G
Guest
Host
Pane Šemora, nechybí náhodou za Ústím směr Pardubice návěst 49-připravte se ke stažení smetáku...? Nebo tam ve skutečnosti také není? Nebo že bych ji tolikrát přehlédl? 
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chybí, chybí a ještě myslím v Chocni. Měl bych je už konečně dosadit.Kontra napsal:Pane Šemora, nechybí náhodou za Ústím směr Pardubice návěst 49-připravte se ke stažení smetáku...? Nebo tam ve skutečnosti také není? Nebo že bych ji tolikrát přehlédl?![]()
Zbyněk Šemora napsal:Chybí, chybí a ještě myslím v Chocni. Měl bych je už konečně dosadit.Kontra napsal:Pane Šemora, nechybí náhodou za Ústím směr Pardubice návěst 49-připravte se ke stažení smetáku...? Nebo tam ve skutečnosti také není? Nebo že bych ji tolikrát přehlédl?![]()
P-man napsal:Já bych se chtěl jen jako amatér zeptat,kde seženu rozbalovač aktivit ve formátu *.APK. Na stránkách Břeclav-Praha sem to nenašel a tak se ptám. Díky za odpověď a za trať!
Zbyněk Šemora napsal:P-man napsal:Já bych se chtěl jen jako amatér zeptat,kde seženu rozbalovač aktivit ve formátu *.APK. Na stránkách Břeclav-Praha sem to nenašel a tak se ptám. Díky za odpověď a za trať!
Já ho našel, je v sekci Aktivity BP (Update APK)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/registr_fix.exe
Jinak kdo má doma odemne trať na DVD, máte tuto utilitku mimo jiné (Conbuilder, Shapeview,..) i na tomto disku ve složce Bonusy.
Pro jistotu bych ty *.s soubory zkontroloval, ale jinak myslím, že je to nejčastější problém - PC nestihá. Takže ukládat a ukládat a před Brnem kdyžtak snížit počet objektů v nastavení.Rony napsal:Dobry den,
vlastnim uz dlhsi cas DVD s touto tratou, no az teraz som sa dostal k misii os. vlaku Zdár nad Sazavou-Brno-Kuty_os4911, vsetko ide v poriadku az za stanicou Brno - Kralovo pole, tam hra spadne na hlaske s nacitanim suborov *.s a skoncim vo Windowse. Co stym ?
Zbyněk Šemora napsal:...aby jste si nemysleli, že se nic neděje, tak jsem včera začal stavět koleje na Letohrad. Skončil jsem za zastávkou Hnátnice asi 4 km od Letohradu. Dál nemám orientační body, kilometrovníky jsem v kopřivách už nenašel, ale tam to tak složité nebude. Z PaV 024 použiji jen budovy. Porovnával jsem profil jeho původní trati a neodpovídal skutečnosti. Zastávky, které jsou v oblouku má v rovině a neodpovídají km vzdálenosti jednotlivých zatáček i na trati. Takže stavím čistě podle sebe, nic kromě budov kopírovat nebudu. Bude to vlastně pokus o třetí verzi 024 a doufám, že bude tentokrát nejen PaV spokojen.
Pro puntičkáře. Použil jsem svou serii asi 100fotek pořízenou oběma směry, podrobnou turistickou mapu, plánky stanic s km. vzdálenostmi a ještě mi má být doručeny další podrobnosti, abych správně umístil přejezdy, rychlostníky, zastávky, stahovačky, atd. Souřadnice neporovnávejte, nasadil jsem jen správný směr s možnostmi použitých kolejí a kladu důraz na správné KM. vzdálenosti.
Kdo má použito v aktivitě kus této trati z dřívějška, tak funkční paths bude jen po vjezdové návěstidlo do UO. Hned za obloukem jsem vytrhal komplet koleje a postavil znovu, protože mi nevyšla km vzdálenost k předvěsti, která má být na 12. km. Nešlo jen posunout předvěst, ale aby i její umístění odpovídalo realitě. Na druhou stranu, eventuelní aktivity se stejně předělají, když bude možnost jet až z Letohradu. (do Brna i do Prahy).
Kontra napsal:Měl bych jeden dotaz, který se zrovna nevztahuje k tomuto tématu, ale když sem chodí ti vodborníci... Pokud si u lokomotivy nastavím max. tažnou sílu, kterou udává výrobce skutečné lokomotivy, bude reálná i Msts??? Onehdy jsem si stáhnul laminátku, která měla 380kN, což je trochu aj dost, co?![]()
Kebarko napsal:Kontra napsal:Měl bych jeden dotaz, který se zrovna nevztahuje k tomuto tématu, ale když sem chodí ti vodborníci... Pokud si u lokomotivy nastavím max. tažnou sílu, kterou udává výrobce skutečné lokomotivy, bude reálná i Msts??? Onehdy jsem si stáhnul laminátku, která měla 380kN, což je trochu aj dost, co?![]()
Áno bude. O tom to je - nastaviť si skutočné parametre a vlaky/lokomotívy sa potom správajú reálne.