Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
KJ_Ross napsal:
manazer502503 napsal:
Bud sem fakt kopyto nebo už nevim!mam tam cely trainset BP se všemi aktualizacemi a hlásí to pořád tu samou hlášku: Error reading trains database!!!!tak ted už vážně nevím co s tím????poradí prosím někdo????????
to si jako už stáhl celý TBP? třeba z http://msts.sinus.cz?
nestáhl já už sem ho měl.....
já totiž mám trat BP a i celý trainset BP.....

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem se rozhodl ze si zajezdím na teto trati nejakou tu aktivitu, protoze jezdit sam je docela nuda. Jenze v aktivite Děčín-Praha v consistu jsou vagony ktery vubec v trainsetu BP i v tom co jsem stahl ze stranky kde je i trat 090 nejsou.Např. CD_BP/CDvagBP.wag, ten v techto trainsetech vubec není. Je tam jen soubor CD_BP.wag. A takovejch vagonu jsou tam mraky. To nez si clovek zajezdí, tak straví celej vecer shanenim po vsech čertech aby nasel ty konkretní veci k provozu, a nebo prepisovaním v CON. kdyby aspon ten dotycny daval k tem aktivitam odkazy kde to ma stahnout. :(

hrouda napsal:
To nez si clovek zajezdí, tak straví celej vecer shanenim po vsech čertech aby nasel ty konkretní veci k provozu, a nebo prepisovaním v CON. kdyby aspon ten dotycny daval k tem aktivitam odkazy kde to ma stahnout. :(
Myslíš si,že máme po tvorbě aktivity ještě chuť zjišťovat,jaký vozy jsme použili.A nechtěl by jsi nám radši napsat,jaká aktivita to je?

klimi napsal:
hrouda napsal:
To nez si clovek zajezdí, tak straví celej vecer shanenim po vsech čertech aby nasel ty konkretní veci k provozu, a nebo prepisovaním v CON. kdyby aspon ten dotycny daval k tem aktivitam odkazy kde to ma stahnout. :(
Myslíš si,že máme po tvorbě aktivity ještě chuť zjišťovat,jaký vozy jsme použili.A nechtěl by jsi nám radši napsat,jaká aktivita to je?

No klimi: todle by u aktivity mělo být. Hrouda má pravdu.

Tak proč Hrouda nepožije výbornou utilitku jako je třeba Convoi? Chybějící vozy nahradit jinými z vlastnícího trainsetu mi přijde tedy jednoduší a lepší řešení, než to někde vyhledávat...

KJ_Ross napsal:
Tak proč Hrouda nepožije výbornou utilitku jako je třeba Convoi? Chybějící vozy nahradit jinými z vlastnícího trainsetu mi přijde tedy jednoduší a lepší řešení, než to někde vyhledávat...

Samozřejmě, ale jde o to, že by u aktivity měl být přiložen seznam použitých vozů mimo TBP či T090.

Jedna se o aktivitu NEx_41313_Decin-Praha. Uz jsem ty consisty poprepisoval vetsinou stejnyma vagonama jen s jinym nazvem v souboru. Jen nemuzu najít CD_163016. To jsem hledal kde jsem mohl. Ted se chystam na Os_2311 a plk_ec172_090 takze mam zase na par hodin praci.

CD_RAJ_LHOSIT je kravina. Tento vagon je v TBP a bude uznačen jako Uacs _ Lhosit. Pan Šemora to kdysi přeznačoval kuli sednotné normě.

hrouda napsal:
T napsal:
hrouda napsal:
Jedna se o aktivitu NEx_41313_Decin-Praha.

Ona někde na webu koluje tato aktivita??Kdo ji vytvořil pane kolego?

http://cd090msts.ic.cz/aktivity.html

Tak trochu zapracovala moje ješitnost,neboť já aktivitu tohoto vlaku tedy Nex 41313 s podstatně "divočejší" dopravou mám nachystanou už od vánoc a zaleknul jsem se,že se dostala ven dříve než je zdrávo.Nyní dolaďuji jen seznam vozidel.Někteří uživatelé upozorňuji pokročilí již mohli shlédnout.To však nebude kolego zřejmě pro Vás,v té mé verzi je 80 consistů a activita je přesně dle gvd i s pobyty :-)...

Naposled editoval moderátor:
Zdar, tuto aktivitu jsem si já osobně zažil dle GVD březen-prosinec 2007. Byla takto velmi chudá na jedoucí vlaky, skoro nic nejelo. Bohužel do Libně a ani do Uhřiněvsi trať postavenou nemám, navíc jsem řešil i problém s objezdem v Holešovicích, tak zpět už vláček nejede. Nejhezčí na tom byla "honička" z UL-jih s rychlíkem jedoucím od Chebu do Prahy. Bohužel před Lovosicemi jel už opožděný EC, tak závody skončily v Prackovicích.
Pobyt vlaku sedí také dle toho, jak jsme stáli, bohužel nikoli dle grafikonu, neboť NEx 41 313 nemá psaný pobyt v Roztokách u Prahy, natož psanou přípřež, navíc s loko 121. V sešiťáku je psaná 122 nebo 123 a to až z Libně.
Tygy

Tygy napsal:
Zdar, tuto aktivitu jsem si já osobně zažil dle GVD březen-prosinec 2007. Byla takto velmi chudá na jedoucí vlaky, skoro nic nejelo. Bohužel do Libně a ani do Uhřiněvsi trať postavenou nemám, navíc jsem řešil i problém s objezdem v Holešovicích, tak zpět už vláček nejede. Nejhezčí na tom byla "honička" z UL-jih s rychlíkem jedoucím od Chebu do Prahy. Bohužel před Lovosicemi jel už opožděný EC, tak závody skončily v Prackovicích.
Pobyt vlaku sedí také dle toho, jak jsme stáli, bohužel nikoli dle grafikonu, neboť NEx 41 313 nemá psaný pobyt v Roztokách u Prahy, natož psanou přípřež, navíc s loko 121. V sešiťáku je psaná 122 nebo 123 a to až z Libně.
Tygy

Zdravím.Já to mám nachystané dle gvd 2006/07 .Ani tam to nebylo žádné terno co se týká dopravy,ale vložil jsem tam k reálu pár pracovních vlaků,posuny ve stanicich,odstavené vlaky a samotné soupravy,soupravu neh.jeřábu(vše řešeno pomocí trafficu-ne LC) a výsledné číslo consistů je 80.Pobyty jsou v Hrobcích a Libčicích(přestavky na kávu v Hrobcích 9 minut,v Libčicích 19,ale je tam udělána doprava a posuny tak aby se hráč nenudil.Aktivitu nabídnu Tygymu pokud ji bude chtít zveřejnit.

s nabídkou aktivit se obrať na Plukase, pokud nemáš vlastní webové stránky. Jednak může být aktivita u mě na webu a pak ještě někde, kde "visí" i jiné aktivity. Na víc Plukas zpravuje i moje stránky, tak by to mělobýt průchozí. Taky se rád svezu na něčí aktivitě.
Tygy

Zdravím všechny, moc se omlouvám, ale aktualizaci tratě za březen jsem nestihl. Mám menší zdravotní problémy a navíc přišly i problíémy s MSTS. Musel jsem přeistalovat simulátor, jelikož se mi v "Activity Editoru" přestaly zobrazovat veškeré soupravy. Napravím tuto neřest v nejbližší době, pokud mi zbyde síla.
S pozdravem Tygy

Ahoj, Tygy, chtěl bych se Tě zeptat, zda neplánuješ protáhnout svojí trať až do Prahy - Masaryčky??? Pak by osobáky nemuseli končit v MSTS v Holešovicích. Díky za odpovď

ahoj, začínám o tom uvažovat, jen nemám vůbec čas. Toto období bude trvat až do konce května, protože nejsem majitelem soukromého notebooku, ale služebního a tam mám zakázány veškeré instalace. Takto bych mohl čas na výlukách strávit stavěním trati, ale bohužel vše je jinak. Okolo mám své práce navíc hodně, tak snad někdy bude konečná na Masaryčce, paradoxně zrovna tam mám ty výluky. Tygy

Tygy napsal:
ahoj, začínám o tom uvažovat, jen nemám vůbec čas. Toto období bude trvat až do konce května, protože nejsem majitelem soukromého notebooku, ale služebního a tam mám zakázány veškeré instalace. Takto bych mohl čas na výlukách strávit stavěním trati, ale bohužel vše je jinak. Okolo mám své práce navíc hodně, tak snad někdy bude konečná na Masaryčce, paradoxně zrovna tam mám ty výluky. Tygy
Tak to máš alespoň příležitost řádně udělat fotodokumentaci jako podklad pro stavbu :D

Mám menší problémek s touto tratí. Stáhl jsem ji ze stránek + aktualizace 4 5 a 6. Jelikož aktualizace 0 - 3 byly na stránkách až pod downloadem trati, považuju že trať již tyto aktualizace obsahuje. Po spuštění se mi nezobrazují některé sloupy TV. Zoubrazují se mi pouze mostové a krakorcové sloupy, ostatní ne. Dál mi to po příjezdu háže chybu že nejde nalézt soubor UL_viadukt.s Mám si stáhnout i aktualizace 0 - 3 nebo byl můj postup správný? Díky

Back
Nahoře