Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Mandelinka asi nebude jediná. Montážne vozy TV som tiež nikde nevidel zverejnené a predsa sú v T090.

Robo napsal:
Mandelinka asi nebude jediná. Montážne vozy TV som tiež nikde nevidel zverejnené a predsa sú v T090.

Na vozech Uk jsme se s Tygym dohodli. Chtěl bych jen upozornit, že v Trainsetu 090 mají NESPRÁVNÉ rozměry a vypadají spřaženy za sebou pěkně pitomě :roll: Navíc musí být řazeny určitým způsobem, aby vám sklápěcí přechody netrčely do prostoru a naopak na sebe správně navazovaly. Pracuji na opravě, ale musíte vydržet, než nám dodělají v bytě podlahy :salut:

Zdravím
Nemohu si pomoci,ale když rozbalím trat 090 to slozky ROUTES,dále pak trainset do stávájícího trainsetu BP a pro Global si vytvorím novou slozku,tak mi to trat v Trainstoru nacte,ale bez ceských vlaků... tzn ze nemuzu pustit ani žádnou aktivitu,prostě kolonky pro lokomotivy jsou prázdné... a po spusteni MTS prez Train store nemohu nikam jinak nez to vyukových jízd... poradí mi prosííím někdo ze zkušených uživatelů? dekuji

Pro P.M1 : consisty

Pokud nemáš tzv. CONSISTY, nemáš prakticky postavené soupravy. Tyto jsou buď součástí aktivit, nebo si je musíš sestavit sám. Návod k sestavení (a řada dalších návodů pro začínající) jsem zveřejnil na WEB stránkách Martense. Stačí zadat do vyhledávače např. "mlasevic" a pak přejít na sekci Download / Ke stažení. Návod má název JAK SI POSKLÁDAT SOUPRAVU.

Pro Venny:

Ten návod jsem si našel,ale nejde stáhnout...píše mi to chybu serveru... mohl by si mi ho poslat e-mailem prosím? p.m1@centrum.cz díky:)

Naposled editoval moderátor:
p.m1 napsal:
Zdravím
Nemohu si pomoci,ale když rozbalím trat 090 to slozky ROUTES,dále pak trainset do stávájícího trainsetu BP a pro Global si vytvorím novou slozku,tak mi to trat v Trainstoru nacte,ale bez ceských vlaků... tzn ze nemuzu pustit ani žádnou aktivitu,prostě kolonky pro lokomotivy jsou prázdné... a po spusteni MTS prez Train store nemohu nikam jinak nez to vyukových jízd... poradí mi prosííím někdo ze zkušených uživatelů? dekuji

Zdar, jednoduchá věc. každý má ve složce Global nastavení jiné. proto je dobré původní Global zkopírovat, odložit bokem a do té "zbylé" původní v TS nakopírovat UZK.
S pozdravem Tygy

Je mi to tu už trapné pořád se ptát...ale jak jsi Tygy napsal tak jsem udělal...soupravu jsem si také vytvořil... vse je ok,a pri nacítaní tratě mi to hodí tuto hlášku: "Nelze otevřít soubor s texturou Global/Textures/liteglov.ace" a pod tim jestli chci pokračovat ano - ne ... dám-li ANO naskočí "selhalo nahrávání konfigurační kamery,dám-li ne vyskočí to samozřejmě normal na plochu... kde by mohla bát síím tentokrát chybka?

p.m1 napsal:
Je mi to tu už trapné pořád se ptát...ale jak jsi Tygy napsal tak jsem udělal...soupravu jsem si také vytvořil... vse je ok,a pri nacítaní tratě mi to hodí tuto hlášku: "Nelze otevřít soubor s texturou Global/Textures/liteglov.ace" a pod tim jestli chci pokračovat ano - ne ... dám-li ANO naskočí "selhalo nahrávání konfigurační kamery,dám-li ne vyskočí to samozřejmě normal na plochu... kde by mohla bát síím tentokrát chybka?
u mě se ani v žádné složce tento soubor nevyskytuje

p.m1 napsal:
Ten návod jsem si našel,ale nejde stáhnout...píše mi to chybu serveru... mohl by si mi ho poslat e-mailem prosím? p.m1@centrum.cz díky:)

Návod + další máš v mejlu. Jestli ti chybí nějaký soubor, pak může jít spíše o LITEGLOW.ACE. Budeš ho tam mít taky.
Tak teď už je to vše, doufám...

zdarec, pro jistotu v odkazu je obrázek, na něm označeny modře všechny soubory, které tam musí být. Červěně orámované jsou ty, které se mají přepsat při vkopírování UZK. Složky, uvedené na obrázku musí být ve složce Global také !!!!
zde je link na obrázek : http://cd090msts.ic.cz/obrazky/Soubory_Global.jpg
Tygy

Ahoj
mám staženou trať 090, ale u některých consistů mi chybí něco málo z transetu. Jsou to soubory csd556, CSDA219 a cd-998. Mohu dostat link na toto, nebo adresu www? Kde to stáhnu? díky Milan

Zdravím, modely výše uvedené nejsou veřejné ani upravené pro MSTS BIN.Další dotazy musíte směřovat na skvělého modeláře Pikkulinta.Jeden z modelů (A219) je model modeláře Ondry Janiše upravený Pikkulintem. Děkuji za pochopení. Tygy

ke stavbě

Zdravím věechny. Makám jako šroub až dlouho do noci, respektive do brzkých ranních hodin. Upravuji trolejové vedení, zkusil jsem položit asi 5 výhybek v žst. Děčín. Bohužel je s úpravou TV velká piplačka a proto musím několikráte projíždět ve hře el. lokomotivou, abych prohlédl napasování dílů troleje. Další aktualizace bude ke stažení 1.1.2008. Link bude na webu trati.
Jinak přeju všem hlavně zdraví a štěstí, pro příznivce MSTS mnoho modelářského a stvitelského umu v roce 2008.
S pozdravem Tygy

Re: ke stavbě

Tygy napsal:
Bohužel je s úpravou TV velká piplačka a proto musím několikráte projíždět ve hře el. lokomotivou, abych prohlédl napasování dílů troleje.
Tygy a co tak pro zpestření použít MVTV-2 s passenger view z observatoře :wink:

to MARTENS: Hoho hehe hihi. Cožpak o to, MVTV-2 je dobrej motor, ale možná tak na opravy TV a poruchy, sběrač sice má, kontroluje tím klikatost, ale na osazování nového TV nebo velkou rekonstrukci TV to není. Navíc zatím propálený neveřejný model nemá animovaný sběrač a bez toho bohužel to nejde. Tek jezdím se 162.011, má světlou střechu a trolej je na ní dobře vidět. Tygy

Back
Nahoře