Adresy na stránky s downloady, třeba TGV nebo ICE

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Rocker napsal:
No nakoniec sa mi to podarilo stiahnuť asi na 17x...Ale štýlom kliknúť na download a nechať si otvoriť okno,potom to nejak šlo.
Keď som na download dal pravým klikom "Save target as" tak to po 3 sekundách padlo...No hlavne,že to nejako už mám. Inak díky za radu.
No nakoniec sa mi to podarilo stiahnuť asi na 17x...Ale štýlom kliknúť na download a nechať si otvoriť okno,potom to nejak šlo.
Keď som na download dal pravým klikom "Save target as" tak to po 3 sekundách padlo...No hlavne,že to nejako už mám. Inak díky za radu.

Naposled editoval moderátor:
ahojte som v MSTS novy a nasiel som jednu skvelu stranku http://zsoltee75.extra.hu no nemam sajnu ako sa s nej daju stahovat lokomotivy neviete mi niekto poradit prosim uz som sa tam aj registroval no nemam sajnu ze ako.
Poradte

Dakujem....

Zaregistruješ, logneš se a stahuješ... Maďarština je krutá, ale dá se v tom vyznat. Jediné slovo které potřebuješ je stejně anglicky a to název sekce download. Pak už si u každého modelu jenom najdeš něco na co se dá kliknout. Dokonce u toho je i napsaná velikost souboru, takže docela intuitivní záležitost.

ahojte zasa vyrusujem mne nejako ta stranka nefunguje uz som sa aj registroval dokonca som dal dve odlisne e-mailove adresy a aj tak mi neprisiel aktivacny mail? neviete kde je chyba? ako sa mam dostat k downloadu?

Aj si sa skúsil prihlásiť bez toho aby ti došiel aktivačný e-mail ? Lebo ja som ten svoj ani nenašiel

no uz som sa skusal prihlasti najmenej 100x ale stale nic stale to iste co na zaciatku stranka sa zobrazi ale nikde nieje tlacitko stiahnut.. tak ja uz neviem

Aj si si dával pozor na veľké a malé písmená ? Bez prihlásenia to nestiahneš. Mne inak funguje všetko OK,teraz som to skúšal. Alebo si skús poslať nové heslo a prihlás sa tak

ja mam heslo apsolutne primitivne z vsetkymi malymi pismenami skusam sa prihlasovat a stael nic a nic tak ja uz neviem

Nie len heslo ale treba si skontrolovať aj prihlasovacie meno...Neviem v čom je problém, už mi došli nápady

tak kasli nato necham to tak uz som vsetko skontroloval aj heslo som si poslal len este neprislo tak skusim ked pride a potom ked pride tak by mala bit pod tym obrazkom lokomotivy nejake tlacitko alebo ako sa stahuje s tej stranky????

Veľmi jednoducho : Letoltesek/Downloads - Kategoria - zobrazia sa ti mašiny alebo vozne a pod popisom je Download aj s veľkosťou v Mb. "Hotové,vybavené, doktore jedem"

Rocker napsal:
Podarilo sa niekomu stiahnuť Taurus "Joseph Haydn" od Zsolteeho ? Hlási mi poškodený .ace súbor a nestiahne sa celý archív.

Ja jsem ho stahl bezproblemu a slape mi v poradku,kdyztak ti ho muzu poslat na mail

vlakfoto napsal:
Ja jsem ho stahl bezproblemu a slape mi v poradku,kdyztak ti ho muzu poslat na mail

Rocker napsal:

Vlakno sa zvykne aj docitat......

Na http://mstsrepaints.atw.hu/ pribudli ďalšie novinky...Laminátky
Pardon - Laminátka a PSZ Fals kočáre...

Stránka nefunguje. Teď mi to napsalo, že je přístup omezen...
Tak se omlouvám. Chyba je mezi klávesnicí a židlí. Odkaz je nutno dávat bez lomítka :eek:

Pavlík napsal:
Stránka nefunguje. Teď mi to napsalo, že je přístup omezen...
Tak se omlouvám. Chyba je mezi klávesnicí a židlí. Odkaz je nutno dávat bez lomítka :eek:
Já nevím jak je to v dnešní době možné, ale oni to mají optimalizované jen pro internet explorer. Takže se zobrazí jen pod ním nebo ve Firefoxu pomocí pluginu IE tab.

To Pavlík: už se to tu psalo ... je třeba zadat odkaz do adresního řádku bez posledního lomítka

Dnes som pri hľadaní zablúdil na známu stránku od južných susedov http://zsoltee75.extra.hu/ a narazil som na jednu nemilú titulku:
ATTENTION !!!

THIS SITE IS WILL BE CLOSE AT 31.03.2010 BECAUSE THE WEBHOST STORE NOT WILL BE FREE !!! From 01.04.2010 it is necessary to pay NECESSARY TO PAY TO EXTRA.HU for this webhost store! I am looking for another free webhost store with minimum 2 GB store, php/mysql and ftp service, no data transfer and file size limit! PLEASE HELP ME!!!

Good Bye!"
Pre tých, čo majú ešte slabšiu angličtinu ako ja je tam napísané, že ..."stránka od 31.3.2010 končí z dôvodu spoplatnenia. Tak hľadá free webhosting pre minimálne 2 GB priestor, php/msql a ftp servisom a neobmedzenou veľkosťou súborov na prenos..."
( Ak som to skomolil, prosím, opravte ma :D )
Bola by škoda prísť o skvelé vozidlá z týchto stránok... :(

Back
Nahoře