Trat Liptov

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Zdravim vsetkych, dufam ze tejto trati sa este nikto nevenoval v tomto fore tak ho otvaram. Chcem sa spytat stiahol som si na nete tuto trat. Okrem nej aj 4 updaty, ktore tuto trat rozsiruju. Problem je ze v menu samotnej trate ma to nikde inde nepusti len zaklad. T.j. Ruzomberok - L.Mikulas - Vychodna. Malo by tam byt po updatoch aj kralovany , strba a pod. Vie niekto poradit ?

Ackerman napsal:
Zdravim vsetkych, dufam ze tejto trati sa este nikto nevenoval v tomto fore tak ho otvaram. Chcem sa spytat stiahol som si na nete tuto trat. Okrem nej aj 4 updaty, ktore tuto trat rozsiruju. Problem je ze v menu samotnej trate ma to nikde inde nepusti len zaklad. T.j. Ruzomberok - L.Mikulas - Vychodna. Malo by tam byt po updatoch aj kralovany , strba a pod. Vie niekto poradit ?

Je to zřejmě tím, že ta aktualizace je jenom z hlediska tratě - koleje, návěstidla, ale v těchto místech nezačíná žádná Path......zkoušel jsi tu trať projet celou? Pokud se pustíš z Liptovskéo Mikuláše do Východnej, tak by tě to mělo pustit i dál.....pokud je vše OK....

Re:Trať Liptov

Žižkovský Josef napsal:
Mám tuto trať a projel jsem ji celou.Problém je opravdu v trase.Je nutno si vytvořit novou v editoru.

AHOJ . Mám stejný problém. Můžeš mi nějak polopaticky napsat co znamená "Vytvořit si novou v editoru" ? Já to netuším. Díky.

tata22 :

napiš mi tvůj e-mail,nebo jestli máš ICQ a já Ti nějakou trasu udělám a pošlu,to je to nejmenší a práce asi tak na 10 min i s odesláním

AUTOR TRATE LIPTOV

Ahojte tu je autor trate. Ak máte niake otásky pítajte sa.
Buť na diskusii alebo na tom007@post.sk
Som tu. :D

Naposled editoval moderátor:
Ahoj, já se Tě rovnou zeptám, jestli si už koukal na ten čtverec, kde je ukončení zubačky na Štrbě. Psal jsem Ti již dřív o radu, kvůli tomu ukončení kolejí. Jsou ukončeny vyhybkou a tedy nelze navolit cestu na jinou kolej, než rovně z příjezdu,jinak totiž MSTS zamrzne a pošle Tě k Billovi. V té první verzi tratě co si udělal,tam šlo přidat kousek koleje za vyhybku a bylo všechno OK, ale po tom prodloužení už to nejde. I když ze čtverce odeberu nějaké objekty (třeba stromy,aby jich bylo míň), tak po položení, byť 0.5 metrové koleje editor padne k Billovi. Přitom podle počtu objektů je tam ještě rezerva,pokud budu počítat,že 1500 objektů je max. Je to myslím čtverec 5352/14803,ale nejsem si úplně jistý.

trať Liptov.

Ahoj. :D
Tento problem by som mal vyriešiť v ďalšej aktualizácii.
Ešte presne neviem kedy ju vydám. Uvidím ako to pôjde.

ales

mam tiez ten problem ked nainstalujem do trate liptov po vrutky tak mi to v editore nenajde
to som chcel co si posielal este niekomu pozri nizsie

Nazdar všetci!

Chcel by som sa spýtať autora trate Liptov či neplánuje vymeniť tie hnusné návestidlá za typ AŽD alebo za ruské.A ešte či náhodou nebude "dolaďovať" dĺžky staničných koľají v niektorých staniciach.Uznajte, krajina je "Number one" ale štreka je len fikcia.Bola by to veľká škoda,nakoľko trať 180 Žilina-Košice je jednou z najkrajších.Samozrejme nič v zlom proti autorovi,ale mohol by s tým niečo spraviť.

Dušan Gordík

:wink: Zdravím.
Vímena návestidiel mi vždy robí problémi. Neviem si stím dať rady. Preto som ich ešte nevimenil. A z dlížkov stanic, napríklad v L.Mikuláši sa nedá urobyť nič ledo keď tam pridám noví obiekt urobí to chybu.
Pokúsim sa vilepšovať aspoň tie úseky ktoré mi pôjdu.
Ďakujem za pochopenie.

Liptov

Ja som trat nepresiel celu lebo my stale vyhadzovalo ze mi chybaju nejake objekty stromy,budovy....... atd takze nemal som ani najmensiu chut to stale odklikavat a TOM 007 nauc sa prosim gramatiku viem ze je to tazke ale robis si dost velku hanbu

S tou slovenštinou je to ťažké.
Tento problém počujem prví raz, že chýbajú obiekty v mojej trati.
Preinštaluj ju. :lol:
[/img]

Potrvrzuji, v trati žádné objekty nechybí. A slovenskou gramatiku neovládám, takže jestli tam jsou chyby, nebo ne nepoznám. :P

Back
Nahoře