Trať Luhačovice (341 a 346)

Folcek_ napsal:
Jak to vypadá se stavbou směrem na Slavičín?
Na blbou otázku blbá odpověď:D: Vypadá, nevypadá, staví, nestaví. Ale někdy to určitě bude. Jen teď nemám na stavění čas a bohužel ani chuť:-|.

VolejnikTomas napsal:
Folcek_ napsal:
Na blbou otázku blbá odpověď:D: Vypadá, nevypadá, staví, nestaví. Ale někdy to určitě bude. Jen teď nemám na stavění čas a bohužel ani chuť:-|.
Zdravím pana mistra stavitele:wink:
Chtěl bych se zeptat jak jste na tom s tratí , či kdy bude aktualizace :wink: ??

Šťastné a veselé vánoce

vohryz napsal:
VolejnikTomas napsal:
Folcek_ napsal:
Zdravím pana mistra stavitele:wink:
Chtěl bych se zeptat jak jste na tom s tratí , či kdy bude aktualizace :wink: ??

Šťastné a veselé vánoce
Vzhledem k tomu, že mám teď 14 dní dovolené, tak bych možná něco postavit mohl. Taky přeji PF 09.

Naposled editoval moderátor:
Caute ked spustim trat tak ma vyhodi a napise mi Failed to find sms file :czechtrack00_ex.sms a Failed to find sms file :czechtrack00_in.sms
Poradte mi neviem co mam s tym robit.
:(

lokotrain napsal:
Caute ked spustim trat tak ma vyhodi a napise mi Failed to find sms file :czechtrack00_ex.sms a Failed to find sms file :czechtrack00_in.sms
Poradte mi neviem co mam s tym robit.
:(

Pravdepodobne nemáš stiahnuté zvuky k trati. Nájdeš ich tu:wink:

Právě jsem dodělal svoji první aktivitu pro tuto skvělou trať. Je to smyšlený manipulák z Bojkovic do Luhačovic a zpět. Nenašel by se někdo, kdo by ji zkusil projet? Zkušenosti se stavbou a s provozem na železnici nemám skoro žádné, dělal jsem to podle toho, co sem pochytil z ostatních aktivit. Nerad bych to zveřejnil s nějakou fatální chybou nebo tak. Kdo by měl zájem, napište mi mail nebo SZ. Díky.

marteen napsal:
Právě jsem dodělal svoji první aktivitu pro tuto skvělou trať. Je to smyšlený manipulák z Bojkovic do Luhačovic a zpět. Nenašel by se někdo, kdo by ji zkusil projet? Zkušenosti se stavbou a s provozem na železnici nemám skoro žádné, dělal jsem to podle toho, co sem pochytil z ostatních aktivit. Nerad bych to zveřejnil s nějakou fatální chybou nebo tak. Kdo by měl zájem, napište mi mail nebo SZ. Díky.

Zkus to poslat přímo někomu z aktivitářů a to pomocí SZ.Věřím,že ti všichni vyjdou vstříc.:wink:

Ahojte mne sa stava na stanici Ujezd u Luhacovic ze idem napr. na 840tke a uple vyjdem z kolaji ale stale idem ako keby som isiel po trave stale mi to robi :mad::mad::mad::mad:

Somatko napsal:
Ahojte mne sa stava na stanici Ujezd u Luhacovic ze idem napr. na 840tke a uple vyjdem z kolaji ale stale idem ako keby som isiel po trave stale mi to robi :mad::mad::mad::mad:

Používáš správný global? Trať jede pod globalem BP.

Kryton napsal:
Somatko napsal:

Puuzivam global ktory bol k trati Luhacovice stiahnuty z train-sim.cz
Kryton napsal:
Somatko napsal:

Pouzivam global ktory bol k trati Luhacovice stiahnuty z train-sim.cz

Nainstaluj defaultní Global a pak ho přepíšeš tím Luhačovickým.

P.S. Zbytek dořešíme formou SZ.

Somatko napsal:
No viete co nejde to aj tak.....:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Ale jde to. Nainstaluj si původní MSTS, MSTS Bin (-není nutný), do toho Luhačovice včetně globalu a zvuků stažených z mých stránek. O tom, co je na train-sim.cz už nějak nemám přehled.

to wismar: Je to na http://www.train-sim.cz/

Můžu se zeptat, jestli se bude opravovat to podlažní nádraží v Újezdci na přízemní?

wismar napsal:
Zdravím, kde bych našel základní verzi tratě Luhačovice děkuji.

Jestli nechseš aby ti tam přibylo hodnocení, tak se trochu snaž a uvažuj. Co se takhle podívat na stránky autora tratě?

Boby napsal:
Matýsek napsal:
wismar napsal:
Zdravím, kde bych našel základní verzi tratě Luhačovice děkuji.

Zde http://www.train-sim.cz/

Alespoň ho nepleťte. Aktuální verze je na stránkách autota.
Zdravím, až na to že se na té stránce nevyznám, takže si stáhnu vše na http://www.train-sim.cz/ a pak od poslední aktualizace na této strance vše na strance autora.

Back
Nahoře