Štart lokomotívy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna angel66
  • Datum začátku Datum začátku
A

angel66

Host
Zdravím Vás vsetkých :wink: . Mam jeden problém. Keď si spustím Train store vyberiem trať a vlak a spustí sa mi msts a načíta hra tak keď som v kabine hociakej el. lokomotívy tak počujem, že je zapnutá počujem hučat trafo ale keď sa pozriem z vonka zberač je dole. Dám ho hore a môžem isť. Ale keď ho dám dole lokomotíva sa vypne ako má ale po chvíli je počuť cvaknutie a hučanie trafa aj keď je zberač dole. Keď ho zdvihnem nepočujem štart lokomotívy ale je už naštartovaná. Nevite ako tento problém vyriešiť alebo ako prinútiť msts aby bol po spustení zberač hore? Jedine pri jednej lokomotíve to funguje ako ma a to je ZSSK 363 Cargo. Pri iných mi lokomotíva štartuje aj keď je zberač dole :( . Mam trať Bratislava-Praha
so všetkými aktualizáciami. Ďakujem s pozdravom Tomáš

Ono by to tady chtělo trochu číst. To dělá všem, te zvukama. Na opravách se pracuje.

No to som nevedel ale ked spustím tu Cargo 363 tak mam zberač dole a loko je vypnutá keď dam hore zberač tak sa zapne tak jak má. Ale ostatné su spustené a zberač je dole. Nedá sa niekde nastaviť aby bol ten zberač hore?

angel66 napsal:
No to som nevedel ale ked spustím tu Cargo 363 tak mam zberač dole a loko je vypnutá keď dam hore zberač tak sa zapne tak jak má. Ale ostatné su spustené a zberač je dole. Nedá sa niekde nastaviť aby bol ten zberač hore?

Musel bys to nastavit v souboru .eng.

Vitas napsal:
angel66 napsal:

Musel bys to nastavit v souboru .eng.

Pokud je ale Cargo 363 v TBP, tak počítej s tím, že při další aktualizaci o tu úpravu příjdeš - v TBP jsou u všech el. mašin jako výchozí stav sběrače dole.

Ďakujem za informácie zasa som o niečo múdrejší :D . A v tom súbore .eng kde to nastavím?

Konečne mi to funguje tak jak má :D. Radšej budem mať lokomotívu zapnutú než aby tie zvuky boli tak zblbnuté :wink:

poradí mi niekto prečo sa mi neobjavuje daná lokomotiva, kt. nainstalujem do priečinka TRAINS/ Trainset som zúfalý...... :cry:

kuvang napsal:
poradí mi niekto prečo sa mi neobjavuje daná lokomotiva, kt. nainstalujem do priečinka TRAINS/ Trainset som zúfalý...... :(
Musíš si s touto lokomotivou poskládat vlastní consist (soupravu vlaku)

Pozn. Tady byla zdvojená odpověď Martense. Při mazání jedné odpovědi vzaly za své oba záznamy. Tímto se Martensovi omlouvám.

Naposled editoval moderátor:
kuvang napsal:
poradí mi niekto prečo sa mi neobjavuje daná lokomotiva, kt. nainstalujem do priečinka TRAINS/ Trainset som zúfalý...... :cry:
Kde se ti nezobrazuje?? Ve hře?? Pravděpodobně nemáš udělaný consist. Večer sem udělám obrázkový návod a dám ho do FAQ.

Edie napsal:
kuvang napsal:
poradí mi niekto prečo sa mi neobjavuje daná lokomotiva, kt. nainstalujem do priečinka TRAINS/ Trainset som zúfalý...... :(
Kde se ti nezobrazuje?? Ve hře?? Pravděpodobně nemáš udělaný consist. Večer sem udělám obrázkový návod a dám ho do FAQ.
Eddie, není třeba nic dělat. Je to součástí Ppoollllova návodu na aktivitu.

Naposled editoval moderátor:
A proto se bude fórum plnit opakovaným popisem toho co je již napsáno. Pokud se lidi nenaučej číst návody tak je to těžké.
Jo a ten consist se dá sestavit i v ConBuilderu a to je již zde také popsáno. Nebo to budeš také opět znovu popisovat?

Rád bych se zeptal, jistě se to tu již někde řešilo, ale bohužel jsem dlouho neměl čas na MSTS, tak mám otázku, jak je to se sběrači na řadě 363. Ty co mají oba dva animované, mají mi přijde jiné nastavení než řada 151, 350,... pokud na těchto dvou řadách totiž na začátku zmáčknu Shift+P, jde k troleji přední sběrač, ovšem u řady 363 se tomu tak nestane. Je chyba někde u mě, nebo je to v pořádku? A ještě jedna věc, pokud jedu na přední sběrač, vozy jimž se otvírají dveře, jedou s otevřenýma, dá se tot nějak upravit we *.wagU, tak aby byly stále zavřeny?? Díky

DJ LA DÉFENSE napsal:
Rád bych se zeptal, jistě se to tu již někde řešilo, ale bohužel jsem dlouho neměl čas na MSTS, tak mám otázku, jak je to se sběrači na řadě 363. Ty co mají oba dva animované, mají mi přijde jiné nastavení než řada 151, 350,... pokud na těchto dvou řadách totiž na začátku zmáčknu Shift+P, jde k troleji přední sběrač, ovšem u řady 363 se tomu tak nestane. Je chyba někde u mě, nebo je to v pořádku? A ještě jedna věc, pokud jedu na přední sběrač, vozy jimž se otvírají dveře, jedou s otevřenýma, dá se tot nějak upravit we *.wagU, tak aby byly stále zavřeny?? Díky
Ve wagu se to opravit nedá, musí se jít do s souboru daného vozu - je to tím, že někteří modeláři v pionýrských dobách MSTS pojmenovali animované dveře jako PANTOGRAPH01 a tím jim dali ovládání na klávesu sběračů - vlastní otevírání dveří je uděláno až v MSTS Bin díky Džordžovi

Back
Nahoře