Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Samotný XTracks nefunguje.
Potřebuješ XT3.20 + rozšíření, které se nazývá ÚZK (3.20).
Trať má svůj Global, což je defacto to co jsem napsal. Fungovat by měl i Global 310

Zkus kontaktovat autora (Tygy). Jeho mail je zde pod každým příspěvkem. Mám global od něj a jede na něm celkem dost tratí. Však se dozvíš.

Nebo byl by jste prosím někdo hodný kdyby jste mi ho dal protože pan Tygy mi psal před nějakou dobou že jsem něco přidá jestli to půjde zatím nic chápu že to trvá delší debu ale jako moc by sem si chtěl zajezdit zrovna na mojí oblíbený trati tak jestli by jste mi ho třeba neposlal na e-mail nebo klidně tady. Dyžtak můj email je sotouszkrasnelipy@gmail.com

Zdar Vážení,
tak konečně jsem se trochu dostal k nějaké aktivitě. Nahrál jsem soubory trati na webové stránky. Ke stažení je i UZK pro správnou funkci trati.
Slíbené další věci postupně v blízké době.
Na vině je nedostatek času a taky zastaralá technika. Doporučuji zkusit točnu v Ústeckém a Děčínském depu. Odkaz na webovky je v podpisu.
díky za pochopení a přidávám omluvu.
:rolleyes:;)

Tak trochu práce na trati. Žst. Vraňany, úpravy a dodělávky trolejového vedení, úprava a domalování krajiny, doplnění námezníků, výměna modelů výhybek bez přestavníků, osazení provozu na silnici I/9, přechodová lávka přes silnici do obce Spomyšl od žst. Vraňany. Ještě je pár dalších úprav v traťovém úseku Vraňany - Dolní Beřkovice. Scr jsou níže.Vraňany_P5.jpg
výhled směr Kralupy, kompletní zadrátování pro el. provoz.
Vraňany_P6.jpg
Pohled směr Roudnice n.L., doplnění vozidel a námezníků, decentní úprava barvy povrchu.
Vraňany_P7.jpg
Pohled od Vlečky ZZN na Roudnické zhlaví.
Vraňany_P8.jpg
Pohled od místní silnice k peronům.

Dále jsem poupravil vzhled kolem Trati do Lužce, pár detailů, trocha trávy, pár tabulek. Pokračuji dále, Update asi na konci února.

Tak dnes ráno hned něco přidám. Pohled je ze žst. Vraňany z kolejiště směr Roudnice.
1739171988408.jpeg
Zde je "letecký pohled" na blízké okolí stanice, kde je krajina dle Google mapy dokreslována, pokračuje osazování vegetace.
1739172011680.jpeg
Pohled z mostovky I/9 směr Roudnice.
1739172292198.jpeg
Pohled od přejezdu tratě od Lužce směr Kralupy již s osazenou vegetací. Vlevo dokreslované ještě zelené pole.
1739173459105.jpeg
A jedno oko na Kralupské zhlaví.
1739173496011.jpeg
Hezký den.

Ahoj všem,
tak pár scr ze stavby krajiny. poslední dva obrázky jsou malované v TSRE a jde nakreslit i polní cesta. Našel jsem způsob, aby to mělo efekt a vypadalo to přiměřeně k reálu. Zájemcům to mohu ukázat na slezině.
Cítov-zast_4.jpgCítov-zast_5.jpg
Parovodní potrubí u Cítova z EMě do Mělníka.
Cítov-zast_6.jpgCítov-zast_7.jpg
Polní přejezd mezi žst.Vraňany a zast. Cítov.

Back
Nahoře