padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Petr Novák :
No ja už mám tiež MSTS od jeho začiatkov takže našťastie viem ako tak s Trainsetom narábať.No dnes večer ešte porobím tie poriadky ale dúfam,ze MSTS bude naďalej fachčiť.Dokonca mám pocit,že šlape lepšie ako predtým.Niečo na tom bude :wink:.Keď tak dám vedieť ak by boli problémy.
Vďaka za ten program,mrknem na to.

Ešte ma však zaujíma jedna vec.Medzi chybnými consistami boli aj pôvodné consisty vozidiel MSTS,čiže Acely,Dash a pod a tie sa vymazali testom v Conbuilderi lebo hlásili chybu.Nebudú mať tieto chýbajúce súpravy vplyv na hru? Zatial teda ide ako som hovoril všetko dobre ale pamatám sa,že raz som omylom zmazal consisty Acely a už bolo zle a to som ani nehral s daným vozidlom...Ale MSTS má tiež svoj rozum

Naposled editoval moderátor:
Pokud nejezdíš nějakou aktivitu s defaultními vozidly,tak je klidně smázni.Jen jsem ponechal zvuky a caby tam,kde byly,některé nové modely či skiny tyto staré věci používají,dokud někdo neudělá nové (ČSD 310.0 a pod.).Všechny consisty,kderé máš v msts jsou kontrolovány při náběhu msts,takže když je smázneš,žádná chyba se načíst nemůže.Chyba při startu byla hlášena proto,že nemají nastavené engy a wagy podle požadavků Binu,mě to nedávno vyhodilo chybu v řádku xxx a když jsem se tam podíval,tak tam byla špatná definice světel... Máš pravdu,každému jede msts jinak

Petr Novák :
Tak som nahodil ScanCon a nenašlo žiadne chyby.Inak je to celkom sikovný program .No idem ja Trainsetovať a opravovať...

Rocker napsal:
Petr Novák :
Tak som nahodil ScanCon a nenašlo žiadne chyby.Inak je to celkom sikovný program .No idem ja Trainsetovať a opravovať...
Až to doděláš,tak se pochlub... Jinak rád pomůžu,když budeš mít nějaký problém.

Petr Novák :
Takže MSTS ide aj Route Editor,akurát mi stále robí jednu vec.Neviem ako to nazvať.Po načítaní úvodnej obrazovky sa mi namiesto hlavného Menu občas objaví niečo ako Matrix :lol:,čo padali tie zelené písmenká a znaky :lol:.Tak ja mám niečo podobné akurát je to červené a preblikuje to :colors:.Absolútne neviem ako sa toho zbaviť.Robilo mi to aj predtým ale MSTS funguje,čo je pre mňa dosť podstatná vec :lol:

Ešte je jeden problém,ktorý mi ostal.Ak chcem počas hry vyskočiť na plochu stlačením okna Windows na klávesnici,nejde mi opätovné vrátenie do hry,ostane len čierna obrazovka s modrými lištami Train simulator a idú zvuky z hry,akurát hrať sa to nedá...Dá sa aj tento problém vyriešiť? I keď je to skôr ozaj zrelé na reinstall :roll:

MSTS has You :twisted:

Rocker napsal:
Ešte je jeden problém,ktorý mi ostal.Ak chcem počas hry vyskočiť na plochu stlačením okna Windows na klávesnici,nejde mi opätovné vrátenie do hry,ostane len čierna obrazovka s modrými lištami Train simulator a idú zvuky z hry,akurát hrať sa to nedá...Dá sa aj tento problém vyriešiť? I keď je to skôr ozaj zrelé na reinstall :roll:
Co jako sleduju u známých a u sebe tak na každém počítači se při schození MSTS na lištu chová úplně jinak. Já třeba pokud ho schodím a vrátím tak mi obrazovka neskutečně bliká. Na některých počítačích, pokud jsem ho chtěl z lišty obnovit, tak mě poslal k Billovi a někomu to chodí bez problémů. Někde tady na foru jsem četl že je to nastavením BIOSu.

Hynďa:
Boli časy (cca rok,dva dozadu),že som si zhodil MSTS na lištu,pustil si napr. mp3,znova klikol na lištu a MSTS išlo ďalej...Teraz to už však nejde.Vyzerá to tak,že na tento môj krám bude treba opäť použiť násilie

Rocker napsal:
Hynďa:
Boli časy (cca rok,dva dozadu),že som si zhodil MSTS na lištu,pustil si napr. mp3,znova klikol na lištu a MSTS išlo ďalej...Teraz to už však nejde.Vyzerá to tak,že na tento môj krám bude treba opäť použiť násilie
Jo to jsem taky dělával ale jak říkám, stačila změna PC a už se MSTS choval úplně jinak. Hold Bill asi nechtěl abychom to měli moc jednoduchý

Takže treba mrknúť nastavenie BIOS ?? No idem ja hladať,hádam sa pošťastí...
:twisted::mad: MSTS :mad::twisted:

Rocker napsal:
Takže treba mrknúť nastavenie BIOS ??
Jo moment!! To se omlouvám, ten BIOS byl myslím v souvislosti s nefunkčností klávesnice po spuštění MSTS... nebo ne? Ach ta pamět...

