Diskuze ohledně nátěru ČD Cargo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jamie
  • Datum začátku Datum začátku
Re: Lokomotivy řady 122 a 123

Jamie napsal:
Ahoj všichni,

nevím jak Vám, ale mě se nový lak docela líbí 8) (Ústí - depo)

http://img260.imageshack.us/img260/5775/p2010017yq0.jpg
http://img521.imageshack.us/img521/5916/p2010015el1.jpg

Mě se líbí ty fotky :)

Jinak ten novej lak, tak po něm pasu. Ale vím, že jenom z důvodu, že je to pro mě neokoukaný, časem to bude strašná nuda a hnus daleko větší než je klasika unifik. Prostě by to chtělo nějakej šmrncovní světlej proužek do toho zakomponovat podle mne...

Re: Lokomotivy řady 122 a 123

Já bych ty mašiny udělal červený s bleskama.....

Není to zlé ale zasloužilo by to ještě nějakou grafickou úpravu tou tmavší modrou na boky, nějaký stylizovaný pruh nebo tak něco. Doufám, že se cargo bude zajímat i o to, co je pod kapotou a na stanovišti. Tam je investic také potřeba, a řekl že více než na vnějšku.

StrojvedouciDoBoha napsal:
Není to zlé ale zasloužilo by to ještě nějakou grafickou úpravu tou tmavší modrou na boky, nějaký stylizovaný pruh nebo tak něco. Doufám, že se cargo bude zajímat i o to, co je pod kapotou a na stanovišti. Tam je investic také potřeba, a řekl že více než na vnějšku.

Stanoviště pohlaváry nezajímá. Pro ně je důležitá reklama a ta je venku. Dovnitř nikdo nevidí.

Zdeněk Itterheim napsal:
StrojvedouciDoBoha napsal:

Stanoviště pohlaváry nezajímá. Pro ně je důležitá reklama a ta je venku. Dovnitř nikdo nevidí.

Přesně tak. Když jsem kdysi jezdil do/ze školy v Děčíně, tak ve vozech bývaly takové malé reklamy na sedačkami. Na jedné stálo: Kdybych měl posledních pět dolarů, tři z nich bach dal na reklamu. :salut:

Na této upravené fotce můžete vidět, jak asi budou vypadat Cargo Peršingy, Esa a Bastardi po několika letech provozu (Zdroj: K-report/Rosta_kolmix/Peta303)
Mimochodem v tom článku o ČD Cargo (viz příspěvek E499_2002) který byl v příloze GRAND Expressu se píše o skvostném modro-modrém nátěru aj na železničních vozech které projdou revizí. Viděl jste již někdo nějaké? Já nedávno v Libni potkal asi 2 Easy evidentně po revizi, ale byly v klasické hnědé a na bočnici měli bíle nastříkáno logo ČD Cargo...

Naposled editoval moderátor:
Tak to je chyba .. Dnes večer přes nádraží v Brně od jihu projela souprava ČD Cargo s modrými vozy (5 vozů) Sgjs .Byla evidentně po vytažení z oprav
Kank napsal:
Na této upravené fotce můžete vidět, jak asi budou vypadat Cargo Peršingy, Esa a Bastardi po několika letech provozu (Zdroj: K-report/Rosta_kolmix/Peta303)
Mimochodem v tom článku o ČD Cargo (viz příspěvek E499_2002) který byl v příloze GRAND Expressu se píše o skvostném modro-modrém nátěru aj na železničních vozech které projdou revizí. Viděl jste již někdo nějaké? Já nedávno v Libni potkal asi 2 Easy evidentně po revizi, ale byly v klasické hnědé a na bočnici měli bíle nastříkáno logo ČD Cargo...

Jak vyjde 2 díl, hned ho dám na web, ale za nedlouho ho smažu, ať nejsou nějaké pletky s právy a kopírování atd.

Kank napsal:
Na "mé" trati jsou vidět v běžném každodením provozu vozy Eas v modrým nátěru, pouze jsem na nich neviděl Cargoznak.
Zajímavostí se mi jeví fakt, že takovým modrým nátěrem byly vždy natřeny vozy (většinou řada Es), které měli předepsanou max.rychlost 50km/h. Jestli to bylo úmyslně, aby byly takové vozy ihned vidět, netuším.

Nejsou to vozy Čechofrachtu? Skin do MSTS už je, myslím, také. U nás na 072 to také jezdí běžně namíchané v soupravách uhlí do Chvaletic.

já jezdím pravidelně na svážném pahrbku ale zatím jsem zahlédl pouze klasické suříkové Es a Eas s logem Cargo, modré Cargo jsem zatím ještě nepotkal

Zvlášní skiny a tipy na skinování

Tedy já nevím,
ale modro-modrou laminátku tedy fakt nemusím..... Proti gustu žádnej dišputát, říkala moje babička, ale původní zbarvení vzhledem ke tvarům bylo lepší.....
A za bolševika tam byla červená hvězda pod čelními okny. Obávám se okamžiku, kdy se tam objeví modrý pták.....

Re: Zvlášní skiny a tipy na skinování

Štěpán_mf napsal:
Je v Třebovej, a jezdí na zkušebky do Skalice nad Svitavou, takže jsem zvědav kdy jí tam někdo za tohohle ideálního počasí zajede nafotit a já mám zájem jí udělat, laminátku jsem ještě nedělal, tak to bude zajímavý :)
Tak tenhle nátěr je teda opravdu humus. Na 121 a 122 se mi i líbil, ale z tohodle bych :puke_l: :puke_l:. To je můj názor.

from: Zvlášní skiny a tipy na skinování

Edie napsal:
Tak tenhle nátěr je teda opravdu humus. Na 121 a 122 se mi i líbil, ale z tohodle bych :puke_l: :puke_l:. To je můj názor.
Myslím, že se shodneme.

Re: Zvlášní skiny a tipy na skinování

No já myslím ,že to zase není tak špatný. Jedná se o zvyk. Mě to přijde lepší jak ten unifik co mají na Slovensku.

from: Zvlášní skiny a tipy na skinování

To radši "Angi-grafity", než tohle, ale záleží na názoru a na vkusu.

Back
Nahoře