Trať Luhačovice (341 a 346)

zdenal26 napsal:
Po prodloužení tratě do St.Města, mimochodem skvělá práce jsem prodloužil aktivitu R 800 (Luhačovice-St.Město). Stahujte zde: http://trainsim.webzdarma.cz/download/zd26_r800.apk :lol:

S chuťou som sa opäť popreháňal po tejto prekrásnej trati, ale mal by som pár pripomienok k aktivite R 800. V Hradcoviciach a v Újezdci zdrhne trafic o čosi skôr, ako má. V Újezdci u L. by som ho nechal kľudne o minútku dlhšie a v Hradcoviciach o 30s.
P.S.: Ja sám si to opravím, ja len, že nech si to autor aktivitky opraví. :)

Naposled editoval moderátor:
Robo napsal:
zdenal26 napsal:
Po prodloužení tratě do St.Města, mimochodem skvělá práce jsem prodloužil aktivitu R 800 (Luhačovice-St.Město). Stahujte zde: http://trainsim.webzdarma.cz/download/zd26_r800.apk :lol:

S chuťou som sa opäť popreháňal po tejto prekrásnej trati, ale mal by som pár pripomienok k aktivite R 800. V Hradcoviciach a v Újezdci zdrhne trafic o čosi skôr, ako má. V Újezdci u L. by som ho nechal kľudne o minútku dlhšie a v Hradcoviciach o 30s.

Ja bych si mozna neodpustil upozorneni ve Starem Meste, aby vlak zastavil drive, nez na konci nastupiste. Ja zastavil s mistem tak na 1-2 vozy a ta pripojovana cast stojici vpredu vlevo by se tam opravdu nevesla :-) Ale jinak fajn aktivita i trat, i kdyz se mi diky poctu objektu pomalu zacina trhat, tak je to skvela prace.

Robo napsal:
Aktivita opravena. :lol:

Ač ji v reálu neznám, trať 341/346 působí velice dobře. Hodně mě zaujalo vymodelování trolejového vedení - blízko realitě. Zároveň u neelektrifikované části nevisí nad kolejemi volný drát. Autor si zaslouží za toto řešení pochvalu.

Něco k tomu, jak pokračuje stavba: i přes neskutečné počasí, které teď panuje, se vždycky aspoň na chvíli k MSTS dostanu. S kolejema jsem v Uherském Ostrohu - udělat to křivé jižní zhlaví byla, ač se to nezdá, docela fuška. S krajinou jsem v okolí kunovického letiště. Aktualizace bude, až bude kompletní úsek do Veselí a hlavně až bude chladno :lol: .

Tak jsem to dorazil kolejově do Veselí n. M.
http://www.ama-cb.cz/msts/Trat%20Luhacovice/RE_Veseli.jpg
Taky jsem zkusil, jak vyjde spojení u Moravského Písku. Po jednom víkendu plném variant trefování jsem to dotáhl do tolerance 200m.
V mezičase mi Jirka Polák dodal odpovídající návěsti, takže to tam bude jako v reálu - ve Veselí o světýlko navíc :D .

Nechcem vyzerat ako strasny vrtak, ale musim.
Zasiel som si aktivitu R800, ale narazil som na problem. Za Kunovicami smerom na Stare Mesto mi vyhodilo ze chyba objekt (konkretne pilir_kamen.s), tak som to odklikol a siel dalej ale chyby sa postupne objavali viac a viac (velke mnozstvo chybajucich objektov). Ked som si trat siel pozriet do Route editora tak mi nezobrazilo vsetky objekty ktore chybali (logicky) a nastala situacia ze mi chybali kusy trate (konkretne ten most pred Starym Mestom u Uh. Hradiste).
Chcel by som pekne poprosit autora trate p. Volejnika, ci by nemohol urobit reviziu instalacii trate a updatov ktore su na train-sim.cz a podoplnat tie chybajuce objekty. Nemozem si totiz nahradit z inych trati lebo tam nie su...(mam aj BP 72.1 aj Trat321 akt 6 aj ZSR150 prac.02 aj 310 v1.07 a nikde nic)

AndrewM

wlk napsal:
Nechcem vyzerat ako strasny vrtak, ale musim.
Zasiel som si aktivitu R800, ale narazil som na problem. Za Kunovicami smerom na Stare Mesto mi vyhodilo ze chyba objekt (konkretne pilir_kamen.s), tak som to odklikol a siel dalej ale chyby sa postupne objavali viac a viac (velke mnozstvo chybajucich objektov). Ked som si trat siel pozriet do Route editora tak mi nezobrazilo vsetky objekty ktore chybali (logicky) a nastala situacia ze mi chybali kusy trate (konkretne ten most pred Starym Mestom u Uh. Hradiste).
Chcel by som pekne poprosit autora trate p. Volejnika, ci by nemohol urobit reviziu instalacii trate a updatov ktore su na train-sim.cz a podoplnat tie chybajuce objekty. Nemozem si totiz nahradit z inych trati lebo tam nie su...(mam aj BP 72.1 aj Trat321 akt 6 aj ZSR150 prac.02 aj 310 v1.07 a nikde nic)

Vzhledem ke zpracovani jsou Luhacovice pomerne narocne (misty) na FPS. Co popisujete neni chyba trati, ale Vas pocitac nestiha. Reseni jsou dve, bud to tolerovat a projet to nebo save/load a problem bude odstranen. Dlouhodobe doporucuji snizit kvalitu nastaveni.

No vzhledem k tomu, že objekty chyběly i při otevření v Route editoru, tak bych to viděl spíše na vynechanou aktualizaci. Nikdo není neomylný, ale já osobně (nevím jak ostatní tvůrci tratí) vždy před vydáním aktualizace nainstaluji trať z instalačních balíků včetně toho s nejnovější aktualizací a zkontroluju RouteRiterem. Takto se snažím eliminovat jakékoli chybějící soubory .

Vsetky aktualizacie si myslim ze mam, ale pre istotu si ich stiahnem este raz (teda ked to bude mozne). Som rad ze chyba zrejme nie je v trati a po reinstalle trate mi to (snad) pojde v poriadku, lebo je to velmi pekna trat (v poslednej dobe totiz oblubujem lokalky). Len tak dalej p. Volejnik

Tak tohle je trať kvůli který si hodim zase dokupy celý MSTS!

Tome bomba!

Vim, že jsem toho už nasliboval moc...ale až se na rati zorientuju a bude čas tak se snad pustím i do nějaké té ozvučené aktivit, ale zatím nezávazně :wink: ...

Jinak všechny po delší době zdravím!

Back
Nahoře