Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
No flákam se ....ani DVD jsem dnes nerozeslal, až zítra.
Finišuji, abych dal dohromady další verzi instalačky a také mohla být aktualizace. Problémy celkem žádné, jen je to zdlouhavá práce. Prodloužil jsem testovací aktivitu z depa, kde se jede do Sedlece pro neschopný rychlík. (aby se hráč mohl pokochat krajinou na Kralupy)
Praha už není holá louka. Roman dostavěl celý komplet nádraží v Holešovicích, já doplnil silnice a nějakou zástavbu a tak nějak se něco děje až do Libně.
Ale chudák MSTS nestíhá přepočítávat návěstidla, tak naskakují znaky, jako by výpravčí pozdě stavěl.
Takže zítra se pokusím dát dohromady i aktualizaci.

S těmi návěstidly se to v Praze klidně dá přežit, ono to tak je občas i normálně. :D Zejména pak taková návěstidla od Libně směrem na Vítkov, tam kolikrát stojíte jen tak kvůli ničemu. (i když asi je plnej hlavák, ale to nám nevadí :D )

Stahujte aktualizaci BP52, testovací aktivita je zvlášť.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/52bptrat.exe

Jinak mám připomínku k nastavení grafické karty. Někdo nám zde dával návod jak GK nastavit, ale mé zkušenosti jsou opačné. Po provedení těchto přenastavení se mi znečitelnily všechny nápisy. (rychlostníky bílé tabule a číslo čitelné až z bezprostřední blízkosti. (ATISaph9600 PRO/128, procesor P4 2giga). Do práce jsem si včera k výkonné základní desce pořídil grafiku nVidia Geoforce 6600GT 128MB DDR3 a procesor P4 3giga.
Opět jsem hodnoty nastavil dle příspěvku zde a nebylo čitelné v MSTS nic.
Tak jsem vše vrátil na "Předvolby aplikace" A už je to OK. Ještě jsem neměl čas tento výkon pořádně otestovat, ale FPS mi ukazovalo doposud nevídané hodnoty. V Praze na Masaryčce kolem 20. Jednou mi tam skočilo i 50, když jsem nekoukal moc ven. S otevřenými okny na ploše mohu pohybovat bez škubání jakou rychlostí chci (oproti minulé konfiguraci PC)

Naposled editoval moderátor:
Super aktualizace

Tak jsem to projel a nemá to chybu. Praha se začíná rýsovat bezva tempem a vypadá skvěle. :eek: Krajina okolo Bubenče a Sedlce je jako ve skutečnosti. Sice to bude záhul na výkon PC, ale bude to stát za to. Jen tak dál. :)

Dotaz na p. Šemoru: v Úvalech je opravdu jen to jedno nástupiště nebo ještě nejsou dodělána? Neznám to tam, tak nevím, ale připadá mi trochu divné, aby vlaky zde zastavující musely přejíždět přes 2 (nebo kolik) kolejí k nástupišti. Jen by mě to zajímalo. Díky předem za odpověď.

Úvaly jsou ještě rozkopané. Dělníci na ostatní perony zapomněli. Strhnu jim prémie.
Víc než záhul na PC to byl záhul na mě. Myslím, že Roman se u Holešovic také pěkně zapotil.

Zkoušel sem novou aktivitu a hlásí mi to chybějící soubory jako nadrazi_holesovice.s, holesmost.s, nebo algpapermill.s a další a pak mi to ukončí hru...Dělá to i někomu jinýmu?? :roll:

Úvaly

V Úvalech je fakt ale jen jedno nastupiste - spolecne pro prujeznou kolej smerem do Prahy a krajni kolej. Ve smeru do Kolína to staví v kolejisti a mezi kolejema je jen mirne zdvizeny nastupni ostruvek ...

pistelacek napsal:
Zkoušel sem novou aktivitu a hlásí mi to chybějící soubory jako nadrazi_holesovice.s, holesmost.s, nebo algpapermill.s a další a pak mi to ukončí hru...Dělá to i někomu jinýmu?? :roll:

Panáčku to asi nemáš v pořádku všechny aktualizace, nebo to nestíhá comp. Praha je bez jediné chyby!

Pane Šemora, stáhnul jsem si aktualizaci číslo 52 a při vjedu do Prahy - Bubenec a Sedlec je krajina bez zelené půdy, opět jenom bílá plocha. Myslel jsem si, že je to tou kritickou rovnoběžkou, tak jsem si uložil hru a opět načetl, a žádná změna, tady jsou screenshoty, abyste věděl, co mi to dělá, když chci vyjet z Prahy - Holešovice do Prahy - Sedlec.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.elufa.aktualne.cz/1/scrgrb12.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.elufa.aktualne.cz/1/scrgrb13.jpg

Nevíte co s tím ?

Signalista napsal:
Pane Šemora, stáhnul jsem si aktualizaci číslo 52 a při vjedu do Prahy - Bubenec a Sedlec je krajina bez zelené půdy, opět jenom bílá plocha. Nevíte co s tím ?

...vím, nevynechávat aktualizace a číst diskuse.

Zbyněk Šemora napsal:
Tak do třetice, v druhém pokusu mi chyběl TD. To by byla krajina jako za kritickou rovnoběžkou.
Stav, 18%, čas do konce kopírování asi 26 minut.
Honíte mne, "Kdy už to bude....." a toto jsou důsledky.

