Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím všechny. Na webu trati 090 je slíbená aktualizace. Udělal jsem úpravy TV ve Hněvicích a Povrlech, doplnil přejezd u zastávky Záluží a vyrostla protihlukovka kolem Račic. Dále je v aktualizaci položených několik výhybek v žst. Děčín a odjezdová návěstidla z hlavních kolejí. Ještě pár maličkostí přibylo, někde jsem doplnil zvuky v kolejišti atd.atd.
Jedna perlička na závěr je zde v jedné z vytvořených aktivit. Něco velice podobného jesm skutečně zažil a bylo to pro mě velice inspirující. liší se tato aktivita jen v detailech, neboť MSTS není schopen zpracovat vše dle mých požadavků. Zde je link : http://msts.vts.cz/msts090/NEx_41313_Decin-Praha.apk . Potřebný TRainset BP+Trainset090, napasováno na update3 a novější, délka je cca 3h.
Šťastnou cestu, zdraví Tygy. :salut:

Naposled editoval moderátor:
Tygy napsal:
Zdravím všechny. Mám zde screeny na ukázku. Uhádnete, odkud jsou ??? Toto místo bude rozhodně v následující aktualizaci
Tygy
Neviem odkiaľ to je, ale rozhodne by si mal opraviť súbor sigcfg.dat, pretože máš obludné :x veľkosti svetiel návestidiel.

Milý Nebulusi, pokud sis nakopíroval jinou texturu pro návěstidla, je to jen Tvůj problém. Tohle není moje chyba, pokud si tak myslíš, oprav si soubor "Sigcfg.dat" sám. Pkud nevíš, kde máš origo texturu sehnat, zkus si stáhnout v následujícím linku:
http://msts.vts.cz/msts090/SigLight.ace
Tygy

já úpravu textury z MSTS BIN nepoužívám. A vůbec se mi nelíbí textura pro návěsti se spodním ořasením, které jsi poslal na ukázku. Mohu sice zmenšit poloměr světla, ale zatím si nikdo nestěžoval, takže to nepovažuji za nutné. Tygy

Alcapone, neznáš zdejší poměry :D .
Elektrárna Mělník, z toho EMĚ II a EMĚ III ve vlastnictví ČEZu, se skutečne nachází na levém břehu Labe poblíž Horních Počápel. Uhlím je zásobena z trati 090.

Taky bych řekl,že je to vlečka do elektrárny Mělník a pokud se tam objeví ty rozmrazovací tunely hned u vrat,není o čem diskutovat. :P

Skutečně se jedná o vlečku, jejímž provozovatelem je OKD Doprava a nacházíse v areálu Elektrárny Mělník společnosti ČEZ. Vlečka začíná v žst. Hněvice, z níž se pokračuje po traťové koleji až na vlečku. Z druhé strany vlečka ústí do žst. Dolní Beřkovice s tím rozdílem, že jsou použita jen posunová návěstidla. Pokusím se propojit i vnitřní koleje, které nejsou elektrifikovány. Obsluhu vlečky zajišťují lokomotivy společnosti OKDD.
Tygy

Tygy napsal:
Skutečně se jedná o vlečku, jejímž provozovatelem je OKD Doprava a nacházíse v areálu Elektrárny Mělník společnosti ČEZ. Vlečka začíná v žst. Hněvice, z níž se pokračuje po traťové koleji až na vlečku. Z druhé strany vlečka ústí do žst. Dolní Beřkovice s tím rozdílem, že jsou použita jen posunová návěstidla. Pokusím se propojit i vnitřní koleje, které nejsou elektrifikovány. Obsluhu vlečky zajišťují lokomotivy společnosti OKDD.
Tygy

My jsme byli v té elektrárně dělat 3 rozvaděče s naší fimou,dopravu tam zajišťovala 742 v barvách OKD dopravce

Zdarec všem, tak stavba na 090 trochu postoupila vpřed, nicméně Děčín ještě v lednové aktualizaci nebude. Za to jsem udělal něco jiného a je to hlavně pro aktivitáře. Dodělal jsem zhlaví u depa v UL západ, takže se dají konečně objíždět soupravy a snad Děčín bude postaven během února(viz odkazy scr). Někde jsem dodělal zvuky v kolejišti, někde přibyla trolej. Uvidíte sami, tak se těšte na 31.1.08, kdy vyjde lednová aktualizace. Tygy

http://msts.vts.cz/msts090/screens090/UL_zapad-depo_1.JPG

http://msts.vts.cz/msts090/screens090/UL_zapad-depo_3.JPG

Opravdu povedená trať ale chtěl bych se zeptat tu trať povedeš jen do Děčína nebo bys to šoupnul třeba až do Dolního Žlebu a protáhneš to na Masaryčku nebo ne?

Tygy,nechci bejt rejpal,ale na tom pomníku by se krásně vyjímala 354.1,která tam kdysi byla.Tedy,pokud ji Pikku dá k veřejnému použití...

Back
Nahoře