Vrbam
Pomocník strojvedoucího
U trati máš nastavené jako prioritní jednotku míle, ve vlastnostech tratě to jde změnit.LuděkD napsal:Proč se mi zobrazuje vzdálenost (v F10) v mílích, a ne v km? Jak to dát, aby se mi to zobrazovalo v km?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
U trati máš nastavené jako prioritní jednotku míle, ve vlastnostech tratě to jde změnit.LuděkD napsal:Proč se mi zobrazuje vzdálenost (v F10) v mílích, a ne v km? Jak to dát, aby se mi to zobrazovalo v km?
Jestli myslíš ve vlastnostech tratě, jak je tam v MPH (km nezatrhnuto), tak to mám nezatrhlé a pořád je to v mílích.Vrbam napsal:U trati máš nastavené jako prioritní jednotku míle, ve vlastnostech tratě to jde změnit.LuděkD napsal:Proč se mi zobrazuje vzdálenost (v F10) v mílích, a ne v km? Jak to dát, aby se mi to zobrazovalo v km?
LuděkD napsal:Jestli myslíš ve vlastnostech tratě, jak je tam v MPH (km nezatrhnuto), tak to mám nezatrhlé a pořád je to v mílích.Vrbam napsal:U trati máš nastavené jako prioritní jednotku míle, ve vlastnostech tratě to jde změnit.LuděkD napsal:Proč se mi zobrazuje vzdálenost (v F10) v mílích, a ne v km? Jak to dát, aby se mi to zobrazovalo v km?
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1846/Jan Paloch napsal:Mohl bych se zeptat jak vygenerovat terén?
protože se mi to nikdy nedaří.
a vždy to končí tímhle obličejem![]()
![]()
![]()
![]()
prosím poraďte
Jmenují se Markers a jsou zapsány v souboru *.mkr . Otevři si nějakou originál trať, z toho to pochopíš.Milik napsal:ako sa volaju take vlajky ktoré vidieť iba v editore a pouzivaju sa na urcenie suradnic ? kde ich najdem a ako ich umiestnim ?
takže ich treba zadefinovať do *mkr alebo sa daju postaviť aj v train editoremikulda napsal:Jmenují se Markers a jsou zapsány v souboru *.mkr . Otevři si nějakou originál trať, z toho to pochopíš.Milik napsal:ako sa volaju take vlajky ktoré vidieť iba v editore a pouzivaju sa na urcenie suradnic ? kde ich najdem a ako ich umiestnim ?
Je třeba je do toho souboru napsat ručně (já na to mám prográmekMilik napsal:takže ich treba zadefinovať do *mkr alebo sa daju postaviť aj v train editore
Borek napsal:Chci se zeptat, nebo spíš nabídnout... mám k dispozici GPX soubor se záznamem trasy na některých tratí, momentálně je to trasa Nový Jičín - Suchdol(278) , Suchdol - Hranice na Moravě - Praha (270). a Cheb - Praha přes Mariánské Lázně a Beroun(170 a 171). Data přesná, přesnost GPSky nikdy neklesla pod 5 metrů. Tak jestli by to někomu pomohlo, jsem k dispozici...
Měl by to být soubor s pravidelně zaznamenávanými souřadnicem pohybu. Čili se z takovéhoto souboru nechá projetá trasa vložit do mapového softwaru a trasu přesně zobrazit. Pro použití při stavbě trati máš tím danou přesnou trasu trati, aniž bys musel něco v mapách pracně odměřovat.Stavitelxx napsal:Můžu se jen zeptat, co to je soubor GPX a k čemu slouží?![]()