Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zásada č. 1 - pokud nějaký zvuk nejde nahrát samostatně, musí se vytvořit uměle co nejvíce podobný. Nemůžu míchat zvuk dieslu s dalším zvukem dieslu. Konkrétně u toho Ruského to při volnoběhu bude znít jako nevyladěné stereo a když přidám výkon, bude se do toho míchat volnoběh. U jedné německé mašiny byl zvuk píšťaly nahraný v jízdě, takže při každém písknutí to znělo spíš jako prokluz. To pak zvukařovi rve ušiRobo napsal:Myslím si, že nahrať ventilátor bez zvuku dieselu proste nejde, no radšej ho tam počuť ako vytvárať umelý ventilátor.
Opakujem - kompresor na rade 770/1, CHME3 a neviem ešte čo je jeden a ten istý.
Jacek napsal:Zásada č. 1 - pokud nějaký zvuk nejde nahrát samostatně, musí se vytvořit uměle co nejvíce podobný. Nemůžu míchat zvuk dieslu s dalším zvukem dieslu. Konkrétně u toho Ruského to při volnoběhu bude znít jako nevyladěné stereo a když přidám výkon, bude se do toho míchat volnoběh. U jedné německé mašiny byl zvuk píšťaly nahraný v jízdě, takže při každém písknutí to znělo spíš jako prokluz. To pak zvukařovi rve ušiRobo napsal:Myslím si, že nahrať ventilátor bez zvuku dieselu proste nejde, no radšej ho tam počuť ako vytvárať umelý ventilátor.
Opakujem - kompresor na rade 770/1, CHME3 a neviem ešte čo je jeden a ten istý.![]()
Malý ventilátor už mám hotový.
Nevím možná je to jen můj blbý názor, ale připomíná mě to vent. na laminátce.Jacek napsal:Tady je holý zvuk toho ventilátoru
http://jacek-msts.ic.cz/770_ventilator_voda1.mp3
Zbytečná práce, protože se Ti stejně podaří vyjet i s "vypnutým motorem" - smysl to bude mít, až se podaří Džordžovi zablokovat to, abys svypnutýmmotorem mohl odjet - stejné jako u elektrických mašinKodl napsal:Měl bych dotaz nešloby pokuť možno u všech motorových vozů a lokomotiv udělat startování a vypínání motoru tak jako kdysi u Brejlovců OKD 753.7
Bude spínat v závislosti na ujetých metrech - psal jsem to výše. Bude fungovat nezávisle na výkonu a rychlosti, ale sepne/vypne jen při ujetí nastavené vzdálenosti.Robo napsal:Bude spínať ventilátor (olej) aj počas státia ?
No jinak to asi nepůjde. Termostat to nesepne, vázat to na výkon se lidem nelíbilo a na klávesu, to je taky k ničemu.Robo napsal:Jasné, čiže môžem stáť hodinu, ale aj tak bude ticho, čo je škoda.
Jacku, možná je to blbost, ale co použít Random_trigger? Tím by to spínalo i při stání a zcela náhodně ....Jacek napsal:Bude spínat v závislosti na ujetých metrech - psal jsem to výše. Bude fungovat nezávisle na výkonu a rychlosti, ale sepne/vypne jen při ujetí nastavené vzdálenosti.Robo napsal:Bude spínať ventilátor (olej) aj počas státia ?
No to jsem ještě u žádných zvuků nezkoušel, jak to přesně funguje? Po jaké době, na jakou dobu? Asi by nebylo dobré, aby se to spouštělo po pár sekudách.Martens napsal:Jacku, možná je to blbost, ale co použít Random_trigger? Tím by to spínalo i při stání a zcela náhodně ....