Pulty - aky sa da zohnat, ako by sa dali ev. vyrobit, ...

jagg napsal:
... . Kolik ta sranda asi váží?

No, odhadem tak 100 - 110 kg. V každém případě je kousek 742 lehčí než Berta. :D Tam bych tipoval i těch 120 - 130 kg. Ovšem právě tyto váhy přispěly k perfektní "adhezi" celého pultu. Když se připevní boční překližky a oplechování, konstrukce pultu se postřehnutelně nehne ani při zbrklé manipulaci s kontrolérem apod. U rámu dřevěného, vyrobeného v garážových podmínkách, bych si stabilitou jist nebyl.:rolleyes:

Pro doplnění :

Pult 742 - 930 x 820 mm. Těmi 820 mm je myšleno nejširší místo se sloupkem pro brzdič BP.

Pult 749 - 1380 x 840 mm. I zde je těch 840 mm se sloupkem brzdiče BP.

David

David Hájek napsal:
...
Stejně jako v případě pultu pro stroj ř.749, odpovídající "budíková" část bude dodána až po dokončení a nafocení té skutečné.

49411eb1c3a74bd1e47a0687189d2036.jpg
David

Pravda, front vypadá "divně, ale tak je tomu i v reálu po čerstvém natření pultů ... . :cool:

c5167307339daca6e6a44607e621d0f3.jpg 4596ee2746ad08c728ddc3b5b282e3f3.jpg

David

Naposled editoval moderátor:
Davide všechna čest kdo si hraje nezlobí.Už si to představuji na posuny v sítové hře v OR úplná paráda Jinak kámoš opět vylepšuje program pro návěstní opakovač až bude zase verze použitelná a nastavitelná na jíné caby zašlu na testy.

http://i40.tinypic.com/zvzimq.jpg

Tak a je tady nový miláček, snad najdu způsob, jak bych ho mohl napojit na MSTS.
Jestli by mi nějaký zkušený mistr poradil. Davide, mohl byste mi poradit, jak tuhle 25 kilovou věc napojit na MSTS, myslím si , že už máte s bs2 hodně zkušeností, měl by to být postupně pult na 750 :-)...prosím ozvěte se.

851Nemizím napsal:
... prosím ozvěte se.

Zdravím,
jsou věci, které je lepší probrat osobně a tato mezi ně rozhodně patří. V ideálním případě přivézt i onen BS 2 do Bohumína, kde bude vše rozpitváno, nepotřebné sešrotováno a při tom i hned vysvětleno, jak se má co nechat vyrobit, poté zase poskládat a na závěr i propojit s PC. A ať se na dálný severovýchod nemusí jezdit častěji, při jednom se samozřejmě probere i digitalizace BP a řídícího kontroléru.
Viděl bych to tak na pět hodin studia.;)

David

Tak Davide doufám že máš LPT port nachystaný a LED diody přípájené , zašlu ti na test první verzi návěstního opakovače pro pultíky i s vysvětlením co a jak.

Já si myslím, že postavět takový pult, pokud máš nějake známosti v depu by nebyl zas takovej problém. Howky, David Hájek a Miran mají hodně zkušeností ze stavbou těchto pultu. Stačí si pouze najít nějakou tu vyřazenou mašinu, šikovně to odmontovat a pak už je to na tobě, jak si manuálně zručný. Myslím si, že pokud máš enormní zájem, tak se stačí těchto mistrů v oboru zeptat. Vyjdě tě to i levnějc než kdyby jsi ho musel kupovat :oops:

zbynda napsal:
Já si myslím, že postavět takový pult, pokud máš nějake známosti v depu by nebyl zas takovej problém. Howky, David Hájek a Miran mají hodně zkušeností ze stavbou těchto pultu. Stačí si pouze najít nějakou tu vyřazenou mašinu, šikovně to odmontovat a pak už je to na tobě, jak si manuálně zručný. Myslím si, že pokud máš enormní zájem, tak se stačí těchto mistrů v oboru zeptat. Vyjdě tě to i levnějc než kdyby jsi ho musel kupovat :oops:

No to je právě to, žádný známosti a vyřazená mašina není v dohledu.
Jsem zdravotně postiženej (ZTP/P) Ale ty prachy opravdu dám.

Back
Nahoře