Skiny pro vozy do MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Už jsem na to přišel, ale dík :D Začal jsem trochu upravovat jeden vagon a chtěl bych se zeptat jestli se nedá trochu zvětšit rámeček v malování když skinuju?! To ale asi nesmim, aby se to vešlo na ten model, co? :eek: Díky :idea:

Naposled editoval moderátor:
Když já jsem na malování tak zvyklej, že mi připadaj ostatní programy moc složitý :D Mám problém, upravil jsem u jednoho vozu okna a to samé jsem udělal v alfa kanálu, takže to pasuje, ale vůz mi nejde mi v MSTS spustit :cry: To bude asi tím že jsem ten model trochu protáhl :( Nebo nevíte čím by to mohlo být :?:

Beatlesák napsal:
Potřebuju aby mi někdo honem poslal makeace.exe prosssssssííííííííím

Makeace.exe seženeš u microsoftu, jinak je standardní součást MSTS. Ale lepší si stáhni novej. Tenhle umí i textury 1024x1024. Originál jen 512x512. Jeto na homepage MSTS u Billa v sekci Download -> Utility

Miran napsal:
Beatlesák napsal:

Makeace.exe seženeš u microsoftu, jinak je standardní součást MSTS. Ale lepší si stáhni novej. Tenhle umí i textury 1024x1024. Originál jen 512x512. Jeto na homepage MSTS u Billa v sekci Download -> Utility

mohl bych poprosit o přímí link proooosíím

Beatlesák napsal:
Miran napsal:
Beatlesák napsal:

mohl bych poprosit o přímí link proooosíím

Teď jsi mne tak trochu nasral, (ostatní doufám prominou tento výraz, který na veřejném fóru používám pouze ve stavu krajní nouze, ale tento stav nastal právě teď), ale znovu opakuji nasral! To neumíš se trochu rozhlédnout, nebo si myslíš, že ti to všichni naservírujou rovnou pod nos na stříbrném tácu? To odpoledne, kdy jsem ti psal moji odpověď jsem nebyl doma, ale domníval jsem se, že ti postačí pouze návod, kde tento program sehnat, podle přísloví "Chytrému napověz, blbého nakopni."

Ale abys na mne nebyl moc rozzloben tak ti posílám kousek URL adresy kde to najdeš, opakuji není celá, kousek se budeš muset prokousat dál abys si tuhle adresu zapamatoval. :lol: :lol: :lol:
Tak tady je: http://www.microsoft.com/games/trainsimulator/

A hledej tools.....

Měj se fajn

Naposled editoval moderátor:
Vážení kolegové,toto je reakce na Beatlesáka.Dávám návrh,aby se doplnila sekce o programech linky na další programy,které tam ještě nejsou.Jinak asi nebudeme nic jiného dělat,než nováčkům odpovídat na jejich dotazy,kde se dá který program sehnat.Už dlouho tam nepřibyl žádný odkaz a na tuto sekci se nějak pozapomnělo.Rád bych začal,ale nevím,který program by tam měl ještě chybět,asi mám programy,které pro MSTS potřebuji,všechny a o všech se tady podrobně mluvilo.
Beatlesákovi bych doporučil poslední verzi Route Riteru,ta obsahuje spoustu nástrojů,jen je umět správně použít.

Petr Novák napsal:
Vážení kolegové,toto je reakce na Beatlesáka.Dávám návrh,aby se doplnila sekce o programech linky na další programy,které tam ještě nejsou.Jinak asi nebudeme nic jiného dělat,než nováčkům odpovídat na jejich dotazy,kde se dá který program sehnat.Už dlouho tam nepřibyl žádný odkaz a na tuto sekci se nějak pozapomnělo.Rád bych začal,ale nevím,který program by tam měl ještě chybět,asi mám programy,které pro MSTS potřebuji,všechny a o všech se tady podrobně mluvilo.
Beatlesákovi bych doporučil poslední verzi Route Riteru,ta obsahuje spoustu nástrojů,jen je umět správně použít.

Petře, to je zbytečné, diskuse na téma programy už tam dávno je.......mohlo by to být uděláno tak, že se tam založí téma se statusem Oznámení.....a tak bude vždy nahoře jako první.......

