Stavba tratí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna juros
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Do kélu, tak mně to zatím šlo... Při prvním pokusu jsem měl dokonce v trati i funkční aktivity. :roll: Jenže pak jsem se do toho začal vrtat až moc a bylo to no... :mad:

Naposled editoval moderátor:
Tak se to povedlo , udělal jsem to ručně a pak provedl obnovu databáze
tratě a klaplo to .takže díky za rady chlapi . Sice mě to stálo trochu nervů , ale určitě se to vyplatí . Není někde na netu nějakej popis kde a kam se dávají přesně návěstidla , nejsem na to moc velkej odborník ,něco vím ale nějaká rada by bodla.

Může mi prosím někdo poradit s problémem?? Mám dvoukolejnou trať, ta jedna kolej je v pořádku, ale pokud jedu po druhé koleji, tak ani o chlup nesmím překročit rychlost. Pokuď překročím, tak mě to pošle k Billovi, anebo se to úplně sekne...
Čím to může být?? :cry:

Stavba přejezdu

Potřeboval bych poradit, při stavbě přejezdu když překřížím kolej silnicí
nevím jak tam vložit ty oranžové krychličky aby byl přejezd funkční .
Zkoušel jsem to podle návodu z trainstavu ale nemůžu ten crossing bar najít v nabídce track objects .Nevíte pod čím se schovávají nebo jak je dostat do nabídky?

Re: Stavba přejezdu

Gronibard napsal:
Potřeboval bych poradit, při stavbě přejezdu když překřížím kolej silnicí
nevím jak tam vložit ty oranžové krychličky aby byl přejezd funkční .
Zkoušel jsem to podle návodu z trainstavu ale nemůžu ten crossing bar najít v nabídce track objects .Nevíte pod čím se schovávají nebo jak je dostat do nabídky?

Je to nastavene v REF souboru trate, takze to muze byt kdekoliv.
Koukni do REF souboru a hledej napriklad toto:
LevelCr ( = toto znaci funkcni objekt prejezdu
FileName ( Sig_prej2.s ) = jmeno souboru s modelem
Class ( "CD_Track Objects" ) = jmeno nabidky route editoru
Description ( "CD zel.prejezd - bez zavor" ) = popis v nabidce
)

To Vrbam :
Měl jsi pravdu , nebylo v refu ted už to chodí .
Díky !!!!!!!!

Gronibard: Pokud chces neco videt tak si stahni madarskou trat Bakony a podivej se do nabidky objektu v Route Editoru a nebudes se stacit divit. :D

Trat jsem nainstaloval ale při spuštění se sekne .
Nevíš není tam nějaký problém ?

To se mi take stava a pokazdy je to necim jinym, takze konkretne poradit nedokazu.

Nemáte někdo zkušenosti s tím, jak zabránit nežádoucímu pohybování objektů? Na trati mám několik úseků se stoupáním a zde když umístím např. návěstidla, zvukové oblasti, rychlostní značky apod, tak se mi to samo postupně posunuje. Třeba u návěstidel jsou samotné návěstidla na terénu stále na stejném místě, ale ty červené trojúhelníčky se mi posunují po kolejích směrem do kopce. A tak je to se všemi objekty, které jsou umístěné na kolejích (návěstidla, značky, zvuky, hazard, přejezdy...)
Děkuju za každou radu.

Stavitel napsal:
Nemáte někdo zkušenosti s tím, jak zabránit nežádoucímu pohybování objektů? Na trati mám několik úseků se stoupáním a zde když umístím např. návěstidla, zvukové oblasti, rychlostní značky apod, tak se mi to samo postupně posunuje. Třeba u návěstidel jsou samotné návěstidla na terénu stále na stejném místě, ale ty červené trojúhelníčky se mi posunují po kolejích směrem do kopce. A tak je to se všemi objekty, které jsou umístěné na kolejích (návěstidla, značky, zvuky, hazard, přejezdy...)
Děkuju za každou radu.
Stava se to u rebuildu. Lepsi ho nepouzivat.

Jakého rebuildu, co to je??? :eek:

Gronibard napsal:

Bakony je naprosto bez problémů jenom pozor na upravený tsection.dat.

Boby napsal:
Gronibard napsal:

Bakony je naprosto bez problémů jenom pozor na upravený tsection.dat.

Pokud máš na mysli, že se ti to při načítání tratě zastaví asi po dvou vteřinách, tak to chce jenom trpělivost, za minutu se to zase rozjede a načte se zbytek. Ale tuto trať jsem vyzkoušel a vymazal, sice tam jsou pěkná místa, ale mezistaniční úseky jsou nuda. Každopádně maďaři mají velice zdařilé modely lokomotiv i vagonů. Co ale budu instalovat odpoledne je maďarská trať Sasvár-Szir-Szenthalászi, ta na screenech vypadá božsky, myslím, že bude lepší než Bakony. Na stránkách s Bakony je i aktivity pack do této tratě. Screeny zde: http://jadro.yofej.hu/content.php?content.1

Download zde: http://jadro.yofej.hu/download.php?list.20

Mějte se. Lord.

Co ale budu instalovat odpoledne je maďarská trať Sasvár-Szir-Szenthalászi, ta na screenech vypadá božsky, myslím, že bude lepší než Bakony. Na stránkách s Bakony je i aktivity pack do této tratě. Screeny zde: http://jadro.yofej.hu/content.php?content.1

Download zde: http://jadro.yofej.hu/download.php?list.20

Mějte se. Lord.[/quote]

Už si ji testnul? Stojí za sosnutí? Souhlas Bakony je šedý průměr. Taky jsem ji hned odinstaloval.

Ještě ne, teprve budu vycházet z práce, pak to sosnu, nainstaluju, takže to bude ještě pár hodin trvat. Lord.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře