Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Petr Novák napsal:
Tygy,nechci bejt rejpal,ale na tom pomníku by se krásně vyjímala 354.1,která tam kdysi byla.Tedy,pokud ji Pikku dá k veřejnému použití...

No, asi budeš zklamaný, protože v úterý jsem dokončil pro Tygyho Low Poly model současného pomníku před ústeckým depem - takže tam stojí na podstavci ořezaná bobina E469.1. Na tyhle stavby nemá cenu dávat běžné modely lokomotiv, mají zbytečně moc polygonů. Ale není to zase až tak pitomý nápad, mít dvě provedení pomníku :wink:

Naposled editoval moderátor:
zubacka napsal:
Opravdu povedená trať ale chtěl bych se zeptat tu trať povedeš jen do Děčína nebo bys to šoupnul třeba až do Dolního Žlebu a protáhneš to na Masaryčku nebo ne?

Mám v plánu postavit i kus zahraniční trati, t.j. postavit Děčín, protáhnout skrze tunely a přes Žleby dorazit přes Žandavu (Bad Schandau) až do Drážďan. Tam bude moci jezdit nějaký ten Brejlovec, Bastard, 742 a pak něco málo z německých loko. Mám vizi krásné aktivity s Ro-La a takový NEx s konťáky aus Dresden nach Prag und zurick taky není k zahození. Masarčku taky dodělám, musím si v práci dát práci a najít staré polohové plány, neboť dnes už je M.n. po rekonstrukci a TV i koleje jsou jinak uspořádány. Tygy

Tygy napsal:
zubacka napsal:
Opravdu povedená trať ale chtěl bych se zeptat tu trať povedeš jen do Děčína nebo bys to šoupnul třeba až do Dolního Žlebu a protáhneš to na Masaryčku nebo ne?

Mám v plánu postavit i kus zahraniční trati, t.j. postavit Děčín, protáhnout skrze tunely a přes Žleby dorazit přes Žandavu (Bad Schandau) až do Drážďan. Tam bude moci jezdit nějaký ten Brejlovec, Bastard, 742 a pak něco málo z německých loko. Mám vizi krásné aktivity s Ro-La a takový NEx s konťáky aus Dresden nach Prag und zurick taky není k zahození. Masarčku taky dodělám, musím si v práci dát práci a najít staré polohové plány, neboť dnes už je M.n. po rekonstrukci a TV i koleje jsou jinak uspořádány. Tygy

Ty víš viď...

Tygy napsal:
zubacka napsal:

Ahoj Tyggy,Drážďany můžeš okopírovat z pro trainu 2 nebo 5.Jeden je Dresden-Leipzig a druhý se jmenuje Dresden-Berlin.Kdybys je chtěl napiš,já mám skoro všechny pro trainy co vedou od Drážďan nahoru na Flensburg a ještě i jiné.Nejhorší možná bude propojení Dolní Žleb-Drážďany,německé stanice tam bude dost problém s plánkama stanic,převážně Bad Schandau,Pirna a Heidenau.Já chci v budoucnu taky stavět až do Hamburgu přes Drežďany a Berlin.A v podstadě si to německo vezmu z pro trainu.Lukáš

KimiR napsal:
Ahoj Tyggy,Drážďany můžeš okopírovat z pro trainu 2 nebo 5.Jeden je Dresden-Leipzig a druhý se jmenuje Dresden-Berlin.Kdybys je chtěl napiš,já mám skoro všechny pro trainy co vedou od Drážďan nahoru na Flensburg a ještě i jiné.Nejhorší možná bude propojení Dolní Žleb-Drážďany,německé stanice tam bude dost problém s plánkama stanic,převážně Bad Schandau,Pirna a Heidenau.Já chci v budoucnu taky stavět až do Hamburgu přes Drežďany a Berlin.A v podstadě si to německo vezmu z pro trainu.Lukáš
Mám už nějaké to video, pár dobrých známých, co jezdili do Drážďan pravidelně, tak to snad dám dohoromady. ProTrainy mám taky, navíc ty tratě částečně znám i osobně, sice jen ze silnice, ale vím ,jak to tam vypadá. Taková Spessart Rampe je taky dobrá, ale podstatné jsou Drážďany.
Tygy :roll:

Pikku napsal:
Petr Novák napsal:
Tygy,nechci bejt rejpal,ale na tom pomníku by se krásně vyjímala 354.1,která tam kdysi byla.Tedy,pokud ji Pikku dá k veřejnému použití...

No, asi budeš zklamaný, protože v úterý jsem dokončil pro Tygyho Low Poly model současného pomníku před ústeckým depem - takže tam stojí na podstavci ořezaná bobina E469.1. Na tyhle stavby nemá cenu dávat běžné modely lokomotiv, mají zbytečně moc polygonů. Ale není to zase až tak pitomý nápad, mít dvě provedení pomníku :wink:
Na tohle nejsem odborník,to přenechám povolanějším.Na druhou stranu,kolik máme lokomotivních pomníků s párou?Nešlo by to udělat ořezanou verzí jako u bobiny? :eek:

byla by hezká každá loko na pomníku. Ale pokud je mi známo, tak se Všudybylka sundavala z pomníku hlavně kvůli znovuzprovoznění. Od té doby tam místo ní "straší" E499.1 přeznačená na E469.110. U mě v trati tam proto bude, protože stavím trať v období 2002 - 2005.
Tygy

Ta moje fotečka z EMě je přeci jen trochu starší (2005), ale vypadá to na stejnou loko 740. Jinak aktivitka s uhlím se už rýsuje, doufám, že se povede dle mých předsta. Plukas jí ještě doladí a dotáhne k dokonalosti, odstraníme společně pár nesrovnalostí a měla by časově vyjít zhruba na 6 hodin. Prozatím ji testuji s "Pikkovou" loko ČD141.006, řada 121 nebyla v depu k "sehnání".
Tygy

Tygy napsal:
... řada 121 nebyla v depu k "sehnání"...

Kdybys nepovídal, už máš 121.017 k disposici - ale stahni si opravený model, aby ti fungovala animace sběračů. Screeny mi nech k uveřejní na úterý, a pokud se nic nepokazí a nadefinuješ ta světla cos slíbil tak do konce týdne bude veřejně jezdit v MSTS

Jasně Pikku, rozumím tomu. Práskl sis to sám, to jsem rád. Světla zmáknu během dneška. Pošlu nazpět po zhotovení. :bounce:
Tygy

Zdravím všechny, na stránkách trati je nachystán lednový Update. Můžete vesele stahovat.
Tygy

Ahoj Tygy,rychle jsem projel po západním nádraží,je to špice,jenom dotaz,plánuješ někdy do budoucna,až bude moc času i vlečku do ústecké chemičky a DKV v Ústí n/l???Dík za odpověd.

Špice je to hlavně díky modelu depa a okolních budov "Pana" modeláře Matese. Jemu patří můj velký dík. Nic neslibuju ohledně depa či vlečky do Spolchemie. Tento čtverec je velice zatížen objekty, vychází tam kus nádraží UL-jih, celý Západ a to nejsou hotové ještě ani objízdné koleje. Pokud bych měl dodělat západní nádraží, jak je ve skutečnosti, tak by tam neprojela ani solo lokomotiva, natož souprava uhláků typických pro toto nádraží. Chci dodělat Děčín a pak dále pokračovat do SRN a zastavit až v Drážďanech.
Tygy

Tygy,díky za odpověd,vím jak je Ustí západ velký,několik let jsem dělal a pak jezdil v usteckem depu,jenom na mně padla taková nostalgie,že by nebylo špatné si to celé projet znovu,i takhle je to uplná paráda. .Jen tak dál a ať ti toho času zbyde trochu víc.

martin novy napsal:
Tygy,díky za odpověd,vím jak je Ustí západ velký,několik let jsem dělal a pak jezdil v usteckem depu,jenom na mně padla taková nostalgie,že by nebylo špatné si to celé projet znovu,i takhle je to uplná paráda. .Jen tak dál a ať ti toho času zbyde trochu víc.
v jedné trati, která sice zatím nevyšla západ stojí včetně depa i objízdných kolejí :D Bohužel zatím pouze spíše kolejově

Zdar Karlosi, jsi velice ftipný. Tuto trať mám, legálně jsem si jí stáhnul, jedná se o 072ČD. :lol: Jinak díky za info. Tygy

Teda nevím,ale trat 072 se zatím nedá stáhnout,si myslím,nebo se pletu???

Back
Nahoře