Trať Luhačovice (341 a 346)

Redukovaná stanice Luhačovice

Tak jsem zběžne projel trať a vidím, že v Luhačovicích chybí kus nádraží, přesněji dopravní kancelář a hospoda (sami rozhodněte co je důležitější). Jízda je realistická, Biskupice jsou pěkné. Projel jsem i nákladní kolej v Újezdci. Nikdo tam nebydlí :-).

Re: Redukovaná stanice Luhačovice

Quak napsal:
Tak jsem zběžne projel trať a vidím, že v Luhačovicích chybí kus nádraží, přesněji dopravní kancelář a hospoda (sami rozhodněte co je důležitější). Jízda je realistická, Biskupice jsou pěkné. Projel jsem i nákladní kolej v Újezdci. Nikdo tam nebydlí :-).

No já jsem ji taky projel a na 3. koleji v Luhačovicích je chyba (vlak odbočuje jako na vyhybce i když tam není) v újezdce to samé na koleji 1 a 2 ze směru Uherský brod

Anonymous napsal:
Quak napsal:

No já jsem ji taky projel a na 3. koleji v Luhačovicích je chyba (vlak odbočuje jako na vyhybce i když tam není) v újezdce to samé na koleji 1 a 2 ze směru Uherský brod

Tiež mám ten istý problém. Vlak ide "niekam" do trávy, potom spáť hodí do stanice a zase do trávy.

Robo napsal:
Tiež mám ten istý problém. Vlak ide "niekam" do trávy, potom spáť hodí do stanice a zase do trávy.

jj byl bych rád kdyby byly vydané patche které by to odstranily, zatím nám ale asi nezbyde nic jiného než čekat a pokusit se vyhýbat těmto nepříjemným chybám... :)

Tak to opravdu nevím, co to může dělat. Překontrolujte svůj Global. Jalmile se na konci týdne dostanu domů, tak se na to hned podívám. Kdyby někdo mohl napsat co to přesně dělá.

VolejnikTomas napsal:
Tak to opravdu nevím, co to může dělat. Překontrolujte svůj Global. Jalmile se na konci týdne dostanu domů, tak se na to hned podívám. Kdyby někdo mohl napsat co to přesně dělá.

No např. v Luhačovicích když jedete ze šturcu na 1.a koleji na 3. kolej tak vlak naráz začne odbočovat ven z tratě, jede někam k barákům na kopci a potom se naráz znova objeví na 3. koleji a jede zpět k šturcu...Tohle to dělá i v Újezdci na 1. a 2. koleji když jedete od Uherského Brodu (do zeleně vás to vyhodí kousek za vyhybkou) a v Uherském brodě je to samé na 2. a 3. koleji...

Takže problém je v tom že vlak si prostě jede někam do zeleně jako kdyby tam odbočovaly koleje a znovu se po kousku ujeté dráhy zelení vrátí na trať...

Když něco budete potřebovat tak sem napište, chodím sem docela často nebo mi napiště na mail fyzzi@seznam.cz[/url]

Naposled editoval moderátor:
VolejnikTomas napsal:
Tyto problémy jsou pravděpodobně způsobeny nekompatibilním Globalem. Použijte buď Global z trati p. Šemory nebo si jej stáhněte přímo z http://www.train-sim.cz .

No to jsem předtím udělal, jenže myslím že problém byl v tom že rar se složkou Sound obsahuje taky nějaké soubory ke složce Global a je zde i s touto složkou.No a já jsem do MSTS rozbalil první ten správný global a potom sound ve kterém byly tyto global soubory a nahradily mi ty správné.Teď jsem rozbalil správný soubor global znovu, přepsal starý a ejhle, de to...Omlouvám se za způsobené starosti ale netušil jsem....

Archiv zvuků obsahuje v adresáři GLOBAL pouze soubor soundcfg.dat, který nijak neovlivňuje tsection.dat a adresář SHAPES (alespoň doufám). Takže na samotnou trať by adresář se zvuky neměl mít vliv.

Tak jsem se dočetl na K-Reportu, že se v nejbližších letech uvažuje o ukončení dopravy na této trati... :roll: Alespoň že ji budeme mít v MSTS. Díky Tomáši.

Pavlík napsal:
Tak jsem se dočetl na K-Reportu, že se v nejbližších letech uvažuje o ukončení dopravy na této trati... :roll: Alespoň že ji budeme mít v MSTS. Díky Tomáši.
Doufám, že ve vedení ČD a zlínského kraje nejsou zase tak blbí, aby zrušili dopravu na trati, kde jezdí rychlíky... I když oni jsou schopni všeho :mad:. Naštěstí v MSTS se po ní dá jezdit vždy.

Dotaz

Chtěl bych se zeptat jak to vypadá s tratí a kdy tak zhruba přijde aktualizace... Docela dost by mě to zajímalo, předem děkuji za odpověď :lol:

Za chvíli se dočkáte. V současné době mám hotovou krajinu, tam kde ještě v té verzi, co máte, není. Plus jsou položeny koleje do Bojkovic a do Kunovic včetně trianglu. Takže po té, co položím aspoň nástupiště vyhodím aktualizaci. Mimo jiné se taky můžete těšit na pohybující se cestující na perónech. :wink:

Pohybující se postavičky????? Screen nebo video PLS!!!
Možná by bylo fajn udělat i verzi, která by byla komplet, aneb prostě s aktualizacemi hotová instalačka..... ikdyž 3 updaty neni zas tak hrozný... už to jdu tahat:-)

Jinak kde najdu nějaké aktivity? Dík

¨Není nic jednoduššího než si sám odpovědět :) ....ty postavičky vypadaj hustě akorát by jich tam mohlo být více!

Aktivity zatím nejsou (alespoň o nich nevím), ale co ti brání nějakou vytvořit? Trať je velmi jednoduchá, aktivity se na takových tratích dělají snadno

Back
Nahoře