Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Dobry den,blahopreji k dotahnuti useku do Prahy!!!!A chci se zeptat,jak jste daleko s objekty??Ptam se kvuli tomu,ze si nechci instalovat novou verzi,protoze kolem rovne zelene krajiny se mi to nelibi a vzdy si pockam,az jsou i objekty:)Z toho duvodu se ptam....
S pozdravem Novak 8)

Anonymous napsal:
Dobry den,blahopreji k dotahnuti useku do Prahy!!!!A chci se zeptat,jak jste daleko s objekty??Ptam se kvuli tomu,ze si nechci instalovat novou verzi,protoze kolem rovne zelene krajiny se mi to nelibi a vzdy si pockam,az jsou i objekty:)Z toho duvodu se ptam....
S pozdravem Novak 8)

...už mám druhý strom, třetí bude v úterý,.....možná po novém roce si můžete stáhnout balík dalších 30 aktualizací a Praha tam snad už bude. Ale lepší řešení je, kdyby jste začal modelovat a přispěl s trochou do mlejna. Pak to půjde rychleji. Já to také neuměl, stačí jen chtít.

Chcel by som aj ja pomoct s modelovanim objektov do trate ale co je k tomu potreba okrem nervov???
Aky program potrebujem a co k tomu nejake fotky albo nieco ine ???(kolko tych fotiek by malo byt?)

Chcel by som aj ja pomoct s modelovanim objektov do trate ale co je k tomu potreba okrem nervov???
Aky program potrebujem a co k tomu nejake fotky albo nieco ine ???(kolko tych fotiek by malo byt?)

Lubos napsal:
Stačí len pozorne si preštudovať toto fórum, rád a návodov je tu dosť a dosť. Trochu si si pomýlil tému.

prosba 2

Projizdel jsem to od Zabreha ku Praze a zjistil jsem ze mi tak chybi nejake objekty, mohl by me nekdo poradit ve ktere aktualizaci by se dali sehnat:
zabrehob.s
Lupenes.s
tatenices.s
zabradli_modre_100m.s
zed_operna_z_10x10m.s
a podobne.
neco uz mam v pc, ale dost mi jich tam chybi a tim to zasahuje do cele trati. Predem dik za odpoved.

Martin_M

Hele ty mmouko kdybys pořádně čet příspěvky, tak by si se dozvěděl, že aktualizace musíš dělat POSTUPNĚ A VŠECHNY, jinak ti trať nebude fungovat korektně. Vyhrabej cd (DVD) s tratí, tam zjistíš verzi a můžeš začít. Jednodušší a rychlejší by ale bylo objednat nové DVD. Ty soubory typuji tak na aktualizaci kolem č. 40.

tak sem se projel po Praze a vypadá bez objektů dost divně. Jinak sem taky jel do Ústí n. O. a jel sem po "létajících kolejích", jel sem od Český Třebový a začalo to blbnout za Dlouhou Třebouvou. Vypadalo to, že nějak klesnul terén a všechno kromě stromů se vznášelo. Takže by mě zajímalo jak sem dát obrázek.

To Eso v aktivitě "Test" má zadní pohled?Jestli ano tak čím to přepnu na zadní stanoviště?Zkoušel jsem to 5tkou a nejde mi to.

Anonymous napsal:
To Eso v aktivitě "Test" má zadní pohled?Jestli ano tak čím to přepnu na zadní stanoviště?Zkoušel jsem to 5tkou a nejde mi to.

Je třeba být v kabině a zmáčknout levý nebo pravý kurzor. Ovšem musí být nainstalován zadní pohled.

Aky program potrebujem aby som mohol robit objekty do trati???
Mate k tomu niekto aj nejaky navod ako sa v nom robi???
Popripade kde sa da stiahnut.
Vdaka

pařan napsal:
tak sem se projel po Praze a vypadá bez objektů dost divně. Jinak sem taky jel do Ústí n. O. a jel sem po "létajících kolejích", jel sem od Český Třebový a začalo to blbnout za Dlouhou Třebouvou. Vypadalo to, že nějak klesnul terén a všechno kromě stromů se vznášelo. Takže by mě zajímalo jak sem dát obrázek.

Tak to musis v Dlouhe Trebove ulozit a pak znovu nacist......Potom jedes dal 8)

pařan napsal:

O tomhle se už diskutovalo před rokem. Je to vlastnost MSTS, že každý 10. poledník to dělá v jednom směru tento jev. V mém případě je to Dlouhá Třebová. I v aktivitách je napsáno SAVE a potom Load. Jinak to nelze.

Anonymous napsal:
Mě to taky nejde ten zadní pohled.Zkoušel jsem jak tady radil Jmali mačkat kurzor a nic.Neví někdo kde je chyba.

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Mě to taky nejde ten zadní pohled.Zkoušel jsem jak tady radil Jmali mačkat kurzor a nic.Neví někdo kde je chyba.

Nic jináho, než šipka do prava, čti pozorně, máš to o stránku dříve

PS: PANE ŠEMORA, děkuji, že jste v Praze, a přeji mnoho úspěchů do další práce.

alcapone napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:

Nic jináho, než šipka do prava, čti pozorně, máš to o stránku dříve

PS: PANE ŠEMORA, děkuji, že jste v Praze, a přeji mnoho úspěchů do další práce.

A pakliže TI to nefunguje, tak si prover vazbu eng souboru na dany cvf soubor, jestli pravuje se spravnou kabinou......

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:

Tak že ještě jednou pro všechny, kteří nečtou příspěvky níže.Pokud máte TRAINSET p.Šemory a nainstalovali jste si zadní pohledy z lokkomotiv, tak fungují takto: koukáte čelně z kabiny (tl.1) a místo pravého pohledu máte pohled ze zadního stanoviště.Jinak pro akční lidi jako je Signalista-zadní pohled NENÍ animovaný-MSTS to neumí !!!

EC 173 Vindobona

Vyrobil jsem si zkušební aktivitu EC 173 Vindobona z Holešovic do Břeclavi. Časy jsem zadal dle platného jízdního řádu. Trochu jsem zblbnul Holešovice, takže souprava byla zadkem u konce perónu a mašina daleko na mostě přes Vltavu. Odjel jsem z Holešovic ve 14:30, tedy 2 minuty s náskokem a přijel jsem do Pardubic v 15:13, tedy 18 minut s náskokem :cry: . Celou cestu jsem nepřekročil rychlost, v Běchovicích jsem přejížděl rychlostí 80 km/h z 1. na 0., v Poříčanech zpět a kromě zastavení v Pardubicích jsem nepoužil samočinnou brzdu. Vše jsem brzdil jenom s EDB. Přitom kilometry jsou naprosto v pořádku a souprava taky odpovídala. Co s tím?
Petr Šimral

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře