Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj,Marin2 napsal:Mám prosbičku: Jde vám stáhnout aktualizace 6, nebo je problém jen u mě? Díky
KJ_Ross napsal:Protože ve zdrojovém kódu té stránky je špatně uveden odkaz. Tak sem vám ho vytáhl, tohle už by mělo fungovat: http://msts.vts.cz/msts090/Cr_090_Update14-02-08.rar
Kryton napsal:Dobrý den. Nejde mi stáhnout aktualizace 5 (ostatní jdou). Mohl by se na to autor prosím podívat?:?:
Díky.
_______________________________________________________________________________________________________________________
edit: Tak jsem zjistil, že aktualizace 5 jde stáhnout, ale pouze ze stránky novinky a na stránce aktualizace to píše, že nelze nalézt
LUBOS BALUS napsal:Zdravím všechny.Před Děčínem mi to píše ,, nelze najít soubor s modelem A1tPnt6dRgt2_D.s,,.Chtěl bych vědět co je to zač a kde ho mám hledat.Díky za radu.
KJ_Ross napsal:Mě to tam spadlo už 2x, ale pouze, když sem měl pohled kl.4. Jinak při pohledu z kabiny bez pádu.
Poprvé to bylo se soupravou od VIamont (742).. Podruhé to bylo s 163.054. Ale podle mě to nebude modelem. Padá to pouze, když vlak sleduju kl. 4. Při pohledu z kabiny a pohled č.2 a 3 bez problému.Pikku napsal:KJ_Ross napsal:Mě to tam spadlo už 2x, ale pouze, když sem měl pohled kl.4. Jinak při pohledu z kabiny bez pádu.
Nebylo to náhodou během jízdy s Thunderbirdovou 122? To je známá závada tohoto modelu. Já se projel z Děčína až do Ústí n.L. bez problémů.
Venny napsal:Nevím, zda má někdo podobný problém: jedu-li z Ústí na Děčín, kousek za Vilsnicemi mi bez varování MSTS "spadne". kde by se mohla vloudit chybička? Dík dopředu za věcné podněty. :?:
Tygy napsal:Venny napsal:Nevím, zda má někdo podobný problém: jedu-li z Ústí na Děčín, kousek za Vilsnicemi mi bez varování MSTS "spadne". kde by se mohla vloudit chybička? Dík dopředu za věcné podněty. :?:
Podívám se na to. Pohled č.4 jsem netestoval.
Tygy
Tygy napsal:Venny napsal:Nevím, zda má někdo podobný problém: jedu-li z Ústí na Děčín, kousek za Vilsnicemi mi bez varování MSTS "spadne". kde by se mohla vloudit chybička? Dík dopředu za věcné podněty. :?:
Tygy
Tygy
Nemám problém z pohledu č.4. Popiš více problém. Je to při expore routu či v aktivitě ???
Tygy
Tygy napsal:Zajímavý problém, zkusím ti poslat ještě neveřejnou aktualizaci, možná to pomůže. Do SZ mi pošli mailík, pošlu Ti balíček.
Tygy