Train Simulator Editors & Tools

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna dc75
  • Datum začátku Datum začátku
D

dc75

Host
Chtěl bych moc poprosit,mám problém s programem Train Simulator Editors & Tools , nejde mi otevřít a to už jsem Train Simulator dvakrát odinstaloval, bohužel opět s nulovým efektem. Mám operační systém Vista. Chtěl bych si sám změnit některé složení vlaků, ale nevím jak na to. Jestli je to přes ten program Train Simulator Editors & Tools , Train Store nebo Con Builder. Za každou polopatickou radu předem moc děkuji. Pavel

Nevím jestli odpovídá ten pravý,ale já mám taky OS Vista a přiznám se, že teď po nové instalaci jsem to ještě nezkoušel, ale předtím jsem s tím měl taky problémy, myslím , že jsem to několikrát zkoušel jezdil a chvilce se mi to seklo a konec a musel jsem to ukončit přes správce úloh, jinak to na nic nereagovalo.Já bych zase potřeboval od někoho poradit s tím jak změnit soupravu vlaku, protože v souborech je spousty vozů a lokomotiv, ale v menu jich jen pár. Na netu jsem si stáhnul nějaké aktualizace od pana Šemory, ale poté také ubyly některé výchozí stanice, které tam předtím byly např. Praha Mas.n., jin ak je to pěkný simulátor, škoda jen, že se někdy zasekává a to mám výkonný počítač i doboru grafickou kartu, tak nevím
Pavel

Začátečník dc75 napsal:
Já bych zase potřeboval od někoho poradit s tím jak změnit soupravu vlaku, protože v souborech je spousty vozů a lokomotiv, ale v menu jich jen pár.
Na to je tu sekce FAQ s jednoduchými základními i pokročilejšími návody.

Ahoj,
vím, že bylo ohledně Editors a Tools popsáno dost stránek, ale přesto bych chtěl vědět názor na můj problém. Editor otevřu bez problémů, jen mám hlášku- chyba při čtení vozidla zssk_110\zssk_110040 ř. 25. Toto je mi záhadou, ale není to tak problémové, protože s tímto se dá editor bez problémů otevřít. Otevřu Editor, chci si vytvořit soupravu, čili kliknu na nový atd. a mám na výběr parní lokomotivy, osobní vozy, nákladní vozy a dieslové lokomotivy. První tři možnosti bez problémů otevřu , mohu si vybrat co chci, je to OK. Ale jakmile kliknu na dieslové lokomotivy, neotevrou se mi a po chvíli je hláška, že nastala chyba ve Windows exe. a aplikaci je nutno zavřít. Dle Conbuildru mám všechny lokomotivy - jejich Cab- v pořádku. Můžete poradit, prosím, co s tím dělat??
Díky za každou odpověď Milan

Zdravím.
Mám stejný problem,jako jeden uživatel,co psal na Zbyňkovo stránky.

Kucimsts:zdravím, mám menší problém s MSTS chci si sestavit vlak, ale pokavad najedu na parni loko tak mi editor spadne. Nevite někdo čím by to mohlo být????

Kucimsts:No tak asi takhle...verze Binu je ta co doporucujete pro hrani Toprna noc. problem je asi takovej..... chci si v editoru sestavit soupravu....na vyberu z lokomotiv dam parni a editor okamzite spadne....... kdyz dam jaky koliv jiny tak je to v pohode. Pouzivam vin XP vsechny lokomotivi mam z TBP

bob57_cz reagoval:Dej všechny páry z TBP někam do zálohy mimo tu, kterou chceš použít. Pokud to půjde a nepadne, tak potom postupně přidej po jedné další a další, až přijdeš na to, která zlobí. Zlobivou pak Zbyněk zkonzultuje s autorem modelu. Takhle mu odlehčíš hledání, na které nemá čas.

Kucimsts:TO bob57_cz: Tak presne to sem taky zkousel...jelikoz sem si od Pikka pridaval jednu paru. A bez vysledku .

A kdyz chci sestavit vlak pomoci ConBuilder tak je vse ok.

No nevim...ale asi po dalsi aktualizaci to vyresi reinstal voken.

jinak diky za radu

Toto se poslední dobou dělo i mne.Včera jsem také všechny pára vyházel a bez úspěchu.Máte prosim nějakou radu?Díky

Ahaaaaaa. Já nechápal, co máte za problém. Já myslel, že ve hře při spojování. Viz "najedu na loko? Kdyby jste napsali "kliknu na loko v editoru a pak editor spadne", tak budeme doma.

