Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
zdar všem

Zdar všem a hlavně těm, kterým už dnes odchází pošta. Ve 13h místního času jsem byl na poště a vyřídil po probdělé noční směně u "pece" 11 žádostí o 090ku. Nejprve jsem poslal všem, kteří jsou opravdu zdaleka. Bral jsem to od Ostravy směrem na Prahu. Takže píšu píšu města, ti, kteří se si je poznají, mohou očekávat nejpozději v pondělí zásilku. A zde je výpis :
Ostrava, Ostrava-jih, Nový Bor, Jihlava, Most, Vlašim, Klášterec n.O.,Ráječko, České Budějovice, Golčův Jeníkov, Kolín. Ale bohužel jsem zjistil malinkatou chybičku, není to závada na DVD naštěstí, tak jíopravím hned ještě do konce týdne. Je to v aktivitách, neboť jsem použil ještě původní neviditelný servis. Ten přesměruji na neviditelné servisy dle Trainsetu BP.
hlavně se nedivte nikdo , že občas chybí trolejové vedení nad kolejemi, je to jen kosmetická vada, která se odstraní aktualizacemi. A protože Vás už konečně bude víc, kteří budete brázdit koleje trati 090, pište mi do mailu hlavně případné chyby jako jsou návěstidla nebo případně i viditelné jazyky výhybek, které se nepohybují. U obloukových výhybek např. v Kralupech přestavování jazyků neuvidíte, jsou poskládané z kolejiva bez animace.
Do zítra odbavím další zbylé objednávky (cca 12) a tak i zbylí čekatelé se dočkají.
S pozdravem Tygy

Tygy: Mohl bych se s tebou domluvit na osobním odběru DVD s tvojí tratí? Myslím, že je zbytečné si to nechat poslat, když bydlíme v jednom městě.

Re: zdar všem

Tygy napsal:
. A zde je výpis :
Klášterec n.O.
Moc ti děkuji.Už se moc těšim.Hned jak mi to přijde začnu makat na mojí aktivitě.Jen předem avizuji ,že bude navazovat na aktivitu od Tomese a Kuby tak snad víte ne? :wink:
Martens:Tak už by jsi mohl říct to překvápko?(pardón ,že jsem jak malej :lol: )

klimi napsal:
Tygy napsal:
. A zde je výpis :
Klášterec n.O.
Moc ti děkuji.Už se moc těšim.Hned jak mi to přijde začnu makat na mojí aktivitě.Jen předem avizuji ,že bude navazovat na aktivitu od Tomese a Kuby tak snad víte ne? :wink:
Martens:Tak už by jsi mohl říct to překvápko?(pardón ,že jsem jak malej :lol: )
Už to není překvápko, protože je to tak 4 dni venku :wink:
Ale budiž - který prototyp byl existenčně spojen s LD Děčín? A přitom nikdy nepatřil ČSD. Byly vyrobeny 2 ks a v současnosti už je jenom jeden neprovozní exponát v DKV Ostrava, PJ Bohumín.

Martens napsal:
Už to není překvápko, protože je to tak 4 dni venku :wink:
Ale budiž - který prototyp byl existenčně spojen s LD Děčín? A přitom nikdy nepatřil ČSD. Byly vyrobeny 2 ks a v současnosti už je jenom jeden neprovozní exponát v DKV Ostrava, PJ Bohumín.

Myslíš řadu 180? Myslím, že provozní je 002-8..

možná bych věděl

možná bych věděl, myslím, že se jedná o Kyklopa T499.0 toho byly 2 kusy. Jeden tuším dokonce shořel. A dnes už je jen T499.0002. Ale jistotu nemám

Re: možná bych věděl

Tygy napsal:
možná bych věděl, myslím, že se jedná o Kyklopa T499.0 toho byly 2 kusy. Jeden tuším dokonce shořel. A dnes už je jen T499.0002. Ale jistotu nemám
Bingo.....však jarda v neděli večer (tuším, že to byla neděle) psal, že má kyklop úplně nové zvuky a fungl originál nově animovanou kabinu.

Re: možná bych věděl

Martens napsal:
Tygy napsal:
Bingo.....však jarda v neděli večer (tuším, že to byla neděle) psal, že má kyklop úplně nové zvuky a fungl originál nově animovanou kabinu.

