Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
ustecak napsal:
Tygy: Budeš mít někdy nebo chystáš na svém webu stáhnutí tratě "přímo", aby se staré aktualizace nemusely stahovat, ale už by byly nainstalované (např. po Aktualizaci č. 10). A pak by zase pokračoval systém "jedné aktualizace" apod. ...

Zdar ústečáku, hodlám udělat řez aktualizacemi k číslu 10. Pak vyměním původní archiv s tratí za aktualizovný poslední aktualizací č.10 a s č. 11 pojedeme dál. Balík s tratí pak bude veden jako verze 1.1. První aktualizace budou ještě nějaký čas dostupné pro opozdilce navštěvující stránky trati 090 sloučené do jednoho balíčku.
Tygy

Ahoj Tyggy,pokud bys chtěl mám video Ústí nad Labem hl.n.-Děčín hl.n.-Bad Schandau-Dresden HBF tam a zpět ve vlacích Ec 174/175 Jan jesenius gvd 07/08.Pokud budeš na slezině budu ti to moct udělat.Lukáš
[/quote]

Ahoj Lukáši, díky za nabídku, video určitě uvítám, ale na slezinu jet nemohu. Termín je pro mě velice nešťastným, v pátek jdu na oslavu kamarádových narozenin, takže v sobotu je to mrtvé a v neděli už máme od začátku ledna naplánován výlet do Drážďan na Eisenmodelbahn na Messe Dresden. To je na celý den. Tak jedině jiným způsobem nebo třebas dát Matesovi a já si to u něj vyzvednu.
Díky za ochotu i nabídku . Tygy
[/quote]

odpovězeno po SZ

Ahoj všichni. Kimmimu díky za to video na plackách. Jinak je ke stažení na webu trati únorová aktualizace. Pokud bude mít někdo problémy, ať se ozve. Je možné, že některým nebude "sedět" točna v depu Děčín.
Tygy

zdravím, tak zatím jsem tu diskuzi dočetl do strany 10. z těchto stránek jsem si postahoval všechny aktualizace http://cd090msts.ic.cz/aktualizace.html a postupně jsem tam všechno přehrál. Stáhl jsem si i Xtrack a soubory z něho také nakopíroval do adresáře Train Simulator\GLOBAL\SHAPES jak je popsáno v návodu. A když se pokusím spustit hru tak musím odklikat samé chyby s načtením databází s vlaky, když to odklikám všechno, že chci pokračovat tak stejnak ta trat tam není a ani jeden vlak z ČD tam také není. Jo stáhl jsem tu mapu a nakopíroval jí do složky C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES. Je to tak dobře ??

Předem všem děkuji za rady co s tím ..

peršink napsal:
zdravím, tak zatím jsem tu diskuzi dočetl do strany 10. z těchto stránek jsem si postahoval všechny aktualizace http://cd090msts.ic.cz/aktualizace.html a postupně jsem tam všechno přehrál. Stáhl jsem si i Xtrack a soubory z něho také nakopíroval do adresáře Train Simulator\GLOBAL\SHAPES jak je popsáno v návodu. A když se pokusím spustit hru tak musím odklikat samé chyby s načtením databází s vlaky, když to odklikám všechno, že chci pokračovat tak stejnak ta trat tam není a ani jeden vlak z ČD tam také není. Jo stáhl jsem tu mapu a nakopíroval jí do složky C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES. Je to tak dobře ??
Předem všem děkuji za rady co s tím ..
Již hezky dlouho tady tohle forum pročítám, po několika měsících jsem se i zaregistroval a dosud jsem se nesetkal se situací, na kterou bych zde někde nenašel již vypracovanou radu/odpověď.
Někdy bylo potřeba jen pár chvil, jindy to chtělo hlubší studium, ale vždy jsem se k výsledku dobral. Stačí trochu trpělivosti a cílevědomosti a řešení je nalezitelné.
Pouze mladí nedočkavci tu stále bouří znovu a zase se stále stejnými naivními dotazy, jejichž odpovědi mají většinou o jednu, dvě, tři stránky zpět, než kde se ptají.
peršink, mapy si vkládej do Trainzu, tady je to opravdu už hodně dlouho o něčem jiném. Studuj.
Po dlouhé době přehlížení mne k reakci zviklali tihle nedočkaví a neukáznění bouřliváci ( Gajdma, peršink, a pár dalších. ) .