Sice zatím patřím do skupiny těch, kterým minimalizace a následné obnovení počítač bez problému zkousne, ale pokud by někdo věděl co s tou klávesnicí, bylo by to fajn;)

Hynďa napsal:
Rocker napsal:
Takže treba mrknúť nastavenie BIOS ??
Jo moment!! To se omlouvám, ten BIOS byl myslím v souvislosti s nefunkčností klávesnice po spuštění MSTS... nebo ne? Ach ta pamět...
To snad ne,v nastavení BIOSu se mění nastavení komponent PC,nikoliv programů,která na OS běží.Problém bude asi v něčem jiném,msts byl napsán pro Win98 a nyní ho jiní zkouší pod Windows 7.Podle mě je problém ve spuštěných knihovnách Win,mnohé se jmenují stejně,ale pracují trošku jinak,viz to shození msts do lišty.U mě na XP to někdy dělá problémy,zřejmě záleží na tom,jaká trať byla momentálně spuštěna,např. se mi nepodařilo znovu naběhnout 321,to už je pěkný moloch.

Mne nejde návrat ani do jednej z tratí...Či už 321,Ztracená...Ide všetko k Billovi :twisted:
Preto by som to nejako potreboval vyriešiť,ale kebyže viem ako to je druhá vec.Toš ja antitalent :roll:

Rocker napsal:
Petr Novák :
Takže MSTS ide aj Route Editor,akurát mi stále robí jednu vec.Neviem ako to nazvať.Po načítaní úvodnej obrazovky sa mi namiesto hlavného Menu občas objaví niečo ako Matrix :lol:,čo padali tie zelené písmenká a znaky :lol:.Tak ja mám niečo podobné akurát je to červené a preblikuje to :colors:.Absolútne neviem ako sa toho zbaviť.Robilo mi to aj predtým ale MSTS funguje,čo je pre mňa dosť podstatná vec :lol:

MSTS has You :twisted:
To jsi mě dostal,už dlouho jsem nespustil editory v msts,nějak nebyl čas.Tak jsem to zkusil a začalo mi to vyhazovat hlášky,že mi v trati chybí to či ono a obrazovka napůl bílá s černými pruhy.Tak jsem tam dal jednoduchou trať Jednodlaždice a ejhle žádné hlášky a editor bez problémů naběhl.Tak zase jiná trať a podobné proglémy.Takže usuzuji,že na nefunkčnost editoru má vliv hodně chyb v trati,která je momentálně vybrána.Na funkčnost msts tohle nemá žádný vliv,editory se nespouštějí s během msts.Zkus tu trať,která to dělá překontrolovat v Route Riteru,nech opravit chyby a doplnit případně chybějící soubory a pak tu trať spusť v editoru.Pak by mělo být jasnější,kde je chyba.
O té minimalizaci do lišty jsem psal již dříve,někomu to půjde,někomu ne,raději to vůbec nedělat,msts normálně ukončit a pak ho znovu spustit,nic lepšího mě nenapadá.

Tu sme sa nepochopili,preblikáva to v samotnej hre,editor je v poriadku,asi som to zle sformuloval v predchadzajucom prispevku,pardon

Rocker napsal:
Tu sme sa nepochopili,preblikáva to v samotnej hre,editor je v poriadku,asi som to zle sformuloval v predchadzajucom prispevku,pardon
Aha,tahle... Pokud máš Route Riter,tak zkus trati zkontrolovat,třeba tam něco chybí anebo se podívej na nastavení přímo v msts.Jak to má být je tedy někde uvedeno,honem to nemůžu najít.Route Riter najdeš zde http://www.activitysimulatorworld.net/Les_utilitaires..htm Pokud budeš chtít,mám k němu neúplnou češtinu.:cool:

Zdravím
Mám problém ohľadom pádov MSTS :(
Túto chybu mi začína vypisovať aj pri veciach, ktoré mi doteraz išli normálne.
Vôbec nespustím Metro Praha, MHD Olomouc, a občas mi to vypíše aj pri trati BP :(
Trate 321,169,130,150 mi idú v pohode.
Už fakt neviem čo s tým
Preinštaloval som aj celé MSTS ale nepomohlo to :(
Robí mi to aj pri aktivitách aj pri prehliadaní trate.
Nestretol sa s tým náhodou niekto?
Ďakujem pekne za odpovede :)

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr90708_neodesilat0.jpg

Taky mi začíná msts nějak často padat a to po přidání nových elektrik.Celý systém je po čerstvé přeinstalaci,takže wokna na tom nemají žádnou zásluhu.Starší modely jezdí bez problémů,tedy ty jednosmetákové,dvousmetákové mi dělají problémy.Nejspíš problém v Binu,na to musí říci jiní odborníci,co s tím.Trati na tom nebudou mít tak velký vliv,mě to padá i na defaultních tratích a teď babo raď...:(

Back
Nahoře