G
Guest
Host
Nikde jsem tady nenašel rubriku zabývající se 'problematikou' skinů na vozidla pro MSTS. A tak si dovoluji založit nové téma, které by se tohoto týkalo. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tax napsal:No, keď ti chýbajú skiny, tak načo čakáš, začni skinovať ... skinov je dosť, len sa treba poriadne pohrabať v archívoch ...
Vlado napsal:Nikde jsem tady nenašel rubriku zabývající se 'problematikou' skinů na vozidla pro MSTS. A tak si dovoluji založit nové téma, které by se tohoto týkalo.![]()
Vlado napsal:Tax napsal:No, keď ti chýbajú skiny, tak načo čakáš, začni skinovať ... skinov je dosť, len sa treba poriadne pohrabať v archívoch ...
No já bych rád, ale co jsem viděl, tak to není zrovna jednoduchá záležitost. Rád bych si skiny vytvořil, ale bohužel nedisponuji dostatečným SW ani dokumentací. A k té také zrovna nemám často přístup. :?
Děláš si srandu ? Na Ostravsku těch zelenožlutých jezdí jak nasraných taky s nima jezdím do školy. THXPetr Novák napsal:Vlado napsal:Nikde jsem tady nenašel rubriku zabývající se 'problematikou' skinů na vozidla pro MSTS. A tak si dovoluji založit nové téma, které by se tohoto týkalo.![]()
To jsi tedy hledal špatně,je to v sekci Modely pro MSTS\skiny modelů a bylo to založené začátkem srpna 04 mojí maličkostí.Pro příště si raději všechno projdi,než založíš nové fórum,už tak je to tady nepřehledné.
Omyl,na 010 je tolik skinů,že by jsi se moc divil.Já jich mám přes 20 všech možných verzí barev a posprejovaných modelů.
012 a 015 nikdo zatím neudělal,zřejmě nikomu nechybí.
460 zelená s žlutým pruhem jezdí pouze 460.001 z depa Ústí n/L. ve dvojici s běžnou modrou 460,občas s ní jedu.Pokud poprosíš některého skinaře,aby udělal celou soupravu.....![]()
KaMat napsal:Děláš si srandu ? Na Ostravsku těch zelenožlutých jezdí jak nasraných taky s nima jezdím do školy. THXPetr Novák napsal:Vlado napsal:Nikde jsem tady nenašel rubriku zabývající se 'problematikou' skinů na vozidla pro MSTS. A tak si dovoluji založit nové téma, které by se tohoto týkalo.![]()
To jsi tedy hledal špatně,je to v sekci Modely pro MSTS\skiny modelů a bylo to založené začátkem srpna 04 mojí maličkostí.Pro příště si raději všechno projdi,než založíš nové fórum,už tak je to tady nepřehledné.
Omyl,na 010 je tolik skinů,že by jsi se moc divil.Já jich mám přes 20 všech možných verzí barev a posprejovaných modelů.
460 zelená s žlutým pruhem jezdí pouze 460.001 z depa Ústí n/L. ve dvojici s běžnou modrou 460,občas s ní jedu.Pokud poprosíš některého skinaře,aby udělal celou soupravu.....![]()
Petr Novák napsal:Vlado napsal:Nikde jsem tady nenašel rubriku zabývající se 'problematikou' skinů na vozidla pro MSTS. A tak si dovoluji založit nové téma, které by se tohoto týkalo.![]()
Ta 010 byla kompletně předělaná a z té vycházeli skinaři a udělali hodně dobrých skinů.Teď to přesně nevím,kdy se to dělalo,ale je to model v HIG RES texturách a myslím,že ho dělal Janiš ještě ve spolupráci s někým a bylo to v balíku All in one.Je pravda,že těch verzí je víc,ale skiny jsou už na novou verzi.Pokud se mýlím,autorům se omlouvám.Anonymous napsal:Petr Novák napsal:Vlado napsal:Nikde jsem tady nenašel rubriku zabývající se 'problematikou' skinů na vozidla pro MSTS. A tak si dovoluji založit nové téma, které by se tohoto týkalo.![]()
No jo, ale já myslel skiny na novou verzi vozu 010, a myslím, že tou dvacítkou skinů zmiňujete verzi původní, nebo se mýlím???
Petr Novák napsal:Vlado napsal:Nikde jsem tady nenašel rubriku zabývající se 'problematikou' skinů na vozidla pro MSTS. A tak si dovoluji založit nové téma, které by se tohoto týkalo.![]()
Jarda Brabec napsal:Vlado: Pokud máš zájem o 012 je u F.Havla . Tento skin je dělán na novou verzi tohoto modelu. Také jestli se nepletu dělal jsem 010 na nou verzi ,které tam jsou také. Jen se pořádně podívat![]()
Vrbam napsal:Petr Novák napsal:Vlado napsal:Nikde jsem tady nenašel rubriku zabývající se 'problematikou' skinů na vozidla pro MSTS. A tak si dovoluji založit nové téma, které by se tohoto týkalo.![]()
Zelenozlute 460 take drive vlastnilo DKV Ostrava nez je vsechny nechali nastrikat na modro, tu zelenozlutou verzi 460 bych vlastnil, ale bohuzel model ma nekolik chyb ohledne otexturovani, tak vysledny skin neni moc hezky.
Vrbam napsal:Na tu slovenskou jsem to nezkousel, protoze v te dobe jezdily se vsemi smetaky (tj. 4), ta slovenska mela jen 2 a tak jsem to delal na model co zverejnil Pikku (otexturovani je stejne jen u modelu je navic jeden smetak - nic vyjimecneho)
Nešlo by to nějak opravit,myslím tu zelenou,nevypadá vůbec špatně a červenou jsem už odněkud stáhl a modrá je v aktivitách trati BK.Jen tu fialovou jsem nikde v reálu neviděl.Vrbam napsal:ozval se jeden clovicek, ze chce videt screeny 460ky, tak jsem je zverejnil, jsou zde:
http://msts.webz.cz/index.html
Petr Novák napsal:Nešlo by to nějak opravit,myslím tu zelenou,nevypadá vůbec špatně a červenou jsem už odněkud stáhl a modrá je v aktivitách trati BK.Jen tu fialovou jsem nikde v reálu neviděl.Vrbam napsal:ozval se jeden clovicek, ze chce videt screeny 460ky, tak jsem je zverejnil, jsou zde:
http://msts.webz.cz/index.html