Přesně tento problém jsem měl v plenkách MSTS, Možná si to pamatuje pan T, tenkrát jsme to spolu řešili. A já mám pocit, že to tenkrát dělal buď nákladní služební vůz, skin od Pikka, který měl kamna a kouřil, proto byl definován jako parní lokomotiva. Nebo byla nějaká zásadní chyba v nějakém engu. Podrobnosti si nepamatuji, ale určitě ten parní eng z vozu jsem odstranil. Současně jsem zkusil navolit v editoru parní lokomotivy a na některé klikat a žádný problém. Takže chybu hledejte ve vozidlech mimo TBP.

ahojte neviete mi prosim poradit ako sa spustaju supravy .ktore chcem aby boli na trati a aby isli konkretne na trati zsr130 . a dalej som si stiahol aktivitu na tuto trat ale neviem kam ju mam umiestnit

Zdarec, mám taky problém jak mám rozjet editor and tools kdyz mi to napise TOOLS CAN ONLY RUN AT DESKTOP RESOLUTIONS OF 1024X768 OR GREATER

marda4 napsal:
Zdarec, mám taky problém jak mám rozjet editor and tools kdyz mi to napise TOOLS CAN ONLY RUN AT DESKTOP RESOLUTIONS OF 1024X768 OR GREATER
Slovník nemáme? Překlad :
Editor funguje jen v rozlišení 1024X768 a větší.

marda4 napsal:
Co chceš editovat, když nezvládáš základní úkony ???
Pak bude následovat "POMOC, mi to nejdeééé !"
:!: FAQ :!:

Naposled editoval moderátor:
Zdar lidi, procitam jak procitam (bud jsem slepy nebo nevim) tak nenachazim jednu bud chybu nebo jsem si to vypnul nebo co, proste chci se zeptat, jestli nahodou nevite, proc se mi nezobrazuji v editoru v simulaci vlaky a nebo pri vlozeni na nejakou kolej vlak tak se mi nezobrazi. Predtim to slo, kdyz jsem delal aktivitu a asi po nekolika upravach a spusteni se to nezobrazilo, proste jsem z toho na svestku. Diky za reakce, krom tech nadavkovych.

S tímhle jsem měl kdysi taky problém, tak jsem si zreinstaloval MSTS. Stejnak jsem to už dlouho plánoval.

P.S.: Teď mě tak napadá, nemohlo by to být ovladačema GK?

122 030-0 napsal:
Zdar lidi, procitam jak procitam (bud jsem slepy nebo nevim) tak nenachazim jednu bud chybu nebo jsem si to vypnul nebo co, proste chci se zeptat, jestli nahodou nevite, proc se mi nezobrazuji v editoru v simulaci vlaky a nebo pri vlozeni na nejakou kolej vlak tak se mi nezobrazi. Predtim to slo, kdyz jsem delal aktivitu a asi po nekolika upravach a spusteni se to nezobrazilo, proste jsem z toho na svestku. Diky za reakce, krom tech nadavkovych.

No toto nastáva po páde editoru a ak sa dobre pamätám, tak pomôže jedine reinstal MSTS. V minulosti som mal tento problém aj ja a dostal som taktiež iba túto radu...

Staci pouzit regedit a v klici HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Train Simulator\1.0\HWRenderer smazat vsechny polozky zacinajici AE_. Zrovna vcera se mi to stalo a lamal jsem si nad tim taky hlavu.

JBr napsal:
Staci pouzit regedit a v klici HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Train Simulator\1.0\HWRenderer smazat vsechny polozky zacinajici AE_. Zrovna vcera se mi to stalo a lamal jsem si nad tim taky hlavu.
Ve Vista64 je to jinde
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Microsoft Games\Train Simulator\1.0\HWRenderer]
"AE_ToolDlgOpen"=hex:01,00,00,00
......
Další nastavení jsou v
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\VirtualStore\MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Microsoft Games\Train Simulator\1.0\HWRenderer]
a uživatelově individuálním profilu
[HKEY_USERS\S-1-5-21-20...-1000\Software\Classes\VirtualStore\MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Microsoft Games\Train Simulator\1.0\HWRenderer]
[HKEY_USERS\S-1-5-21-20...-1000\Software\Microsoft\Microsoft Games\Train Simulator Tools\1.0]
[HKEY_USERS\S-1-5-21-20...-1000_Classes\VirtualStore\MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Microsoft Games\Train Simulator\1.0\HWRenderer]

Po úspěšné instalaci, spuštění a nastavení msts je dobré si klíče z registrů exportovat do zálohy pro případ návratu při problémech.

JBr napsal:
Diky za radu a uz to funguje.

klimi napsal:
marda4 napsal:
Slovník nemáme? Překlad :
Editor funguje jen v rozlišení 1024X768 a větší.

No to je divny ze se mi to taky zobrazuje ale v pocitaci mam 1152 x 864 a taky mi to nejde a ve hre jsem to taky nastavil na 1024x768 a porad to nejde je divny ze to funguje vsem ale me ne...Tak mi poradte jak to mam spustit

Back
Nahoře