Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Global je značený jako ÚZK, je ve verzi 3.22 a je někde kousek zpět tohoto vláknaDík za aktualizaci. Mohl by být součástí balíku i onen Global, pod nímž má trať běhat?

Tak toto info jsem asi přehlédl nebo mezitím někdo "překryl" dalším článkem. Vyzkouším a uvidím.Vždyť jsem ti psal, že zadáš namísto nuly číslo 2. TSRE otevřený nemám, ale psal jsem ti minule, kde. Je to nad, kde je zadán sklon kolejového dílu.
Jinak proč máš tak modrou oblohu jako z jiné planety? To dělá jedno zatržítko v nastavení hry. V poslední záložce. Ale jestli se ti to tak líbí, nic jsem neřekl.![]()
Tygy, když uděláš kostku, tak máš polygony jen na vnějších stranách, tohle si hlídat nemusíš. Jenom, když druhou stranu potřebuješ, jako například prosklené stěny, tak musíš udělat klon a obrátit naruby.Obyčejné domy nepotřebuji vnitřní stěny,
No, máme jiný engine (MonoGame DX11), podporu vícejádrových CPU 64-bit, nové generace CPU, více paměti, rychlejší GPU, ...Mějme na paměti pořád to že je tento simulátor pořád jen MSTS
Já ještě pořád nemodeluju. Využívám potenciál z vyrobeného. Je jasné u šikmé řetězovky, že se tahle kroucenina musí vymodelat pěkně drátek po drátku. Jenže tohle není běžné trolejové vedení a najde využití maximálně Na tramvaji Most - Litvínov a na dráze Lipno - Rybník, kde už je po novu 25kV AC a odlišná barva stožáru od klasického nátěru ČD.Tohle velice dobře vím, jenže bez té základny MSTS a bez uvedených by to bylo k prdu. Žádná nová hra ani simulátor nevyužívá nic starého. A už jsem poděkoval.No, máme jiný engine (MonoGame DX11), podporu vícejádrových CPU 64-bit, nové generace CPU, více paměti, rychlejší GPU, ...
S MSTS to má společného jen Vaši nostalgii a využití stávajícího contentu. Nic víc. Asi tak Tygy.