Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Michal M. : tak toto už je trochu moc nemystlíš? To si nedovedeš ten návod najít? Projdi si pořádně forum a nezasírej to tady takovýma p......a :(

Nevit kde jse da z tahnout trat 090 z Prahy do Decina ja ji nekde nemuzu na jit mam y simulator 2006 a tam je diky za odpoved

Asterixaa1: Je ke stažení na stránkách autora. Najdi zde příspěvek od Tygyho a klikni na okénko www. To tě přesměruje na stránku s tratí.

hele mohl bych se zeptat zda je nějaká možnost provozovat tuto trať s tratí Bratislava-Praha ? vím že používají jíný xtras nebo co to je, ale je tady nějaká šance ? nebo se musí ta hra nainstalovat dvakrát ?
Díky

peršink napsal:
hele mohl bych se zeptat zda je nějaká možnost provozovat tuto trať s tratí Bratislava-Praha ? vím že používají jíný xtras nebo co to je, ale je tady nějaká šance ? nebo se musí ta hra nainstalovat dvakrát ?
Díky
Ahoj, příště to chce alespoň pozdravit, takže místo "hele" aspoň ahoj.;)
S BP ti na 100% fungovat nebude, ale pozitivnější zpráva je, že nemusíš MSTS instalovat 2x. Nainstaluj MSTS a otevři si např. v pruzkumníko C/Program Files/Mcrosoft Games/Train Simulator a nekde bokem si zálohuj (zkopíruj) složky: Global, Routes. Pak nainstaluj DVD s tratí Brno - Praha a vše co k tomu potřebuješ. (vše v instalaci na DVD s tratí) Pak si opět otevři průzkumnik a složky Global a Routes přejmenuj na Global BP, Routes BP. Poté nakopíruj zpět do MSTS ta složky co jsi hned na začátku zálohoval, ze složky Routes smaž defultní tratě Japan atd., pokud si tak neučinil předtím. No a nainstaluj trať 090 trať do složky Routes a smozžejmě Global přímo do Train simolátoru a nech přepsat. Trať by měla fungovat. Pokud budeš chtít pařit trať BP, přejmenuješ složky Global a Routes na Global 090 a routes 090 a U složek Global BP a Routes BP smažeš příponu BP a smažíš Brno Praha. HLAVNĚ BACHCA, pokud používáš Train Store, tak před každou takovouto změnou nezapomeň na funkci Vše zpět do MSTS, jinak jsi v loji.:D
Dan

peršink napsal:
Dan děkuji ;) za pozdarv se omlouvám
mějte se a
Díky
Ahoj
V pohodě.:D Pokud ti to nepojede napiš mi SZ a nějak to vyšpekulujem tam, ať tu neasíráme vlákno s tratí.;)
Dan

peršink napsal:
Dan děkuji ;) za pozdarv se omlouvám
mějte se a
Díky

Pokud ještě používáš W-XP, sáhni do vlákna nástrojů a zkus DAFK03. Využívá tzv. zásobníky pro tratě, jednotlivé verze Global, Gui a Sound. Ty si voláš jen jednotlivé zásobníky, manipulace se děje automaticky, čímž se snižuje chyba obsluhy. :oops:
Samozřejmě obsahuje i popisnou část; takže v případě, že jej řádně nastuduješ a věnuješ tomu "péči", nebudeš mít problémy....;-)

Naposled editoval moderátor:
Venny -> mohl bys mi říci kde mám ten nástroj najít ? Když jsem si to dal vyhledat tak mě to hodilo jenom tady do tohoto fóra, ale žádné vlákno s nástroji jsem nenašel..
Díky

povedlo se to teťkon někomu stáhnout tu trať ??? Už se ot snažím stáhnout od včera a pokaždé mi to stáhne pouze
521 293 944 bajtů
z
521 295 199 bajtů
zkoušel jsem to i na jiním PC i v jiných prohlížečích
??

peršink napsal:
Venny -> mohl bys mi říci kde mám ten nástroj najít ? Když jsem si to dal vyhledat tak mě to hodilo jenom tady do tohoto fóra, ale žádné vlákno s nástroji jsem nenašel..
Díky

Zkus jít sem: http://forum.msts.cz/forumdisplay.php?fid=13
Jestli nepůjde, pošlu ti ho.

Neočekávej žádný zázrak v podobě bombastického programu, vychází ze starších programovacích prostředků. Jenže není nic tak komplexního, co by umožňovalo vyměňovat kromě tratí a Globalu též Gui a Sound, umělo manipulovat i z více Trainsety, umožňovalo parametrické spuštění a řadu dalších věcí.
V první řadě si nastuduj pořádně návod. Vypadá to složitě, ale až do toho dostaneš... V podstatě trati (i několik najednou), Globaly, Soundy a Gui (po jednom) nacpeš do jednotlivých zásobníků. opatřených indexujícím souborem a pak je jen voláš a vzájemně kombinuješ. Velkou výhodou je, že při reinstalaci MSTS můžeš všechny tyto věci (a třeba i základní patch 1.4) nacpat do zásobníků a celou složku přehodit jinam. Po reinstalaci, doplnění ČJ, MSTS Bin a pod. ty zásobníky s tratěmi, Globaly atd. zase naprosto jednoduše dáš zpět - samozřejmě za předpokladu, že originální složky Global, Routes a případně další z orig. instalace je nutno odstranit.
Používat můžeš jen to, co potřebuješ. Pokud používáš jen jeden Gui, je zbytečné jej dávat do zásobníku.

peršink napsal:
povedlo se to teťkon někomu stáhnout tu trať ??? Už se ot snažím stáhnout od včera a pokaždé mi to stáhne pouze
521 293 944 bajtů
z
521 295 199 bajtů
zkoušel jsem to i na jiním PC i v jiných prohlížečích
??

Pokus se to stáhnout přes nějaký download manager.

Podařilo se někomu stáhnout Trainset 090 ze stránek tratě? Mně to nejde a nutně bych ho potřeboval pro aktivity. Prosím mrkněte se na to jestli vám to jde či nikoliv.

Tak jsem zkoušel stáhnout trainset, ale teď to nejde. Používám download express. Předtím jsem to stáhnul bez problémů.

prosim vás ví uz nekto jestli uz jde stahnou ta trat a global??? rád bych uz jí mel ?? :oops:

MrMindar napsal:
prosim vás ví uz nekto jestli uz jde stahnou ta trat a global??? rád bych uz jí mel ?? :oops:
Bohužel stále nefunguje. Nevadí mi, že se furt ptáš, ale ta 2.věta mi tu celkem vadí.
Takže malá rada: dočkej času, ...

Marek

Back
Nahoře