Anonymous napsal:Jak byste vysvětlili laikovi co jsou to "angličani"?![]()
Křižovatková výhybka....stačí?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napsal:Jak byste vysvětlili laikovi co jsou to "angličani"?![]()
Martens napsal:Anonymous napsal:Jak byste vysvětlili laikovi co jsou to "angličani"?![]()
Křižovatková výhybka....stačí?
Kontra napsal:Docela mě těší, že se konečně vyřešil problém, proč někdo není schopen dokončit časově náročnou aktivitu. Nebude tolik poznámek na strojvůdcovské umění neúspěšných uživatelů a ti co nemají k dispozici rychlejší sestavu nestráví tolik hodin pokusy o projetí kontrolním bodem...)
AndrewM. napsal:Po dlouhe dobe jsem vycistil MSTS od chyb a zbytecnych constistu, cest atd. a po mensim problemu se vhrnul vytvorit se aktivitu, abych si novou trat mohl projet tak trochu realneji. Vytvoril jsem si aktivitu R 703 Sohaj, ale prave proto mam na pana Semoru ci znale problemu dotaz. Vlak zastavuje v Prelouci, Sohaj ma podle razeni deset vozu, v patek 13. Jedu s desetivozovou sestavou, ale v Prelouci se na nastupiste vejdu jen vagony, loko uz musi byt pred nastupistem, pokud bych jel s 13 vozy, jsem bez sance. Je to nastupiste i v realu "tak kratke" a jak se to pripadne resi ? Dik moc
PS Sice to sem uplne nepatri, ale vlaky v doprave zastavuji vzdy az na konci nastupiste, nekde az za nim (asi zalezi na zadefinovani nastupiste), jak lze nenasilne soupravu zastavit u nastupiste "rozumne" ? Zkousim to waiting pointem, ale take to asi neni uplne ono. Zejmena treba v Koline zastavim skoro tak, ze se vejdu do mezery mezi vlakem na Prahu a Pardubice, ktere jsou nalepene na koncich svych nastupist![]()
JOHNZ napsal:V Pělouči je predsa dlhé kryté ostrovné nástupište ešte z čias Bolševika ... alebo tam už neni? Raz som tam z mimoriadnych dovodov (jednu slecnu sme tam zrazili-nezrazili) presadal z R601 do R709 ... a vliezol tam ten vlak cely (12 vozov) ...
Zbyněk Šemora napsal:Je neděle večer a mohu prohlásit, že trať 024 Ústí - Letohrad je hotova. Ti, co to tam znají mohou mít připomínky, v jistých místech krajiny mám sám několik otazníků, zkrátka by to chtělo celé projet tentokráte ne po kolejích, ale v klidu na kole. Krajina je tam malebná, místy se jede v úzkých soutěskách mezi stromy, jinde mezi políčky a loukama. PaV věděl, že tato trať jako model do MSTS stojí za to.
Aktualizace bude v půli příštího týdne. Ještě něco dotvořím v jiných místech trati.
poison napsal:Nechápu tvou odpověď PaV,vždyť většina objektů snad je tvojich i s tím,že si souhlasil.Potom nechápu proč se rozčiluješ,jsi skvělý modelář a trať ti holt nevyšla tak jak by sis představoval.Pro mě nebyla až tak nejhorší,byla to jedna z prvních v českým MSTS,ale za tu nepopularitu si můžeš sám![]()