Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Diky za radu, zkusim ten Newroads.
Tax-> nvm co se smejes, clovek v bezradosti zkusi naprosto vse, a to neplati jen o MSTS, to plati obecne.

Pro Train 18

Pěkný den příznivci MSTS.V noci se mi podařilo odeslat peníze BlueSky Interactiv o Pro Train 18 vedoucí z Hamburgu do Berlína s upravenými rychlosatníky na 230 Km/h a prodlouženou trasou oproti Pro Trainu 4 až na Berlin Haupbanhof.Tak jsem neváhal a stáhl si ji.Ve čtyřce se končilo v Berlin Zoologische-garten.Trať je velice rychlá.Celá trať se dá s ICE3 projet za 90 minut a to už je slušný kalub.Když si vezmu že je to nějakých 336 Km.Jednu trať bych měl ještě sháním Pro Train 9 Berlin-Rostock,Tam je udělaný z poloviny Berlin.Mějte se Lukáš

Ahoj,

u trati Cannes - Grasse nebyla zmínka o žádném xtracks ani newroads, ale je nutné mít nainstalováno všech 6 defaultních tratí a ve složce s tratí spustit soubor instalme.bat, který dokopíruje potřebné objekty do trati. Pokud jsi toto neudělal, trať nebude fungovat.

Ahojte,
Problem byl nekde uplne jinde a to v tom ze byly poskozeny instalacni soubory, vsiml jsem si toho kdyz jsem delal reinstal, tak jsem stahl trat znovu a vse jede jak ma :)
kazdopadne siky za pomoc

Novinka na Bluesky Interactiv (Addon do MSTS-Pro Train)

Pěkný večer v pondělí 22.10.07 jsem koukal na bluesky interactiv,zajímalo mě co mají nového jako addon do MSTS,myslím tím Pro Train.A ono má vyjít Pro Train 19 z Berlína do Rostocku,už moderní doba. tj. rok 2005 snad.Trať by měla být oproti Pro Train 9 což je Ostalgie Berlin-Rostock prodloužena až na berlin Hauptbahnhof přes Berlin Gesundbrunnen a ty stanice jako v PT 9 to znamená i Berlin OstBanhof a Serlin Schonefeld Flughafen.Aspoň podle mapy kterou tam mají u PT9 a píšou že Pro Train 9 končí na Ostbanhof přes Ostkreuz,Lichtenberge a dole na jihu Berlína to končí na Flughafenu Schönefeld.V té nové verzi PT 19 se bude moct jet skoro přes celý Berlín.Jen co to vyjde 1.11.07 posílám peníze bluesky interactiv a stáhnu si PT 19.Měj te se Lukáš

Odkaz na túto trať som sem už niekde dával, oplatí sa to stiahnuť, veľmi pekná trať, perfektne spracovaná.

duuso napsal:
Odkaz na túto trať som sem už niekde dával, oplatí sa to stiahnuť, veľmi pekná trať, perfektne spracovaná.
To můžu potvrdit, vypadá super. Akorát jsem měl problém s tím trainsetem co k tomu je, nějak mi nechce šlapat. Nevíte někdo o nějaké aktivitce, dělát se mi nechce :D neznám to tam.

Nainstaloval jsem si tu trať Alfold a při spuštění mi to napíše Selhala inicializace manažeru aktivity. Dal jsem tam i ten patch, co je na těch stránkách a nefunguje to. Poraďte mi prosím, co s tím?

tuhle trať jsem si taky stáhnul, bez jakéhokoliv patche a bez problému funguje (x-track 3.18 uzk). Včera jsem jí zrovna projížděl...no problema

R235 Amicus

Kuba napsal:
duuso napsal:
To můžu potvrdit, vypadá super. Akorát jsem měl problém s tím trainsetem co k tomu je, nějak mi nechce šlapat. Nevíte někdo o nějaké aktivitce, dělát se mi nechce :D neznám to tam.

Prave pre túto trať by nemuselo byť zložité zostaviť aktivitu R 235 Amicus - dojazd do Budapešti v úseku Vác - Budapešť Nyugati Pu, :) . Sám som si to už skúsil zatiaľ ako vlak hráča bez trafficu, ide to pekne.

Nemáte někdo kabiny a zvuky pro Tauruse z těchto stránek http://msts-ht.atw.hu/ ??? Snažím se tam už skoro týden registrovat a nejde mi to, maďarštinu ještě neovládám natolik. :D :D
Pokud ANO mohl by mi to poskytnout, popř. kdo tam je již registrovaný mi půjčit NICK a HESLO abych si to mohl stáhnout.
Díky

Naposled editoval moderátor:
Zdravim.Jak mám nainstalovat trainset k trati Cannes-Grasse?Je to formát *.uha a já nevím,co s tím.Díky

Tak si stáhni ještě ten prográmek a pak to sním rozpakuješ. Znáš zip rar, ale uha ještě ne co. Někde to na stránkách má napsané.

Re:

Kuba napsal:
Nemáte někdo kabiny a zvuky pro Tauruse z těchto stránek http://msts-ht.atw.hu/ ??? Snažím se tam už skoro týden registrovat a nejde mi to, maďarštinu ještě neovládám natolik. :D :D
Pokud ANO mohl by mi to poskytnout, popř. kdo tam je již registrovaný mi půjčit NICK a HESLO abych si to mohl stáhnout.
Díky
Já se taky registroval a do dneška mi nepřišel registrační email.

Re: Re:

martin novy napsal:
Kuba napsal:
Díky
Já se taky registroval a do dneška mi nepřišel registrační email.

Nevím jak vy,ale já se normálně zaregistroval,na email mě okamžitě přišel activační email a teď z toho stahuju,nevidím problém.Lukáš Mach

Nemáte náhodou někdo americký addon Amtrak Pacific Surfliner nebo nevíte kde ho sehnat. Nikde jsem ho nenašel, i web tvůrců je v rekonstrukci či co. Koupil bych origo nebo alespoň kopii. Mail: forestman@centrum.cz. Dík, byl bych vám moc vděčný.

Forestman napsal:
Nemáte náhodou někdo americký addon Amtrak Pacific Surfliner nebo nevíte kde ho sehnat. Nikde jsem ho nenašel, i web tvůrců je v rekonstrukci či co. Koupil bych origo nebo alespoň kopii. Mail: forestman@centrum.cz. Dík, byl bych vám moc vděčný.

Zkus se zeptat lorda,ten by ji snad mohl mít,jeho stánky jsou http://lord-msts.own.cz/ tam ji myslím má.Zkus mu napsat.Lukáš Mach

Back
Nahoře