Reaguji na Neználky, nováčky a jim podobné. Učený z nebe nespadl, a když spadl, tak se zabil !!! Rady a návody jsou už na webu trati, vše tam je popsáno i pro opravdové nováčky. Ostatní věci se musí dočíst zde na foru a to i v jiných vláknech. :eek: :?:
Spousta věcí je těžkých, ale nějak se začít musí. Než jsem začal já (a to i stavět asi jako všichni stavitelé), byl problém se připojit i na internet. skoro 3/4 roku jsem sedával u MSTS od brzkých večerních hodin až do brzkých ranních a pak hurá rovnou do práce. A zkoušel jsem až se to možná i trochu povedlo. Dnes z důvodu časových není tempo stavební na trati takové, jaké bych chtěl, ale musel jsem přehodnotit i životní hodnoty a ne pořád řešit jen tyto dotazy a Gatesovy kecičky s titulováním Docent (Don't send). Myslím, že jich každý zde dostal požehnaně a i u nováčků a jim podobných to bude stejné. :cool: :wink:
Tygy

Naposled editoval moderátor:
Zdravim Vas panove,chci se optat,zda trat 090 nekoliduje v MSTS napr. s trati 321,kterou pouzivam.Rad bych totiz pouzival krome 321 take 090.

Diiky za info a odpoved

bojím se, že koliduje.Trat 321 a 090 má každá vlastní global. Nicméně je stačí prohazovat buď přes TrainStore, nebo jednoduše přepsat název složky GLOBAL. Určitě bych ani jednu trať kvůli tomu nazatracoval.

AlesB napsal:
bojím se, že koliduje.Trat 321 a 090 má každá vlastní global. Nicméně je stačí prohazovat buď přes TrainStore, nebo jednoduše přepsat název složky GLOBAL. Určitě bych ani jednu trať kvůli tomu nazatracoval.
Je lepší řešení,stáhněte si global odsud http://www.edisk.cz/stahni/64152/GLOBAL.exe_95.88MB.html a budte mít funkční Global pro všechny trati pod Xtrack,je to vyzkoušeno.
Opravený odkaz,původní byl špatně směrován,prosím o prominutí.

Petr Novák napsal:
AlesB napsal:
Je lepší řešení,stáhněte si global odsud http://email.seznam.cz/redir?hashId=2229873636&to=http%3a%2f%2fwww%2eedisk%2ecz%2fstahni%2f64152%2fGLOBAL%2eexe%5f95%2e88MB%2ehtml a budte mít funkční Global pro všechny trati pod Xtrack,je to vyzkoušeno.

Můžeš napsat jak to stáhnout z toho odkazu ?

Pokud ti to nejde,zkus tenhle: http://www.edisk.cz/stahni/64152/GLOBAL.exe_95.88MB.html ten by měl být funkční.
Ten předcházející odkaz jde někam jinam,prosím o prominutí všem,kteří to zkoušeli.

Petr Novák napsal:
Pokud ti to nejde,zkus tenhle: http://www.edisk.cz/stahni/64152/GLOBAL.exe_95.88MB.html ten by měl být funkční.
Ten předcházející odkaz jde někam jinam,prosím o prominutí všem,kteří to zkoušeli.

Tak tady ten odkaz už funguje, díky.

AlesB napsal:

Nekolidujou,protože oba využívají xtrack.Pokud tam máš 3.20 s uzk tak ti obě tratě pujdou a nic nemusíš stahovat.Lukáš

ahojte trať je prostě super moc se mi líbí , ale mám dotaz okrom aktualizací - chápu to dobře že se ty aktualizace mají nakopírovat do program files/microsoft games/train simulator/routes ?? je to tak či ne?? prosím o radu předem dík

Michal M.: Neboj, co nevidět vyjde určitě 10. aktualizace a staré aktualizace si nebudeš muset stahovat (aspoň na nějaký čas), tvůrce trati vydá trať se všemi aktualizacemi ke stažení.

ustecak napsal:
Michal M.: Neboj, co nevidět vyjde určitě 10. aktualizace a staré aktualizace si nebudeš muset stahovat (aspoň na nějaký čas), tvůrce trati vydá trať se všemi aktualizacemi ke stažení.

jéééé moc dík takže se mám na co těšit a dík za odpoved

ustecak napsal:

Pokud to Tygy takto vydá, bude to skvělé nejen pro uživatele: ušetří sám sobě mraky času zodpovídáním různých dotazů. :study:
Aby byla edice dotažená až do pomyslné dokonalosti, přimlouval bych se i za vydání kompletního Globalu, tj. základu obohaceného o UZK a Xtracks nejnověji používané generace. Do budoucna by opět mohla odpadnout řada problémů pro uživatele a pro Tygyho jejich svědomité, leč někdy zdlouhavé řešení...;)

Back
Nahoře