Adresy na stránky s downloady, třeba TGV nebo ICE

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Jo, taky se mi líbí. :D Hlavně mě zaujaly ty žluté RO AMG Eaosy. Nehorázné šroty ty vozy, vozím je přes tři státy.

Ahoj, nevíte proč mi hází MSTS u toho balíku easů u vozů: DBSR 31 53 5375 461-9 Eanos a 33 53 5928 4157 Ealos tuto chybu? Jiné zatím ok:
chyba pack eas madari.jpg

Jestli jsem to dobře pochopil, stáhnul jste ten balík z příspěvku 442 o tři řádky výš. Stáhnul jsem ho taky, rozbalil a zjistil, že wag soubor tohoto znění v tom balíku není. F.

Není tam. Je tam s koncovkou ...Eanos_szen a ta vaše tabulka vyžaduje koncovku ...Eanos_sz

Udělejte si kopii wag na plochu, umažte en, uložte a znovu vložte do balíku. A jistě to pojede dobře.

Ja keď vidím takto dlhé názvy wag a eng,tak sa mi nožík vo vrecku otvára.....Možno,že si to niekto chcel skrátiť tiež a vznikli rozdielne názvy wag.......Toto je ten dôvod prečo nevrtať do autorom stanovených názvov..

Vytvořte si ručně vlastní počeštěné wagy. Já si budu dělat verzi jen prázdnou a s uhlím. Nic jiného se v tom nevozí.

Tak, každý si to spravte podľa seba........Budete to mať všetci a nikto zároveň.....Takto sa vyrába mrdník.

p.s: a potom sa vám môže stať,že budete mať ten istý balík vozov v trainsete tri krát,pretože každý kto spraví aktivitu to bude mať inak....

Tak to prosím zkuste někdo dát dohromady, třebai i s cestou na české zvuky a přeci není problém pouze wag. soubory zavěsit na web jako update cz verze a k aktivitě dát odkaz kde stahovat opravu. Dem má pravdu, rozdílné názvy vedou do pekel. :)
Dan

A čo takto to nechať tak ako to je a nerobiť nič? Takto to bude zaručene fungovať každému kto si to od pôvodného autora stiahne.

p.s: ako nehnevaj sa na mňa Ečko,ale tu ukazuješ ako si vážiš tvorbu iných....A ešte ty si urazený.....Také pravé československé zmýšľanie.

Vytvořte si ručně vlastní počeštěné wagy. Já si budu dělat verzi jen prázdnou a s uhlím. Nic jiného se v tom nevozí.
Vozí......Vozí sa v tom aj železná ruda a aj taký jemný čierny prášok,ktorí je odpad nejakej inej výrobnej technológie a obsahuje mrte železa,takže sa používa ďalej ako surovina na výrobu železa.....Už žiaľ neviem ako sa volá.....

A čo takto to nechať tak ako to je a nerobiť nič? Takto to bude zaručene fungovať každému kto si to od pôvodného autora stiahne.
To já bych velice rád, osobně vozy nepřepisuji a ctím názvy autorů, plně souhlasím, ale proč mi sakra vyskauje ta chyba v řádku u MSTS když:
Takto vyadá název wag. souboru:
Eas pack.jpg

Takto vyadá název v prvním řádku wag. souboru:
Eas pack2.jpg
A název jen CB nezobrazí do konce, ale ConBuilder nehlásí žádnou chybu, což by v případě rozdílu naázvu asouboru a řádku Wagon dělal. Tak já fakt nevím.
Dan
Ps: Pak mne jen napadá, že CB prostě nedopíše název do con celý a skončí u sz?

No chyba môže byť aj tam,že je názov príliš dlhý. Pokiaľ ten voz robí problém a nie je možné zabezpečiť opravu u autora , tak ho nieje možné použiť v aktivite. Treba použiť iný.

Jenže kurnik, on to dělá vůz, který je zrovna pro spestření aktivity úplně odlišný do těch ostatních Easů, který máme v MSTS plno, to prostě nas... :-)

Ale trieskanie hlavy do stola to nespraví......Ja to už dosť dlho riešim tak,že si niečo stiahnem a pokiaľ to autor nemá tak ako to pre funkčnosť v msts má mať, tak mažem.....A je mi jedno,či je to pekný model,alebo pekný skin.....Je to pre mňa nepoužiteľné. Letí do koša....A nemám mrdník,nemám problém....(preto sa aj zakaždým snažím opraviť problém,ktorí niekto objaví na mojich modeloch,aby to bolo rovnaké na webe pre každého....)

Dane, zkrať nesmyslný název, vyzkoušej a když to bude fungovat, pošli autorovi. Pokud nebude reagovat, tak dej na Ulozto jen nové ladění s novým názvem a do aktivity dej odkaz na změnu.

Back
Nahoře