Ale.....všechno má své ale.....pokud budou lidi líný se do té sekce podívat.....tak je to zcela zbytečné.......no uvidíme.....

Martens napsal:
Petr Novák napsal:

Petře, to je zbytečné, diskuse na téma programy už tam dávno je.......mohlo by to být uděláno tak, že se tam založí téma se statusem Oznámení.....a tak bude vždy nahoře jako první.......

Ale.....všechno má své ale.....pokud budou lidi líný se do té sekce podívat.....tak je to zcela zbytečné.......no uvidíme.....
Martensi,já jsem myslel jen to,že do té sekce programy už dlouho nebyl žádný příspěvek,nemyslel jsem založit novou sekci,asi jsem to blbě napsal.Jen jsem reagoval na Miranův příspěvek,v tom měl pravdu,že není možné vždy odpovídat nováčkům na jejich dotazy,když sami neumějí či nechtějí si projít celé fórum.A odkazy na programy už tady jsou,stačí ji jen oprášit,pak by se nezabíral webový prostor někdy zbytečnými dotazy.

Petr Novák napsal:
[A odkazy na programy už tady jsou,stačí ji jen oprášit,pak by se nezabíral webový prostor někdy zbytečnými dotazy.
Jo, jenže to vždy bude mít jednu vadu na kráse....lidi nepřinutíš, aby se nejprve porozhlédli po tématech, jestli už to tam někde není....no to téma Linky jsem tam už udělal a mělo by být vždy navrchu.....stejně tak zkusím vypidlit a vyseparovat všechny návody a dám je v daných diskusích jako ucelená témata.....tak, aby byly vidět vždy jako první.....

Martens napsal:
Petr Novák napsal:
[A odkazy na programy už tady jsou,stačí ji jen oprášit,pak by se nezabíral webový prostor někdy zbytečnými dotazy.
Jo, jenže to vždy bude mít jednu vadu na kráse....lidi nepřinutíš, aby se nejprve porozhlédli po tématech, jestli už to tam někde není....no to téma Linky jsem tam už udělal a mělo by být vždy navrchu.....stejně tak zkusím vypidlit a vyseparovat všechny návody a dám je v daných diskusích jako ucelená témata.....tak, aby byly vidět vždy jako první.....
Prima nápad,uvidíme,jak se to osvědčí.Máš pravdu,lidi jsou už tak líní si něco sami najít,že je to až zarážející.Co jim nepřineseš na stříbrném tácu až pod nos,jako by nebylo...

To Petr Novák:

Mě například vyhledávání nijak zvlášt nefunguje. Většinu věcí už ale chápu a snažím se pročítat všechny nové příspěvky abych to pak nemusel dohledávat.

Pelikán napsal:
To Petr Novák:

Mě například vyhledávání nijak zvlášt nefunguje. Většinu věcí už ale chápu a snažím se pročítat všechny nové příspěvky abych to pak nemusel dohledávat.
Pokud máš problémy s automatickým vyhledáváním,zkus to hledat podle témat,co se zobrazí hned při vstupu do diskuze.Je to sice jen rámcové hledání,ale ušetří hodně času a nervů.Časem už budeš vědět,kde co je a na své začátky budeš vzpomínat s úsměvem jako my všichni,co jsme taky nějak začínali...

názvy

mám takový dotaz: Jak mám přejmenovat lokomotivu/ vagon, když v Eng přepíšu Name tak to hlásí chybu...

Mám dojem, že se musí přepsat všechny položky v engu, kde je zadán název vozidla. Včetně názvů *.s a *.sd souborů a samotné složky.

A ještě jedna věc. Pak si ve Wordpadu otevři *.sd soubor vozidla a přepiš tam odkaz z původního *.s souboru na stávající. Není zač. :wink:

skinování s alfa kanalem

Mam problem, čtu návod na skinování loko 742, je tu psano, ze soubor ACE s alfa kanalem je 742-2.ace. Kdyz skinuju vuz: puvodni CD Aee145 na CD Bee145 pod kterym souborem mam ten alfa kanal hledat? diky :?:

Back
Nahoře