Pulty - aky sa da zohnat, ako by sa dali ev. vyrobit, ...

Kurnik, fajne. ;)
Každopádně frajer ten, komu se podařilo sehnat originál plechy atd.

David

Naposled editoval moderátor:
E499_2002 napsal:
Spíše mne baví ty "funkční" ručky voltmetru troleje a baterií... :D

No jo no, to je ale také vše, co lze na reálných "měřácích" při spojení s PC/MSTS rozhýbat. Lepší než nic. :(

U Kocoura se mi ale nedaří "oživit" ručku otáčkoměru, tak bude třeba zajít za elektromechaniky na motorovu halu a poptat se na to, jak je na mašině zapojen.

David

Podle toho, co jsem dnes viděl v České Třebové, budeme mít spoustu nových stavitelů pultů. :D

851Nemizím napsal:
Tak a teď se rozjede šílenství :-). No jsem zvědav, jestli by ti něco dali z ČT, já ztama mám vysílačku s telefonem.

Myslím, že žádné šílenství se nerozjede.:oops:
Jen bych ještě možná doporučil veřejně se nezmiňovat o tom, odkud či od koho co máme. Lidé jsou totiž různí a někdo by se do takové informace mohl "zakousnout". :cool:
Jako vždy tedy platí - obvolat si depa, soukromé dopravce i šrotplacy a na všemožné díly lokomotiv určených k likvidaci se poptat právě tam. Věřte tomu, že oficiální cestou se toho dá zakoupit docela dost a nejde o miliony. :oops:

David

Davide, kompletního tam nezbylo asi nic. Ale ta nebetyčná drzost některých návštěvníků byla neuvěřitelná.

Tohle jsem ani nevěděl. Oni s ní vyváděli i jiné kousky. Radši nezmiňovat. Ráno, když jsem na ní fotil, tak byla ještě kompletní. Sice nepojízdná...

http://www.youtube.com/watch?v=kQUHiZIiASE

Taky zajímavý pult...

Pěkné to má hošan.
Jen ta zmínka o jednom tisíci Eur mě trošku rozhodila.:)
Jinak škoda, že jsem se nenarodil později. To by byla krása, umět programovat, připojovat spešl-periferie k PC a hlavně - montovat a oživovat serva na manometry. Aůůůůůůů.;)

David

Zdravím,
měl bych prosbu, týkající se kladívkové, světle modré barvy řady Alkyton (výrobce Rust-Oleum).
Tuto barvu jsem použil pro nátěr kocouřího pultu a vše bylo vypočteno tak, aby mi postačily dvě plechovky o objemu 0,75 l. Nyní je ale potřeba něco málo přetřít a já s hrůzou zjistil, že se tento odstín již cca. půl roku nevyrábí. Prostě klasika - většinou co nakoupím, do půl roku se přestane vyrábět.:roll: Již dva dny obvolávám všemožné prodejny barev, ale smůla, nikde nemají ani nějaký zapomenutý "ležák".

Kdyby jste tedy někdo náhodou v maloobchodní síti narazili na uvedenou barvu (plechovka 0,75 l za cenu mezi 350 - 400,- Kč), ozvěte se mi prosím. Po domluvě bych pak požádal o její zakoupení a zaslání.:rolleyes:

Stejnou barvu sice stále vyrábí firma Hammerite, ale víte jak to někdy je, těžko se odstínově shodnou barvy dvou výrobců. ;-)

Předem děkuji.

David

Ještě náhled ... kladívkové barvy Alkyton
David

Zbyněk Šemora napsal:
Davide, nezapomeň pak natočit video, jak to monstrum dostáváš do obýváku. Vidím to na několik chlapů nebo vysokozdvižný vozík :D
...

Nazdar strejdové,
taťka byl v nasmlouvaném termínu tří měsíců hodný, takže maminka předevčírem svolila ... . ;)

Mějte se fajn.

Anežka Hájkovic

27fc6aa6bc746a27f4237c58ddd2b746.jpg 10353bb050ac3b5f83cad5ad3732d2d3.jpg

c63b06f6c51e6a251c1414d90101b885.jpg 8b556716ec29f28635afc5df7ab12881.jpg
b08d7852695af915b063bb6c1ac4de89.jpg d43c42043f2963eabeae0cc88e0761fe.jpg

f49b1ea84cf1d33481f9feb487b74323.jpg

PS.
Zvládli to dva hoši, ale kameraman k dispozici nebyl. :oops:

No, ještě že jsi na naftu. A co takhle něco parních strojů do obýváku.... Nevím kam bys házel uhlí.....;);););););)

Back
Nahoře