Pulty - aky sa da zohnat, ako by sa dali ev. vyrobit, ...

Ďakujem ;)

Dá sa nejako v Xpadderi otočiť os tak, aby keď je mikrospínač zopnutý, tak v Xpadderi je vypnutý a keď je mikrospínač vypnutý tak je v Xpadderi zapnutý?

Mám to takto: Mikrospínač -> LEDka + malý bzučiak (zapojené cez 9V baterku a pred LEDkou je 100 Ohmový odpor na 4,1V) ====> PC

A problém je ten, že mi 5V z PC (USB) zopne spínač a v Xpadderi je stále zapnutý... (nie, LEDka nesvieti a bzučiak nebzučí, ale v PC je stále zopnutý...)

====================================

Ja mám: mikrospínač: OFF
Xpadder: ON

A potrebujem: mikrospínač: OFF
Xpadder: OFF....

====================================

Ďakujem za pomoc, dúfam že ste rozumeli (áno, viem že píšem ako hotentót) ;)

Když bude napětí a tento stav by měl znamenat OFF, tak napětí sepne relé, které v klidovém stavu má stav zapnuto. Laicky řečeno.

Zdravím všechny,
Neměl by někdo z vás nějaké informace, rozměry, schemata, obrázky, cokoli pro výrobu modelu kabiny řady 163,363?
Jde hlavně o ty rozměry. Třeba pokud tady někdo má jenom nějaký náčrtek základních rozměrů a úhlů pultu.

Howky vedeli by ste mi vytlačiťaj kryt pre autorádio do auta? Mám tam neštandardné rádio a neviem na to kúpiť kryt....Pláve mito hore dole a láme mi to káble....

Nazdar páni,
Obraciam sa na vás s otázkou, či by bol niekto schopný vyrobiť funkčnú maketu pultu stroja 350 cca 1m širokú. Nejde mi o žiaden funkčný pult pre msts, ale o názornú ukážku pultu z lokomotívy so všetkými funkčnými prepínačmi, pákami, tlačidlami, brzdičmi a pod. Ak by bol niekto schopný a ochotný niečo také vyrobiť, nech ma prosím kontaktuje na 752pegas@gmail.com /prosím nie SZ/ kde dohodneme všetky detaily a cenu. Vďaka, snáď sa na mňa nikto nenahnevá, že je to kapánek mimo tému pultov pre msts.

Na červených stránkach sa objavil takýto inzerát:

Predám funkčný pult po vzore rušňa 240 v mierke 1:1 vhodný na použitie k železničným simulátorom (napr. MSTS, RW atď). Viac informácii poskytnem mailom, cenu ponúknite.

Ani se nedivím, že to prodává. Je to nadoraz mezi gaučem a stolem. Asi manželka zavelela "buď to půjde z domu nebo rozvod" . :) Ale udělané to má pěkně.

No nie ste ďaleko od pravdy páni :) Na pult veľa miesta nie je a tak som ho ponúkol na spomenuté stránky odkiaľ bol niekoľkokrát inzerát z neznámych príčin zmazaný.:confused:

Back
Nahoře