Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mirec napsal:Mám jeden problém....
V aktivite potrebujem odpojiť vozne rady 010.Posunujem s lokomotívou 749.264.Vozne mám pripojené predným stanovišťom (spriahadlom).Zastavím, odpojím ich bez problémov (klávesa F9), ale keď sa pohnem znovu sa pripoja.Po opätovnom kliknutí na rozpojenie (za chodu)! sa mi ich podarí odpojiť a potom ešte vydávajú stále zvuk, ako keby ich stále pripojovalo a rozpojovalo.Na požiadanie zašlem testovaciu aktivitu, kde si to môžete prehliadnuť, ako sa hovorí na vlastné oči....![]()
JOHNZ napsal:Veľlko priestorové vozne z produkcie MSVS ako aj nemeckej a maďarkej (Bt, Bte, Bh, Bdt) patria jednoznačne k osobným (na šnelcug byh to nedával). Výnimku tvoria vozne radu Bp (u nás "červené" Bdt /no už som aj zelené videl/)fíííííra napsal:zdravim vsechny, se chci zeptat jestli mam zaradit vuz Bte a jemu podobne do osobnich vozu nebo rychlikovych, dekuji
Petr Novák napsal:Řekl bych,že máš blbě nastavený eng u těch CNL vozů.Podle screenu máš za loko IC vozy,ty mají eng již zřejmě vyladěny.CNL vozy vidím poprvé,tento typ neznám a tak nevím,jak mají mít nastavený eng.Chyba je zřejmě v nastavení spřáhel,o tomto problému se na tomto foru již hodně psalo.Projdi si trochu forum a najdeš odpověď.
PetrSv napsal:Jo, to mě už napadlo, protože se v tom rád vrtám...a pak se divím...ale pro jistotu jsem si stáhnul znovu všechno ze serveru. A stejně nic. O těch spřáhlech vím, to ještě budu zkoušet. No nic, nejde o život, i tak díky.
No, k tomu bych se spíš přikláněl. Conbuilder žádnou chybu nehlásí. Ono je ještě zajímavý, že v jiným složení se to někdy rozjede v pořádku...Kebarko napsal:Robo: Podľa mňa chyba bude v rozmeroch (ESD_Bounding_Box, Size, InertiaTensor, r0, "spriahadla"), resp. v ich vzajomnom vztahu. Nieco je nekorektne.
Robo napsal:Presne toto isté mi urobilo, keď som si stiahol ZSSK Bnp zo stránky http://www.train-sim.cz/ Vytvoril som si teda consist 750 + Bnp + Bnp + Bnp (posledný vagón bol ešte pôvodný zo stránok Filipa Havla, t.j. Ppoollll a Jacek na ňom nenastavovali jazdné vlastnosti, ale Frintovo spriahadlo som si dal ja). Zvláštne bolo, keď som sa išiel pripojiť. Cez prvé dve Bnp-éčka som preletel a do toho posledného som napálil .
Bob napsal:Robo napsal:Presne toto isté mi urobilo, keď som si stiahol ZSSK Bnp zo stránky http://www.train-sim.cz/ Vytvoril som si teda consist 750 + Bnp + Bnp + Bnp (posledný vagón bol ešte pôvodný zo stránok Filipa Havla, t.j. Ppoollll a Jacek na ňom nenastavovali jazdné vlastnosti, ale Frintovo spriahadlo som si dal ja). Zvláštne bolo, keď som sa išiel pripojiť. Cez prvé dve Bnp-éčka som preletel a do toho posledného som napálil .
Zde si dovolím trochu polemizovat. Vozy na výše uvedené adrese jsou několikrát testovány a několika lidmi mezi sebou vzájemně kontrolovány. I tak jsem jen lidé a občas se chybička vloudí, ale tato je většinou brzy odhalena a opravena. Chybu bych hledal jinde.
Skin som stiahol ešte raz (včera večer) a už neboli komplikácie, ale odpoviem Ti na otázkyPpoollll napsal:Robo
Mám pár dotazů.
K těm vozům jsi najížděl čelem či couval?
Ta 750 ti s jinýma vozama toto nedělá?
Jde totiž o to že přední spřáhlo obecně nefunguje tak jak by mnělo (jsou tam chyby v MSTS) a u toho co se připojuje (stojící vozidla) se z definice spřáhel bere v potaz akorát typ spřáhel a pak rozměry z SD souboru.