Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
duuso napsal:Nazdar všetci, nedávno som objavil celkom fajn ruský web s addonmi do MSTS, adresa je http://donat.org.ru , na webe je povinná registrácia, po ktorej je možné dostať sa k downloadom ale mám tam jeden problém, ktorý mi môžu pomôcť vyriešiť iba ľudia čo vedia po rusky, nie je tu niekto taký prosím Vás ?
Problém spočíva v tom, že po registrácii som logicky zašiel do downloadov, kde po kliknutí na stiahnutie mi vypisuje toto:
Dušan Gordík, вы не имеете прав для доступа к этой странице. Это может быть вызвано несколькими причинами:
1. Ваш аккаунт имеет недостаточно прав для доступа к этой странице. Вы пытаетесь редактировать чьё-то сообщение, использовать административные полномочия или прочие опции ограниченного доступа?
2. Вы пытаетесь написать сообщение, но ваш аккаунт отключён администрацией или ожидает активации.
Ja som ruštinu videl naposledy v roku 1990...vďaka za rady.
V Opeře bez FW mni to ukazuje 256,2 KB/s. Bez fíglu.pegaus napsal:Dobry den panove chtel bych se zeptat na jednu vec nezna nekdo z vas figl na stranku UKtrainsim jak rychleji stahovat soubory a treba i bez cekani,ja vim chci po te strance hodne a je tim i hodne znama az popularni ale holt rychlost 5kb/min nic moc to uznate ja nevim jak kdo z vas ale svim obsahem patri tato stranka mezi nejlepsi a jetam skryto hodne trati ktere si ani netroufam stahovat diky za nejakou odpoved Pegaus.
Normálně si jí na některé stránce ,třeba Slunečnice ,stáhneš a nainstaluješ.pegaus napsal:Dekuji za odpoved ale jak se mam k te opere dostat poradite mi bohuzel toto netusim dekuji Pegaus.
Používám pokud možno vše, co lze ve verzi "portable" - čili bez nutnosti instalace funkční ihned po rozbalení z archivu :pegaus napsal:Dekuji za odpoved ale jak se mam k te opere dostat poradite mi bohuzel toto netusim dekuji Pegaus.
Používám Operu pár let a podle mých zkušeností rychlost stahování nezáleží na Opeře,ale na zatížení serveru,ze kterého se tahá.Z téhož samého serveru mi rychlost kolísá od 5kB/s do cca 300kB/s v závislosti na denní době.Kolikrát musím čekat,až se naváže spojení se serverem a to mám linku od O2 s rychlostí 8 Mb/s a to jsem na lince sám.Holt musím čekat,až mi server přidělí slot na stahování a to s Operou nemá nic co společného.pegaus napsal:Dekuji panove za rady a odkazy uz ji mam nainstalovanou ale bohuzel to nic neni platne zda se mi ze je to este pomalejsi nez standart prohlizec hold si musim na uktrainsim zajit chut dekuji Pegaus.
Možná si to pleteš, ona ta Stepanovka byla k dispozici ještě s tratěmi Lesnogorsk a Malohitovka ( a ta poslední byla tuším fikce)...nicméně všechny stojí za vyzkoušení.pegaus napsal:Ahoj o teto trati sem uz cetl ale mam dojem ze se psalo ze de o fikci mozna se pletu a jestli jo tak ji hned stahuju zatim mejte se Pegaus.