Trať Luhačovice (341 a 346)

nebulus: Tak jsem se musel podívat na mapu, kde že to Nové Mesto nad Váhom vůbec je :D . Ale teď vážně, tím směrem na Vrbovce to mám přesně po veselskou předvěst. A do té doby, co budu stavět naplánované (Bzenec, Slavičín a rekokonstrukce do Luhačovic) to asi tak zůstane, i když ten most přes údolí mezi Loukou a Lipovem by taky možná stál za to. Každopádně dík za nabídku aspoň vím, na koho se mám po případě obrátit.

Jej,tak to by jsi mě udělal velikánskou radost,neb tato trať je moje taková srdeční záležitost z mladších let,mám tu najety snad tisíce kilometrů,kdyby to malinko šlo tak alespoň po Vrbovce.Na Myjavu už je to jenom co by kamenem dohodil.I když nikdy neříkej nikdy.A mít nádraží z mohylou na peronu.No coment

VolejnikTomas napsal:
nebulus: Tak jsem se musel podívat na mapu, kde že to Nové Mesto nad Váhom vůbec je :D . Ale teď vážně, tím směrem na Vrbovce to mám přesně po veselskou předvěst. A do té doby, co budu stavět naplánované (Bzenec, Slavičín a rekokonstrukce do Luhačovic) to asi tak zůstane, i když ten most přes údolí mezi Loukou a Lipovem by taky možná stál za to. Každopádně dík za nabídku aspoň vím, na koho se mám po případě obrátit.
kazdy rok tam jazdim, mohol by som daco pozhanat, ale nanestastie teraz som tam bol :( cize az o rok :) mozno :)
to by bola parada tam postavit trat a jazdit tam so sergejmi :P

Máte v plánu taktéž postavit trať přes Kyjov,Vracov,Vlkoš či Bohuslavice u Kyjova ?

No tak když budete móóóc hodní a dlouho si počkáte, tak se možná bude dát jet z Veselí na všechny čtyři strany. Teda vlasně do Zarazic to půjde už teď :lol: a do Bzence zase po další aktualizaci. Na Brno mě to taky celkem láká, ale uvidíme, ještě nemám ani celé to Veselí. Nechci tady slibovat, že něco postavím nebo nepostavím, protože to ani já teď nevím .

Naposled editoval moderátor:
VolejnikTomas napsal:
No tak když budete móóóc hodní a dlouho si počkáte, tak se možná bude dát jet z Veselí na všechny čtyři strany. Teda vlasně do Zarazic to půjde už teď :lol: a do Bzence zase po další aktualizaci. Na Brno mě to taky celkem láká, ale uvidíme, ještě nemám ani celé to Veselí. Nechci tady slibovat, že něco postavím nebo nepostavím, protože to ani já teď nevím .

Já jen,že je to pěkná štreka na Brno a rozhodně to stojí za to, i rozhodně stojí za to si počkat až to postavíte.Nevím jak dnes,ale pokud mne paměť nešálí,tak tato trať je čistě dieslová,žádné elektriky tam nejsou,takže by to bylo dobré pro parní a dieslové lokomotivy (tedy pro ty,co radši jezdí na páru/na diesel ) :lol:

Keď tak už postaviť Myjavskú trať v stave z roku 1992. To by som si ešte vedel pospomínať ako to tam vyzeralo. Mechanické návestidlá ( ani vtedy už nie všade ), telefónne stľpy a na koľajách 781 ( aj príprahy a postrky ) a 850 ( aj keď občas aj 810 a 742 ). Súčasný stav je nudný: diaľkové ovládanie z Nového Mesta, vedenia kábelizované, návestidlá vymenené, v prevádzke 811 a na jednom, dvoch pároch Mn vlakov 742.

Tak přesně tu trať pamatuji i já plus více do minulosti.Drátovody podél trati,samá mechanika,řvoucí sergeje,zarostlé koleje,žádné přestupování ve Vrbovcích,kouzelný tunel u Brestovce,stoupání do Lipova,viadukt,atd.Jestli je ještě funkční ta vlečková úvrať ve Velké nad Veličkou do již bývalého ZZN?

vím že den má jen 24 hodin, takže je málo času, ale kdy bude aktualizace zhruba? Při pohledu na screny z veselí se jí nemůžu dočkat

shane napsal:
vím že den má jen 24 hodin, takže je málo času, ale kdy bude aktualizace zhruba? Při pohledu na screny z veselí se jí nemůžu dočkat
No kdyby měl den hodin 26, tak by mi asi tak dvě hodiny denně zbyly na MSTS :lol:. Ale teď vážně, aktualizace by měla příští víkend. Dnes se ještě pokusím dát na web nějaké "mlsací" screeny.

VolejnikTomas napsal:
shane napsal:
No kdyby měl den hodin 26, tak by mi asi tak dvě hodiny denně zbyly na MSTS :lol:. Ale teď vážně, aktualizace by měla příští víkend. Dnes se ještě pokusím dát na web nějaké "mlsací" screeny.
super!díky moc za informaci :ole:

z Kunovíc som sa dostal zatiaľ len po Uherský Ostroh, no som z toho uchvátený ako po každej aktualizácii. Veľká Vďaka.

aktualizace

Tomáš Volejník opět odvedl kvalitní práci zvláště nádraží ve Veselí je perfektní.Určitě mu patří naše poděkování.latich

Velká pochvala, dobře odvedená práce, nádraží ve Veselí nad Moravou je fakt super, i s depem. Jen tak dál. Hodně štěstí při stavbě.

Klobouk dolů !! Dneska jsem si stáhl tuto trať, nainstaloval a projel. Jedním slovmem krása, nádhera. A co mě opravdu dostalo...chodící lidi po peronech..Prostě vynikající práce, smekám a přeju dál mnoho úspěšných kilometrů :salut:

Tak mám radost, že se to opět líbí . Ale minimálně příští týden si dávám od MSTS volno .

Back
Nahoře