Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Matýsek, ale program Everest ti len zistí údaje o PC (ako hovoríš), prípadne aké maš verzie ovládačov, značky matičných dosiek a pod.Ale keď si chceš zväčšiť RAM-ku musíš počítač otvoriť.Ak tam máš blomby, tak samozrejeme jedine dať si PC rozšíriť v predajni, v opačnom prípade ti padá záruka.Ale napr. na mojom notebooku som nemal žiadne blomby, rozšíril som RAM-ku a hotovo.Matýsek napsal:Myslím,že stačí aby si dal program EVEREST Home Edition a ten zobrazí veškeré údaje o počítači a nemusí se šroubovat žádnej šroubek.Tím,že se vyšroubujou ty šroubky, tak se zároveň ( téměř vždy ) poškodí blomby a pak už by nemuseli uznat záruku.
Pokud můžu mluvit za sebe, tak na 321 mám daleko nižší FPS než na Blava-Praha - na tomtéž kompuVasek napsal:Chci se ještě zeptat? Která trať je náročnější na PC trat Blava-Praha nebo trat 321?
Martens napsal:Pokud můžu mluvit za sebe, tak na 321 mám daleko nižší FPS než na Blava-Praha - na tomtéž kompuVasek napsal:Chci se ještě zeptat? Která trať je náročnější na PC trat Blava-Praha nebo trat 321?
Ano, dá se to najít. Info o čísle aktualizace je v trk souboru tratě. Jinak v MSTS to najdeš v popisu trati vlevo dole.jara napsal:Dá se někde najít jakou aktualizaci jsem instaloval naposledy do tratě praha-břeclav. Já jsem ted chvilku neinstaloval a nějak jsem to zapoměl
Ešte doplním Martina - dá sa to zistiť aj v TrainStore a Activity Moveru nakoľko tieto informácie si tieto programy ťahajú.A vôbec netreba zapínať MSTS.Martens napsal:Ano, dá se to najít. Info o čísle aktualizace je v trk souboru tratě. Jinak v MSTS to najdeš v popisu trati vlevo dole.jara napsal:Dá se někde najít jakou aktualizaci jsem instaloval naposledy do tratě praha-břeclav. Já jsem ted chvilku neinstaloval a nějak jsem to zapoměl
No myslím že problém je jasný - chýba mu súbor setup.inf a pravdepodobne sú vňom zapísané inštrukcie k installu a kedže tento súbor nemôže nájsť, inštalácia sa ukončí.Ale zaujímavé je že noťas nemá výhrady.Tipoval by som že ten súbor na CD je, ale mechanika v stolnom PC ho neprečíta, teda PC to berie tak ako keby tam ani nebol.Podobný prípad sa stal aj mne - napálené DVD ide iba v noťase (DVD-COMBO) a na stolnom PC, kde je obyčajná DVD mechanika jednoducho nejde.Lord napsal:Zdravím všechny, potřeboval bych pomoc od zkušenějších IT borců. U pár add-onů (ProTrain 9 třeba) se mi poslední dobou vyskytl problém při instalaci. Spustím instalaci (nebo se spustí sama), vyberu jazyk, proběhne rychlé okno (příprava instalace) a pak naskočí hláška "Fatal Error S302: Setup cannot find setup.inf". Přitom když to zkouším instalovat na notebooku, tak jde vše v pohodě. Včera jsem přeinstaloval XP SP2, dělalo mi to předtím, ale dělá mi to i teď na úplně čisté instalaci, ať to pouštím z CD nebo to zkopíruju do PC. Kdybyste někdo alespoň tušil, kde by mohl být zakopán pes, tak by mi to moc pomohlo. Klidně napište, jaké další info byste ode mě potřebovali k lepší identifikaci problému.
Tiež správna úvaha ... V práci tiež inštalujem len pod adminom, a navyše "zavariť" môžu aj nejaké iné programy na ochranu PC (napr. Regino a pod.) ...JOHNZ napsal:To máš na nejakom PC, kde sa nejakým spôsobom aplikujú používateľské kontá? Vyzerá to na nejaké problémy s právami na zápis do adresárov. Skús to pod správcom ...