Pulty - aky sa da zohnat, ako by sa dali ev. vyrobit, ...

Zdravím,
nóóó,tak to vypadá velmi dobře.Držím pěsti při propojování s PC.Jen mě mrzí,že jsem se nedávno přestěhoval do paneláku.Nevím,nevím,kde bych teď skladoval podobné pulty od Bobin,Hrbáčů,Plecháčů,Laminátek,Panťáků, ............. . :lol:

David

No to je nie velmi dobre , ale povedal by som genialne prepracovane. Fakt. Poklona. Ale jednu zlu spravu mam. Pri vyrobe panelu do FS9 bolo treba pre programovat FS-ku. Naburat ju a zmenit nejake veci aby to spolu slapalo. Zrejme bude ten problem aj tu. Takze teraz to bude uz tvrda programarcina. ale ked sa ti to podari, tak potom si jednicka.

Howky napsal:
Tak pánové pult mám už vyroben(i když jsem ho nevyrobil já ale muj kamarád od které jsem ho získal,za to mu moc diky)
Během dneška přidám fotky.
Na pultiku budu dělat ještě malé změny a po té ho připojím na MSTS(jak??? to uvidíte)

To spíše vypadá,že nějaké 362/363 chybí nyní v depu na jednom stanovišti celé ovládání :D .hezká práce,teď už jen pořádnou plazmu,alespoň 2 m úhlopříčku,nadefinovat,aby na plazmě nebyly vidět ovládací prvky a už to bude dokonalé.No jsem však zvědavý jak to bude zapojené a jestli to s msts bude chtít "kamarádit"..

Mě by bohatě stačilo, kdybych si mohl k msts "připíchnout" registrační rychloměr Hasler a Bern. Ovšem také je to nejspíš vize krajně nereálná, ovšem velice pěkná.

A kdy začne sériová výroba? :lol:
Tomu říkám úlet. Velmi pěkné. Obrovský LCD panel už asi bude ta menší investice :D . A nejmenší problém bude udělat nové kabiny všech lokomotiv s pohledem jen výřez okna.
Jinak bych to řešil jako modulovou stavebnici. Vytáhnu modul brzdiče BSE a dám tam BS2, za modul rajčáků dám volant z brejlovce, atd. Jen s párou to bude asi horší :D .
Taková stavebnice by asi byla prodejná do celého světa. Možná sériová výroba by už vyšla cenově přijatelnější.

Ohledně přenosu ovládání do počítače, stále se mi honí v hlavě, vykuchat klávesnici a nějak vytáhnout kontakty z nadefinovaných kláves. Nebo úplně sprostě vložit do modulu celou klávesnici a přes nějaká kladívka by se přenášely povely :lol: :lol: :lol:

David Hájek -> jojo , a kde myslíš že bydlím já :lol: ,, 3+1 no taky panelák,ale na stůl se to vlezlo jen tak tak

dusso -> nevím nevím,ale vypada že ostatní to viděli, nebo ne?

Airvolk -> jo kámoš to udělal fakt dobře ,,su rád,,
zapojení to bude sranda,,známej pomůže naštěstí
škoda jen že nejde přenášet rychlost na rychloměr a návěstí znaky na pultík,

jinak ukažu fotečky jak svítí opakovač na pultíku

T -> tak mohu ti říci že na žádné stanoviště ze 362/3 chybět nemůže pokud ho někdo v depu neopravuje,nebot tohle je pultík ze 162/3 :lol:
(a pultík domácí výroby)

Zbyněk Šemora -> tak to asi nic takového nebude , :( , ale kdyby se náký český prodejce našel a začal něco takového vyrábět,,tak by to stálo nákou cenu,, ale určo by o to byl velký zájem,,

Opravdu skvělá práce, také jsem si skoro myslel, že jsi vykuchal nějakou mašinu. Při připojení k PC držím palce. Bylo by možno aspoň nastínit cenu???

Edie napsal:
Opravdu skvělá práce, také jsem si skoro myslel, že jsi vykuchal nějakou mašinu. Při připojení k PC držím palce. Bylo by možno aspoň nastínit cenu???

Tož použita bude klávesnice STAČÍ :D ,JAKO JE TO LEPŠÍ NEŽ MYŠ A KLÁVESNICE,TROCHU ZASE K REÁLU

Panečku jo !!! :eek: Skoro som spadol zo stoličky !!! Tak toto áno, keď to zoznámiš s MSTS a bude sa to kamarádiť tak Ti začnem vykať.

Naposled editoval moderátor:
Taaké jsem takový(podstatně jednodušší) pult vyráběl,s převodem přes klávesnici(někdy v 2006),ale pro problémy s převodem pohybu a změnou směru ,t.j. jemnou mechanikou ,díly bych si musel nechat vyrobit a nezbývá peněz,musel jsem to odložit.Přeji úspěch v převodu do msts.Také potom detailní fotky.Třeba budou inspirovat.Výroba by přišla na desítky tisíc.Stan

Raildriver

Zdravím všechny virtuální železničáře !
Neb vlastním ovládací konzoli Raildriver(je to super věc a opravdu velkou měrou přispívá k pocitu reálného řízení ),chtěl jsem se optat,zdali naši skvělí modeláři
nezamýšlejí vytvořit ovladače pro české lokomotivy,podobně jak je to u German Railroads nebo Protrain.de.
Jinak všem vřele doporučuji! :D

Re: Raildriver

yesofile: Co takhle trochu pohledat, najít již vytvořené vlákno zabývající se touto problematikou, a nezakládat zbytečně nové? :wink:
Pro moderátory: Nejlepší bude uzamčení a smazání :)

Hele,bez problémů uznávám,že jsem uživatelská lama. :lol:Nicmeně po zadání do vyhledávače vyjela akorát zmínka o peršingu.
Jen jsem se chtěl zeptat.Nic víc.... Aby se nezabíralo zbytečně místo,prosím moderátory,aby vyplnili tvůj návrh.
Ať se daří! :)

Kdyby jsi kouknul o něco níže v této sekci tak by jsi tam našel tohle Pulty - aky sa da zohnat, ako by sa dali ev. vyrobit, ...
a zjistil že něco takového dělám

Koukám a nestačím se divit. Výborná práce.

Ještě by to chtělo obrovský LCD nebo plazmový monitor na zeď (příp. projektor), aby ta iluze byla 100%.

Zdar a sílu

Vrbam napsal:
Koukám a nestačím se divit. Výborná práce.

Ještě by to chtělo obrovský LCD nebo plazmový monitor na zeď (příp. projektor), aby ta iluze byla 100%.

Zdar a sílu

Tak a v pokoji se nehnu ,bydlíme v 3+1 ,už těd mě pult zabírá celý psací stůl ale bylo by to super

Back
Nahoře