model 770

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku

Robo

Průvodčí
Myslím si, že súčasný model za veľa nestojí a tak sa Vás pýtam: Má rada 775 zhodné podvozky s radou 770 ?
Ak áno, neviete, či by nebol p. Stary ochotný vymodelovať 770-ku? Ide len o vymenenie celého vrchu a rámu, nie?
A ak by sa vymodelovala tak potom už len vymodelovať podvozky rady 771 a máme model 771. No a z toho by sa dala odvodiť 773.
Samozrejme viem, že to nie je jednoduché, ale dúfam, že z toho niečo bude. :)
Robo

Robo, ty si hotový fantasta. A to ešte kvôli takejto fantazmagórii zakladáš novú tému ... skús, či sa ti to podarí ...

773

Nazdar všetci ! Veci sa majú tak že ohľadom modelovania rušňa 773 som písal Vrbamovi,kedy to bude a či to bude neviem,s modelovacími programami nie som kamarát,ale keď niekto chce tak mu 773-ku komplet nafotím vrátane stanovišťa.

Taka 773-ka by bodla. :D
Vrbam to má v pláne spolu so 736-kou a mnohými ďalšími. Je to na jeho stránke.

Kdyz uz jste u toho foceni, co treba nafotit vasi "Spagetu" 731 :D

Ta by mohla byt brzo.

Rozmýšľal som, že asi napíšem Kirilovi, nech pošle zdrojáky. Sám nemám odvahu prestavať jeho model čmeliaka do našej podoby. Radšej by som to zveril nejakemu česko-slovenskému modelárovi, len kebyže mám istotu, že sa do toho niekto pustí. Je to na Vás.

Re: 773

duuso napsal:
Nazdar všetci ! Veci sa majú tak že ohľadom modelovania rušňa 773 som písal Vrbamovi,kedy to bude a či to bude neviem,s modelovacími programami nie som kamarát,ale keď niekto chce tak mu 773-ku komplet nafotím vrátane stanovišťa.

Tak co, kdy dodas ty slibene fotky? :D

Pre Vrbama:Ja bývam síce cca 80 km od Zvolena ale keď to má Passion bližšie tak tie 736 a 773 môže nafotiť aj on.Pri mojej práci nie je jednoduché nájsť si čas ale keď sa dá rád vyhoviem.Ale "bleskem" to nebude.To len pre tých čo si náhodou myslia že som slubotechna.
Pre Passiona:Sú ešte v Tisovci 731-ky?Ak nie tak už len Poprad?

duuso napsal:
Pre Vrbama:Ja bývam síce cca 80 km od Zvolena ale keď to má Passion bližšie tak tie 736 a 773 môže nafotiť aj on.Pri mojej práci nie je jednoduché nájsť si čas ale keď sa dá rád vyhoviem.Ale "bleskem" to nebude. To len pre tých čo si náhodou myslia že som slubotechna.

Na to, ze je vetsina lidi slibotechny, tak jsem si uz zvykl. Ono v posledni dobe vetsina lidi jen keca a houby dela a jak to pak ta mensina ma zvladat.

Niečo hovoríš...Ale žiadne strachy,tie 736 a 773 nafotím vrátane stanovíšť,ešte sa musím dojednať s Passionom.ale ako vravím chce to čas,a toho mám málo.Ale žiadny strach,včera som sa dozvedel že v Tisovci 731-ky skončili a možnosť nafotiž ich je len údajne v Prešove,Košiciach a v Poprade,takže ak ste niekto poblíž týchto miest mohli by ste to zrealizovať.

Vrbam napsal:
duuso napsal:
Pre Vrbama:Ja bývam síce cca 80 km od Zvolena ale keď to má Passion bližšie tak tie 736 a 773 môže nafotiť aj on.Pri mojej práci nie je jednoduché nájsť si čas ale keď sa dá rád vyhoviem.Ale "bleskem" to nebude. To len pre tých čo si náhodou myslia že som slubotechna.

Na to, ze je vetsina lidi slibotechny, tak jsem si uz zvykl. Ono v posledni dobe vetsina lidi jen keca a houby dela a jak to pak ta mensina ma zvladat.

Ak xceš, môžem ti to poslať aj mailom. Jedna foto min 1MByte...

passion napsal:
Vrbam napsal:
duuso napsal:

Ak xceš, môžem ti to poslať aj mailom. Jedna foto min 1MByte...

Samozrejme beru a doporucuji to posilat pres http://www.uschovna.cz

Naposled editoval moderátor:
Mal som dlhšiu odmlku. Fotiť som nestíhal. Mali sme veľa práce a ani počasie nežičilo. Niečo mám nafotené, vhodné do MsTs. Len to nemám komplet...

Tak mi napíš na email že čo sa ti podarilo nafotiť,ja som sa chystal do RD ZV ale predtým som fotil aj v Leviciach v depe a nakoľko bol sneh,tie fotky nestáli za nič,takže čakám kým sa sneh roztopí a potom sa sústredím na 736,773 atď.Samozrejme ťa budem kontaktovať + Jeneho.
Dušan.

Dotaz na vlastníky tratě BP s novým trainsetem. Zajímalo by mě jak se vám zobrazuje právě tento model. U mě se nevykreslují např. žádná světla a okna jsou neprůhledná. To vše aniž bych do něčeho jakkoli zasahoval. Trať jsem opětovně nainstaloval ale problém přetrvává. Přitom v původním trainsetu bylo vše v pořádku.

Back
Nahoře