Tak jsem si zde všechno panove přečetl a žasnu nad vašima nápadama. Představy pěkné, ale realita žádná

Přemýšlel jsem nad tím a napadly mne 2 možnosti.
1- udělat mult mechanickej, tak jk to tu nekdo už posal.
2- udělat nějakej update do MSTS aby reagoval i na Joystick.
Ted mě ještě neco napadlo :?: . Víte jak funguje ten originální ovladací pult? Psalo se, že musi byt zapnute okno s hodnotama o vykomu a brzd (F5). A víte proč? No přece proto, že když to vypisuje hodnoty nekde na monitoru, tak ve hře to musí být někde vypočítano a nějakej výsledek odeslán na monitor. Tam to bude podchycené. Prostě: otočim pakou brzdiče do určité hodnoty, dejme tomu na 20 % účinnosti, potenciometr vyšle hodnotu (těch 20 %) a program kterej je spojen s ovladacím pultem vymyčkává příslušné tlačítko do té doby, dokud na tom výstupu ze hry není také těch 20%. To je ono pánové. A takhle by bylo možné udělatsi i doma ovládací pult. Potřeba je jenom 4x poteciometr 100K ( schema zapojení na gameportu je nastrance:
http://www.aholubi.org/clanky/pedaly.php ) a trocha ruční práce a jepult odělanej. Jenže vemáme tenzatracenej program , kterej by ty hodnoty porovnával

Pokud by si sním věděl nekdo rady, nebo již ho nekdo udělal (byl by na různých forech v zahraničí) tak jdu do toho. Udělal jsem ovladací pult s plynovou pákou a pedálama na leteckej simulato IL-2, tak co by ne na Train
Tak a ted do me bijte, ze jenom kecam a jeste jsem pro MSTS nic neudelal.