Signalisto, buď jsi vynechal aktualizaci, nebo jsi byl rychlejší než srač....
a stáhnul jsi aktualizaci dříve, než jsem ji stačil s touto chybou vymazat.

Zbyněk Šemora napsal:
Ještě jsem zapomněl
Johnz postavil zbrojení naftou, tak jsem jej dosadil do všech větších stanic. Zatím na otestování, dle připomínek umístění upravím.

Jak se to zbrojení naftou používá. Musí být nějaká uprava v eng souboru dieslové lokomotivy.

Miran napsal:
pistelacek napsal:

Panáčku to asi nemáš v pořádku všechny aktualizace, nebo to nestíhá comp. Praha je bez jediné chyby!

Môžem potvrdiť že Praha je bez jedinej chyby!Krajina Buneneč - Sedlec je ako z rozprávky.Jednoducho nádhera.Nadchlo ma to natoľko že pracujem na kratšej aktivite v úseku Praha Masarykovo - Sedlec.Tento týždeň sa určite objaví na mojej www stránke.

Zbyněk Šemora napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Tak do třetice, v druhém pokusu mi chyběl TD. To by byla krajina jako za kritickou rovnoběžkou.
Stav, 18%, čas do konce kopírování asi 26 minut.
Honíte mne, "Kdy už to bude....." a toto jsou důsledky.

Signalisto, buď jsi vynechal aktualizaci, nebo jsi byl rychlejší než srač....
a stáhnul jsi aktualizaci dříve, než jsem ji stačil s touto chybou vymazat.

Tak pozor, já jsem stahoval všechny aktualizace, které vyšly na http://www.cbox.cz/semora/MSTS/msts_aktualizace.htm a žádnou jsem nevynechal. Tak nevím, kde je problém !

Signalista napsal:
Tak pozor, já jsem stahoval všechny aktualizace, které vyšly na http://www.cbox.cz/semora/MSTS/msts_aktualizace.htm a žádnou jsem nevynechal. Tak nevím, kde je problém !

To nikdo neříká, ale byl malý probléms aktualizací 50, kterou Zbyněk nahrával několikrát a mohl jsi ji začít stahovat v okamžiku, kdy ještě nebyla nahraná celá......takže asi tak.....a na tohle Tě Zbyněk chtěl upozornit.....stejně tak to psal v diskusi, ať počkáme, až se nahraje celá...takže.....zkus si znova stáhnout 50, 50A ( kde mohl být ten problém) a přeinstalovat znova až do té poslední 52.....samozřejmě i s tou 51.... a nečil se, když Ti tu chce někdo poradit..... :twisted:

Tak se mi podařilo odstranit problém. Původně jsem zamýšlel odinstalovat celou trať Kúty-Praha, ale riskoval bych tím, že příjdu i o Trainset a o úpravy v eng a wag souborech, tak jsem udělal něco jednodušího. Opět jsem si postahoval ze stránek všechny aktualizace od čísla 48 a po číslo 52 a popřepisoval jsem původní aktualizační soubory, ještě štěstí, že je nemám vypálené na CD a pak jsem začal znovu instalovat aktualizace od čísla 48 až do čísla 52 a pak už nebyl žádný problém v Praze - Bubeneč či Sedlec viz screenshoty.

Asi měl pan Šemora pravdu, že jsem ty aktualizace stahoval příliš brzo i s těmi chybami, hold teď si počkám alespoň 2 dny po vydání nové aktualizace, kdyby tam byly opět nějaké chyby.

Upraveno moderátorem z technických důvodů......
Martens

Ty Signalisto, jestli neumíš zmenšit obrázky na přijatelnou velikost, tak je sem vůbec nedávej, kdo to má stahovat!!!!!!!! Uvědom si, že spousta lidí má pomalý a drahý dialup a tahat takovéto obludy je přijde na pěkné peníze.

Prosím tě odstranň ty odkazy, nebo to snad má udělat moderátor? To jak to vypadá v Praze-Sedleci všichni víme!

Signalista napsal:
Tak se mi podařilo odstranit problém.

No vidíš, že to šlo, ale stačilo napsat, že je to OK..bohatě by to stačilo .....zbytečně tam přibaluješ obrázky, které mají dohromady více než 1,2 MB......uvědom si, prosím, že tuhle diskusi čtou i lidé, kteří nemají extrémně rychlou linku na internet ( třeba zrovna Zbyněk) a stahování jednoho takového tvého jednoho příspěvku přes mobil trvá i 10 minut....

Miran napsal:
Ty Signalisto, jestli neumíš zmenšit obrázky na přijatelnou velikost, tak je sem vůbec nedávej, kdo to má stahovat!!!!!!!! Uvědom si, že spousta lidí má pomalý a drahý dialup a tahat takovéto obludy je přijde na pěkné peníze.

Prosím tě odstranň ty odkazy, nebo to snad má udělat moderátor? To jak to vypadá v Praze-Sedleci všichni víme!

Už jsem to upravil......sranda je, že už jsem Signalistu na to upozornil 3x.....:-(

Jak fungují pumpy nově umístěné na trati? Zkoušel jsem je v Břeclavi a Brně s lokomotivou T 679.1138 a nepodařilo se mi natankovat. Děkuji za rady.
Petr Šimral

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře