadal při té aktivitě..
Jestli ono to nebude těma consistama. Mně se to také stává a hlavně v případě, že se má nějaký traffic objevit. Většinou když dám pohled 6 (pohled shora), tak se to úplně zasekne a pak ten případ, kdy se má ten traffic objevit.David Kodet napsal:Mě padá Msts teďka nově v každé aktivitě.Při instalaci aktivit Hurvínek a den blbec mi to psalo chybné konsisty a po nějaké době ježdění(není to moc dlouho)hra se zasekne a musí se to restartovat
Mi zase pro změnu pod touto verzí nejedou žádné monitory. Stačí se vrátit k některé dřívější stabilní.martin novy napsal:Prosím o radu,jak je možné,že u některých lokomotiv mi při zmáčknutí tlačítka F4-tratový monitor, spadne MSTS do windowsu.Mám nahraný poslední BIN 1.7.022420.Díky
O které loko jde? Mi na této verzi jedou všechny monitory.martin novy napsal:Prosím o radu,jak je možné,že u některých lokomotiv mi při zmáčknutí tlačítka F4-tratový monitor, spadne MSTS do windowsu.Mám nahraný poslední BIN 1.7.022420.Díky