Pravda, mohl jsem ještě napsat jednu indicii v mluvě mého skoro 1,5 letého synátora - nědělalo to ani dzííííííí, ani ššš.ššš.ššš.ššš, nýbrž brm brm brm brm brm brm :lol:

pokračování

Pokračuju ve smažení "placek". Pokusím se odeslat zítra zbytek čekatelů. Nebyly obálky na poště. Dnes přišly, tak mohu vesele posílat. Ti, kteří si chtěli vyzvednout osobně, měli ještě dnes večer obdržet mail.
Tygy

Nevim zda je to pouze u mne ale chybi mi objekty km420_0.s nevim jestli i .ace a km419_0.ace,.s pak hektoback.ace, ma036pt2.s. Dojel jsem k nejake stanici, vubec ted nevim jak se jmenuje, hral jsem aktivitu EC 172 pokracovani od plukas a je tam prvni pomala tak kousek predni a pak pad simulatoru.

Reklamace

Zdar pro všechny, kteří si objednali 090 nebo už jí dokonce vlastní.
bohužel je tomu tak, došlo k malé chybě při samopakování exe souboru. Zde je link na opravu chybějících soubůrků, už je taky opraven consist pro neviditelný con.
http://cd090msts.ic.cz/download/Cr_090_Update01-07-07.rar .
Všem se tímto omlouvám. Pokud se vyskytnou jště nějaké problémy, nebojte se napsat, doladíme vše.
Tygy

Naposled editoval moderátor:
Jinak co se týká aktivity, zatím to nevím, zkusím projet ještě dnes. Dám vědět.
A oprava chyby v trati bude i na webových stránkách, ale až v neděli.
Pro info jsem dnes odeslal dalších 12 obálek, jen pro sichr kontrolujte si DVD hned na poště či při přebírce, už přišlo jedno dvd poškozené, tak ihned reklamujte. Stojí to dost, tak by s tím pošta mohla zacházet slušně. a dejtemi vědět , zda to vůbec došlo.
Obce adresátů : Kladno, Most-Souš, Praha-Smíchov, Litoměřice, Praha-kamýk, Děčín, Praha 10, Častolovice, Brno, Most, Uherské Hradiště.
Tygy

Tak mi to při instalaci napíše(ve fázi unpacking):This self-extracting executable file has been corupted.The installation will be terminated.Dá se s tím něco udělat??Píše mi to jenom u trati.UZK a trainset jdou v pohodě.

klimi napsal:
Tak mi to při instalaci napíše(ve fázi unpacking):This self-extracting executable file has been corupted.The installation will be terminated.Dá se s tím něco udělat??Píše mi to jenom u trati.UZK a trainset jdou v pohodě.

stačí lépe číst :http://cd090msts.ic.cz/download/Cr_090_Update01-07-07.rar .

Jaroslav Brabec napsal:
klimi napsal:

To mám nakopírovat do MSTS a pak teprve instalovat?Nevím co s tím tu první verzi už jsem zkusil a nejde.

bob57_cz napsal:
Jaroslav Brabec napsal:
klimi napsal:
Poškozený soubor archivu. Zkus jej zkopírovat na disk, otevřít ve WinRar / WinZip a opravit. Možná důsledek vysoké rychlosti vypalování nebo nevhodné medium. Namísto samorozbalování je také možno v totalcomanderu tento archiv rozbalit jako klasický archiv ( označit a rozbalit do připraveného adresáře )
2 J.B.: update pouze doplňuje chybějící soubory a s poškozeným archivem nemá co dělat.
To s tim Winrarem už jsem zkoušel.To s WinCom taky,ale pomocí funkce dekomprese.Oboje bylo nefunkční (chyba v archivu.Dá se to ještě nějak jinak?Proto upřednostňuji zabalení v RAR anebo ZIP.

ZKousim to jenou cestou.Soubor Cr_090.exe jsem si rozdelil asi na 456 souboru.Tde je za "zipuju".Opravim archiv a pak je zase sloucim do exe.

bob57_cz napsal:
klimi napsal:
To s tim Winrarem už jsem zkoušel.To s WinCom taky,ale pomocí funkce dekomprese.Oboje bylo nefunkční (chyba v archivu.Dá se to ještě nějak jinak?Proto upřednostňuji zabalení v RAR anebo ZIP.
Rozbalit nebo dekomprese je totéž, záleží na verzi použité češtiny.
Pokud tyto metody selhaly, tak už asi nic. Nový soubor.
Takže CD mohu "zahodit" a 100,-Kč taky? :D

Back
Nahoře